Minggu, Februari 22, 2009

#143 // berani mati




tolong. aku jatuh cinta sama dia =.=

aku suka dia sbb die 'cutee'

aku gila.

sbb berani buat pengakuan ini.

update


tapi aku kecewa.

kenapa perempuan ini menjadi penghalang? =.=


NOTE: fwzQram syg, soryyy i ta tahan tgk abu dlm kami. and and u adalah pilihan hati i mwahh tiada siapa boleh kalahkan u lh sygg.

menggatal sekejap. saja buang masa :D

Jumat, Februari 06, 2009

#139 // kawan.

hello.

aku skrg mcm pening lah. nak tukar blog ke or stay blog ini. entah lah. aku ada satu blog tapi untuk aku shj.

maknanya segala ketidak puasan hati yang aku rasa patut untuk bacaan aku shj, aku cerita di situ. di sini pulak aku cerita benda yang aku rasa "biarlh org baca"

hutang tag berlambak. since kawan unisel sangat menggilai tag. smpai bersepah sepah tag yang dorg arahkn untuk dibuat. kahkahkah begitu taksub dgn tag.

ia, aku pemalas bangat nak buat tag. sbb ia panjang bejela jela =.= tgk lh, kalau aku bosan selain mengedit layout blog ni dari berwarna jadi black and white shj, aku akan buat tag yang panjang itu.

kawan. aku rindu semua kawan kawan aku. mari lah berjumpa semula wahai kawan. tapi biarlah aku mempunyai wang sendiri kerana masalah wang kita terpaksa duduk diam diam.




umairah bt abd jamal. i love u, and i mish u. bila kita nak tengok wyg smbil pkai tshirt and slipar jepun lg? skrg makin berbeza, keluar pun bwk handbeg kan? :P


emi sazlina, jum tgk cite hantu? kahkahkah penakut ni :P



aly unajieha . dan kamu, fazliana nazri. aku rindu kamu berdua. :)



aly unajieha busuk, thnx jadi roomate sy, wek :P



thnx korg, housemate plg best lh :P




izzati dan zalikha jom rpt rpt lagi hahahaha :)
Loading