Selasa, September 30, 2008

075 ; cinta ♥



:14::14:



oh oh, semalam aku sangat ke - busy an terlampau sampai tidak lh sempat hendak mengupdate. aku sungguh tidak sempat untuk meluangkan masa berceloteh dgn laptop merah kesayangan ku. oh semalam juga aku sangat ke - happy an kerana sudah setahun aku dan fwzQram bersama together membelah lautan cinta ohh, sungguh excited T_T


:17::17:


ohh fyi ... fwzQram ni bekas student dip.comp industry sme class dgn aku dulu lh waktu sem satu. but now T_T dia dh masuk poli, PSIS kt sabak bernam. even aku rasa mcm dekat. *ye lh dlm selangor* but seriously susah gila nk jmpe T_T die busy sangat. poli susah nk dpt cuti. sedih T_T i sygg unisel lebih sbb bg cuti aww



29 september 2007



fwz ckp "syg, i tareti nak couple ni, syg ajar i okay"
ynn ckp "i akan sentiasa ajar u" :)


thnx bby, lpsni kite bwt bby plk bahhaa :D

* korg nk tau ap maksud fwzynn? :D faweez + liyana = fwz + yana = fwzynn


bby, happy 1st anniversary, syg i lebih lebih okey. rinduuu u sangat


* thnx acik ayun sudi editkn gamba kami aww T_T

** thnx rarawkus sayam sbb msg kt i and mengucapkan tahniahh, aww i sgt ter haru an bbe T_T

*** incit the12 dan cit memully, happy anniversary jugak ( dorg sebok je mengkapel 28sept2007 tauu ) :D

Jumat, September 26, 2008

071 ; hanazakari

mode- kegilaan terhadap hanazakari

:5::5:

semalam kawtim dgn apak nak balik pukul 8am, tapi apak talarat bangun so kul 10am br lh die amik, tapi aku pulak yg terlajak tido. apak smpai kul 10.55am aku boleh angkat phone 11.05 HAHA sengal ayam punya anak. nasib baik aku dh mandi pagi pagi, siap kemas brg cuma laptop jer terpasang cerita best HANAZAKARI smpai simbol terpacul aww :P kesian btol melihat keadaan laptop merah ku.


:28::28:

masa itu pulak ayun yang bangun lambat dr aku sudah balik dahulu, sbb nya itu lh apak dtg pkul 10am, nasib lh aku dh balik skrg, cuba korg pk apa akan jadi pd aku kalau aku tajadi balik, keseorangan saja wuu

:49::49:

okay cerita pasal HANAZAKARI penah korg tgk cerita itu? aku baru tengok semalam sedangkan fwzQram bagi cerita tu hari jumaat mse kiteorg dating. punya lh lame amik mse nk tgk, and at the end, cerita tu aku boleh tgk dan habiskan dlm satu hari dan pagi td aku tengok semula episod pertama :)

:25::25:

kenapa ya aku tengok lagi? sbb ceritanya BEST gilaa and and pelakon dia HANDSOME. oh aku sudah jatuh cinta. ah ah jotomate :D. air mata aku dh cukup byk melimpah seperti paip air bila kau putar kepala nya :D best best dan kelakar gila. aku suka weh T_T

:41::41:



babak best, aww sukaa




comel kn anjing nama yuujiro itu, i sukaa



comel nyaa nakatsuuuuu



nakatsu ngn sano, ad event mse ni, bhaha 90 ap th T_T


nakatsu n mizuki, sweet sgt dorg, tp mizuki suka sano T_T




sano and mizuki, comel bhaha :D



sano and nakatsu, kawaii



from left- nanba ( dorm head ), mizuki, sano & nakatsu



see, semua kacak gila. wah tergugat iman daku tgk mereka, sweet i like *rambang mata* ahh, nak tau psl cerita ni, g search sendiri bhaha :D

*cerita ni lawak bangang ++++ sedih gila*

and and aku sangat mengilai nakatsu . rambut dia wahh, hensem kacak bergaya. i laike :D

Minggu, September 21, 2008

Spagheti Bolognes resipi gadis melayu.

:35::35:

mungkin aku sudah dijangkiti virus gila post hasil karya *cik rarawrakus* agaknya, bagai mana virus ini berlaku? iaa ia berlaku apabila dalam satu hari anda mengpost sebanyak banyaknya entry baru wkaka :P

:43::43:

tapi aku takisah sbb aku yang menaip kamu semua hanya membaca. jika malas hendak membaca, sila saja melihat. aku yang penat menaip dan kau hanya membaca sambil mengorek hidung @ gigi bukan?


:bofu_32::bofu_03:

*br aku perasan, korek gigi lebih besar dr korek hidung*

oh, tadi kami masak tahu? masak spagheti yang penuh amat dgn hotdog. dan dgn diriku yang kesakitan akibat kesenggugutan yang agak parah T_T kesian aku terpaksa masak untuk member tercinta. aku lah tukang merasa. sekejap rasa air laici sekejap rasa kuah spagheti itu

:bofu_13:


sebenarnya entry terbaru ini, aku ingin melunaskan impian cik rarawrakus yang mengtag aku. for the first time die nk menyahut tag sbb nya, tag ini berunsur keperkahwinan T_T sungguh mengatal dan rakus T_T

*namun ada sedikit masalah disitu, jadi aku akan lakukan lain kali *kepenatan dgn line melembap ini* maaf cik rarawrakus, daku hutang itu tag T_T


:41::41:

APDETET

di pagi pukul 2.am ini kami sekali lagi memasak kuah spagheti yang ad lagi setengah botol untuk makan sahur pulak.. sungguh rajin anak anak gadis ini. *sila berbangga*

*ibu mertua semua, sila buka mata pada kami :D

ini ad gambar kuah spagheti untuk santapan mata kalian



:41::41:



dan juga spagheti yang sudah keras seperti benang untuk mengait baju anak cik cukis paling rakus dan cik rarawrakus. *gelak jahat*

yang ini, mak mertua sila jangan tgk, begitu bekecai anak dara masak T_T awkaka


:39::39:

Senin, September 15, 2008

#emoticon ; amoi funny.

:44::44:

ainul itu ayahanda tersayang lh



:2::2:


yey, harini kami baik hati, sila lah begembira kerana ai bersedia mengsharing is caring dgn uols untuk membela ini gadis funny. kami berikan namanya amoi funny jagalh ia dgn sebaik mungkin :P




*semuanya ad 52*

:10::10:


okay seperti biasa install dlu grease monkey *jika tiada lh*

*hanya utk firefox;ie tabuleh *

:41::41:

jika tiada mozilla firefox sila :

click untuk mendapatkan firefox

dan jika tiada grease monkey sila :

clik utk mendapat kn grease monkey

untuk emoticon amoi funny sila :

click utk menginstall amoi funny*


manakala emoticon QQ penguin sila :

click utk menginstall QQ penguin*


manakala emoticon kepala monyet sila :

click utk menginstall kepala monyet

:16::16:
Loading