Kamis, November 27, 2008

I miss You




tadi aku bukak myspace. dh berkurun comment yang aku mlas nak balas.

mys dh boring :) btw thx sape sape yg de add +





mata aku tertumpa pada itu. ia itu comment. yang ats itu

from my super best friend masa schl dlu =.=

rindu sgt dkt dia.

*mood sedih plis*

aku dan dia,

penah org kata kami ini kembar ta seiras. sbb dea lawa, aku comel jer :P
and kami rapat since form 1 sbb class sama. sjk itu aku dgn dia together bersama always. but ramai yang halang, ramai sgt yg cuba pisahkan aku dengan dia. sorang sorang org baru dtg dlm hidup aku. dan juga dia. mahu aku listkan? tiada payah lh, sbb nanti memburukkan mereka kan? aku sgt teman yang baik BHAHA.

*kembali kepada mood sedih*

aku dan dia,

banyak rahsia bersama. siapa first pakwe die pn aku tahu. dari form 2-5 kami tapenah dpt class same. pelikkan? kalau aku naik class, dia turun class, die naik class aku plak trun balik :P jadi ia tak konsisten lh. sedih kan?

tapi sbb feel tu, rasa itu buat kami semakin rapat. hari hari lpas balik class mesti aku call dia, kiteorg akan kutuk sape sape yg ad kt dlm class, BERDUA dlm telefon. best sgt gelak mcm org gila. lepas tu mula lh feel, touching bagai. tp serius aku suka dgn dia. dia sengal gila. sakit kepala aku layan dia =.=

aku tahu laki yg dia minat dan dia tahu laki yg aku minat ( smpai kiteorg gaduh sbb die pn sibuk minat laki yg aku minat. huh? ) so kite makin lah rapat kan. best best kami suka mkn kerepek :D

tapi,

lepas pmr, die masuk class sama dgn bal, ( bal ni awek plg lawa + kerek dlm schl ) n dorg jd rpt. ia aku jeles, sbb aku bukan class sama. and dorg minat smua sama. jadi aku jd jeles dan aku jauh kan diri lh kan, takkan nak dekatkn diri ( ini lh sikap buruk aku, suka lari dr mslh =.= ) plak. kemudian lama lama die dh lupa kn aku, dh jrg jumpa sbb class die blok lain, aku pn blok lain.

*sgt jht pisahkan kami :(*

sebelum spm, die jumpa aku. dia kata die akan pindah lepas spm. aku? aku cuma diam dan angguk. tp masa itu aku sedih. aku tak nak dia pegi. tp aku ego. aku buat buat mcm takpe , pegi lh. mmg serius byk benda berlaku pd kiteorg. and satu demi satu benda itu buat kiteorg makin jauh.

lepas spm, aku dgn bal n baby pegi rumah dia. bal bwk keta. best sgt. tp masa itu nmpk sgt kemesraan bal dgn die. dan aku cuma duduk belakang dgn baby n berbual secara mesra shj. HMM aku cemburu!

first date dgn fwzQram dkt luar college, pegi midvalley masa itu. dgn dia n boyf dia.tp dia lambat sampai. aku janji dgn boyf aku pukul 10. tp dia dtg pkul 12 and smpai mid valley pkul 2. kesian boyf aku, lama sngt tunggu. tp at least aku dpt teddy bear. BHAHA and ofcourse aku dpt tahu betapa sygnya fwzQram bila dia dpt tnggu selama itu.

*bby,maafkn i :(*

and itu, last kiteorg jumpa.

sebelum tu, dlm dua kali jumpa. masa abg aku kahwin + masa pegi times. serius kejap sgt jumpa. and lepas itu, semakin jauh dan jauh smpaikan aku terlupa wish bufday dia minggu lepas. kejam nya aku =.=

until today, dia bgtau die jumpa 2 pcuk surat before die pndah yang aku bg. aku tulis karangan SPM n bg dia baca, sedih sgt masa aku tulis. dan skrg, surat di dlm blog plk. HAHA

*kesat air hingus*

sedih. aku x pnah syg org mcm aku syg die. tp dh lain. and btol ckp die


*i wish i can get u back but i know it's impossible cz times change people n people changed time by time :( *


i miss u so much umairah binti abd jamal. im sorry.

Kamis, November 06, 2008

#100




okay gembira tak bila aku dah merepek sepanjang seratus post aku?

{pees // eleh baru seratus kau nk poyo}

bukan lh aku suruh kau kesah cuma aku tasangka sepanjang aku merepek dan merapu tiada idea bagai tiba tiba dh seratus. aku nak delete lh semua post lama. tapi jenuh lh aku nak tekan tekan dengan line lembap mcm siput babi nih. bosan lh nok.

**

tiba tiba hari ini zati agak bad mood. mungkin sedang dtg bulan tapi tengok dia masih solat lg dan baca yassin, jadi itu andaian salah dr seorang teman.

semalam ika seharian bad mood. myb sbb presentation BUT lps jumpa Mr.Ash die terus senyum sampai ke telinga.

thnx mr ash cause panggil sy tudung. nama manja lh tu :)

{pees // sy present psl produk tudung lh. jenuh nak cari member pakai tudung batu besar badak}

itu bwh pun pic sebelum belum presentation di dalam bk 8 :P

**


jom kita pegi dewan periksa dan lihat itu kerusi kosong untuk lelaki hensem macam fwzQram sje boleh duduk ya :))


yey, dh siap amik slip exam semua tadi. dup dap dup dap nak tunggu jadual rasmi keluar. best juga duduk dalam dewan smbil usha mamat hensem dari course lain. kalau bertuah dapat duduk sebelah mamat hensem dan bersemangat mahu menulis essey sampai mintak paper lebih.

{pees // mati koma lh aku kalau boyf baca ini}


oh sofar aku belum lagi tulis essey sampai habis satu buku. mayb aku kene belajar lagi menulis dari menaip. gila.


**

boleh tak ingat kan aku supaya jangan makan nasi lagi lepas ni. aku nak kurus lh. aku bosan jadi gemuk. jadi kan aku membenci nasi.

{pees // susah bila dh balik gombak nnt aku byk makan sbb nk jaga hati ma . esk balik gombak myb dgn dia :) sy ckp myb}

**

entry ke seratus yang tiada point. tiada belas kasihan. selamat tinggal air ber gas. dan maggi cap pama + kari letup. aku nak periksa lagi 3 minggu. akan sentiasa minum air kosong. selamat tinggal internet

ia aku poyo dlm satu entry ni sbb aku takkan tinggal kn semua itu sedih kan?


:47::47:



Selasa, November 04, 2008

#98

:16::16:

sedih aku nyah. sangat lah busy di lobi FITM ni.

**

hari ini aku ade project Operating System bai. penat dari pagi pkul 8 9 kami berbusy an weh :)

pertama sekali kite org lupa nak buat flyers utk kekanak rebina baca psl windows server. then kene wt ap tah aku dh lupa

kedua aku penat berdiri. oh lupa nak bgtau project ni sampai pukul 3pm sje. dan skrg br 2:16pm and rmai org sudah tade.

ketiga aku penat gila weh promote photoscape BHAHA. thnx to cik rara & cukis sbb buat i tau psl photoscape :P senang gila dari photoshop. seronok budak budak yang baru tahu pasal photoscape itu :D

keempat aku kene layan budak pandai yang berbau busuk. aku mintak bayar rm0.50 utk satu software and apa saja pun buat muka macam babi. kau tahu rupa babi bukan? macam tu lah rupa mereka bila aku cakap satu software atau apa saja cuma rm0.50.

berkira babi!

Minggu, November 02, 2008

#95

:tido::tido:

act. aku dh mls nk letak emot comel comel dlm entry. sbb ape? entah. aku dh MLS lh :P

**

best nya aku baca dkt tweett rarawkus nak pegi kenduri kahwin. dh lama aku tak makan nasi minyak. rara nnt u post eh tapau kn skit utk i :P

**

hari ni keje aku & zatika semakin bertambah. lagi dua hari project besar nak sampai T_T

// 4 Nov 2008 - group project OS - Windows Server 2003.

// 5 Nov 2008 - individual project Information Interface Design - tudung.

{pees // bufday fwzQram T_T}

*lagi sebulan nak abis sem empat tahun dua tapi cuti sebulan dh kene masuk balik T_T*

**

hari ni juga aku dan ayun malas nak masak. jadi adegan memasak jatuh kepada zatika. HAHA tadi aku dgr dorg duk ketuk lesung batu + msk nasi.

{pees // mskk sesedap tahu :P}

**


tagg team dari incit unie xkachak




1. What is the relationship of you and him/her?
// Boyf.

2. Your 5 impressions towards him/her.
// lawa nya mata
// pemalu nya
// rajin dia bwt assgnmnt org :P
// perut die comell leh picit2 wee
// pandai dia speaking

3. The most memorable things he/she had done for you.
// payungkan i mse dating awww. bermandian berbasahan :P

4. The most memorable things he/she have said to you?
// i syg u selalu dan i akan tunggu u.

5. If he/she become your lover, you will...
// dia mmg i punya :P

6. If he/she become your enemy, you will...
// buat tah tahu :P

7. If he/she become your lover, he has to improve on...on his/her
// ke - romantikan :P

8. If he/she become your enemy, the reason is...
// dia curang aww :P

9. The most desirable thing to do on him/her is?
// kahwin dgn dia

10. The overall impression of him/her is...
// comel + gemuk + kacak + tembam. wuuu

11. How do you think the people around you will feel about you?
// ta sesuai nya. dh lah gemuk. pakwe hensem plak tu T_T

12. The character of you for yourself is?
// suka bebel bebel dan bebel :P

13. On contrary, the character you hate of yourself is?
// suka cakap lepas + melatah + curse.

14. The most ideal person that you wanna be is?
// ma + apak

15. For the people who likes you, say something about them.
// thanx :)

16. Ten people to tag:
1. tyha
2. cik mully
3. kak syaz
4. kak miraex
5. ima
6. wani
7. balqis
8. sara
9. nana
10. iesha

17. Who is no. 2 having a relationship with?
// incit fitri aww :P

18. Is no. 3 a male or a female?
// female :P

19. If no. 7 and no. 10 were together, would it be a good thing?
// aww nyah les ey u all :P

20. How about no. 5 and 8?
// sweet couple lh u all :P

21. What is no. 1 studying about?
// medic in mesir. gudluck tyha. rindu u sgt2

22. Is no. 4 single?
// incit mizul ad kt sblah die aww :P

23. Say something about no. 6
// aww laling yang baik hati bg i link emo aww syg u nyah :P







{pees // nyah rara & cukis, i ta tag u sbb u ols tanak tag wek :P }

Sabtu, November 01, 2008

#93 // cinta


hari ini dh masuk bulan NOV yey. :) happy bufday utk smua yang smbut bufday termasuk fwzQram sygg

{pees // lg 4 hari tauu :P}




rindu lh nak jumpa kau. sbb dh beberapa minggu kita tak jumpa

*nangis*

ni pun gambar lama kan.

*sedu sedu

bila lh kita akan kaya dan semakin dekat.

*esak esak*

aku janji aku masak kan yang sedap sedap untuk kau gemuk kan perut comel kau tu. pegang janji aku ni

*semangat


**


dulu aku suka kau sbb lirikan mata kau. comel + sepet + menggoda. hee geram. kau putih dgn bdn SASA dan muka berjerawat. tapi kan aku sukaa. hee

{pess // kenape bila muka jerawat korg tanak?}

LOL jerawat lh HOT tapi bagi lelaki hot mcm fwzQram dan izzudin.

**

kau dulu pemalu. ada sekali kau jauhkan diri dari aku. aku kan gedik dalam class pn nk msg kau. hihi comel kn masa tu. tapi skrg bila dah jauh, takda plak kita main msg dlm class. hihi hikmah lh kan :P

**

kau kedekut kan? aku mintak belikan teddy bear besar gadang kau kata nanti eddy dimadukan :P heee tapi aku tak kisah sbb aku syg kau. bagi aku, kau lh teddy bear besar gadang cuma belum masanya aku boleh peluk+cium+have a sex kan. bhaha sengal lh aku ni :D

**

best sangat sangat tahun lepas kita dapat celebrate ur birthday kan. makan chicken chop dekat PP. tapi kau ganas sgt. makan nasi lemak pulak. tapi aku belanja. aku gembira tengok kau happpyy bangat. lepastu kau suka order ais kosong dan aku? mesti air sirap. bukan bajet tapi aku tahu kau tak boleh minum manis nanti kau rse aneh :P tapi tahun ni kita tak dapat celebrate birthday kau kn?

takpa lh syg, nanti malam aku call kau kita gayut + hanyut dalam lautan asmara HAHA

**

aku bertuah dapat kau. kau dengan aku bagai langit dengan bumi tapi aku bersyukur bangat ada kau dlm hidup aku. even kau tak seromantik Jimmy tapi kau yang buatkan hidup aku berseri seri.

{pees // cewahh :P}

**

aku tahu kau nak simpan duit untuk kita kahwin nanti. mungkin 4 atau 5 tahun lagi lepas kita sama sama dh kerja. aku tak sabar lh syg. mwahh love u.
Loading