Minggu, Oktober 05, 2008

078 ; raya keempat dan kelima



raya keempat

sungguh merasa kemaluan dan kepuasan bila jejaka tersayang smpai di depan rumah. di hadapan ayahanda ku, beliau dgn bersongkok dan bert-shirt tersenyum kemaluan dan mensalam bakal ayah mertua nya. *ayat ku sungguh mengasyikkan*



*ayat sedang kemaruk.

oh, fwzQram selamat dtg dan pulang dr klang ke rumah patik di gombak keteharuan betol lh :D semalam gila lh, dr pagi smpai malam still rmai yg dtg beraya. wah sgt penat weh, nasi 4 pot abis,mee 2 bungkus tamat riwayat, and 2 bungkus kueteow pn dh selamat masuk perot tetamu wahh gila. termasuk geng fwzQram lh. and fwzQram tetamu terakhir. pkul 11pm br tutup rumah rapat rapat takut org dtg dan beraya

*smlm aku dan adik jahat, tabagi kanak kanak lelaki mahu meraya di rumah kami. ahh adik kata dia segan wkakak



RAYA KELIMA

tengahari tadi pegi tengok rumah, dh siap cuma nk psg pintu+lampu+gate dpn rumah jer :P wah, excited gila nak pindah rumah :D

*harini beraya di 4 buah rumah, semua sebelah ma

rumah petama makan kueteow goreng. oh abg aku baru je smpai pukul 3 pagi dr kedah tapi sbb kene jmpe makcik makcik yg dh berumur tuh, die terpaksa ikut. dia cipta satu produk baru chipstok. kalo nak guna benda ni, mesti kene ad mee,kueteow,nasi,bak kut teh pn leh jugak :P sbb orang cina mmg pkai benda ni kalo nk mkn, so dari benda sebenar chopstick dia dh ubah jd chipstock,ape kah? aku pn ta tau




rumah kedua, dh dua kali lh kami dtg beraya.tebalkn muka mintak duit raya lagi tapi mmg takkan dpt :P jadi pegi rumah ketiga. rumah ketiga ni best,sbb ad kolam ikan.jadi semua jadi kucing,pegi duk cari *ap kejadah* nama dia then duk kuis kuis ikan tu, sian btol. lst2 owner kolam ikan tu yg tangkap ikan sendiri. oh ikan talapia merah :)

aku geli nak makan. ma ckp nk goreng wt sambal. gelinyaa 8====D awww




*masa di rumah kedua,adik terkunci dalam bilik air tapi senyap je, ingatkan berak :D

rumah keempat best sbb makan tomyam dgn nasi, wahh rinduuu tomyam. *gelojoh* dan balik rumah singgah giant, aku cocok rm30 dan beli sepet rambut. singgah kedai serbaneka beli spray untuk gosok baju dan byr rm2 kat kakak rambut cantik. namun bila balik, ad plk org dtg dan beraya

*PENATTTTTT



Credit : BM untuk senyuman knot

3 komentar:

  1. semakin hari entry anda semakin kelucahan. sila bertaubat seperti daku. sekian, terima kasih

    BalasHapus
  2. blog ni pelik

    - publikasikan komentar anda

    - pratinjau

    - loncat ke formulir komentar

    - tutup jendela ini

    errrr... ???

    BalasHapus
  3. geli hati i tau,u ni penjeles bangat. takkan psl bhasa indo pn u nk menjeles

    *ep, i tade melucah pn lh T_T

    BalasHapus

Terima kasih kerana membaca

Mari luahkan isi hati anda juga :)

1. Jangan emosi sangat tau.

2. Luahkan dengan nada comel.

Loading