Senin, April 20, 2009

#162 ; en-joyyyy.

hello.

korg² hows ur day? boring tak? okay meh baca cerita aku meh.

ehem² ni baru nak update cerita hari sabtu 18april2009. oh oh lupa nak bagitahu masa ni diri sendiri tdak sedar diri betul nak menjawap paper 20april2009 iaitu hari ini lh.

actually plan nak ber-enjoy kan diri on thursday, tanya² sang driver tira boleh ke bwk kiteorg pegi enjoy, everything is under us lh, makanan + minyak = ayun , lena , zana. so die setuju. mula nak enjoy hari jumaat but tajadi last minute so anjak lh sabtu.kiteorg punya sengal ta tahu nak pegi mana last² smua setuju nak pegi ulu yam. and paling best dkt dgn rumah aku :P bhahaha.

jumaat malam sabtu kene ingat diri dulu, study is the most importance, jangan nk enjoy smpai tdk study. so study lh smpai 2am ta silap, lepastu sorg² pegi masuk tidur skrg. mmg penat gila masa tu, smpai sabtu 7.45am zana kejut pun mcm ta nak bangun lh, sbb penat study KOT. tapi bangun juga sbb nak siapkn makanan.

tu pn terlewat sbb janji dgn driver nk gerak pkul 9am. but okay lh dpt siapkn smua dlm 10am gerak and smpai ulu yam 12pm. hoo, masa dh sampai mcm excited dgr bunyi sungai, bunyi ungkas, bunyi cipanzi bunyi segala bunyi nasib baik ta keluar lagu stupid cupid bhahahaha :P

bila sampai terus bukak smua yg patut dan duduk bersila dulu menjamah selera. apa ingat pagi² dh srapan? hihi so kene mkn dlu. yg best nya driver plk terlebih excited hihi :P

okay lh terus ke edisi mengutuk, u all tahu tak ade makcik excited yg poyo sebenarnya duduk ats batu saje, mane ade nk men-turun konon sejuk. cett, ape igt ta de bukti? bhahah tkpe² tu biar aku yg simpan sje bhaha :P




ini nama dia self timer. bagus ada hp canggih. bhaha



makanan :P

oh oh masa balik kan, ehem sempat lh kiteorg singgah rumah dlu. hihi :D yes yes, dpt lh minx restu smua kn hihi, okay lh tu je psl ulu yam, nothing special KOT. nnt nak update lain plk wek wekk :P

Jumat, April 17, 2009

#160 ; sims.

hello.

aneh pada diri sendiri. lagi 3 hari, tolak hari ini dalam dua hari je lagi nak berjumpa dan berkasih sayang dengan kertas paling takut nak berjumpa. tapi diri ini masih degil, malas tidak mahu mendengar arahan, sila behenti menghadap lappy, tapi masih kekal di hadapan lappy, siap mengupdate belog pulak.

*nangis*


ques : berapa banyak cd sims di dalam picca ini?


bhaha, skrg aku dh addict dgn sims2 balik. tau tak setiap kali nak final setiap sem yg lepas, aku akan main sims sajo, lepas final takde pulak aku nak main kah kah kah sengal ubi. aku tatau ape yg sims ni buat, dia kasi apa tah kt aku smpai ta do nk study bagai =.= dh lh tiap kali nk final pulak and yang kelakar + kesian nya dgn acik ayun itek lh sbb die kene bekalkn cd² sims ni utk aku. hihi



hidup dalam sims mcm best, mewah gila, smua yang kita nak, mesti dapat. lagi² guna cheatcode yang best mcm motherlode, aging off, aspirationlevel19 buat aku jeles gila. boleh tak dlm real life aku dpt buat macam tu. kalau ta de dwet, so boleh tekan ctrl + shift + c and type motherlode dlm box tu.

haihh, sims oh sims knape kau buat aku jeles ni =.= tapi satu je kekurangan dia, kau kene follow arahan sajo, kalau kau nak buat lain, mesti kene mrh + bebel dgn pemain yakni aku lh bahhaha :P



and paling best time sims² tu kahwin. pehh mmg masa tu aku rasa, aku yg kahwin plk hihik :P btw sims yang aku create aku pilih yang sebijik sajo dgn diri ini :) hikk, yang lawak nya, baru aku tau housemate aku ( akk senior bilik dpn aku ) rupanya addict juga dgn sims, and now acik zana pn terikut2 gk hihik.

dh dh, nak smbung study( er, ye ye nak study lh, bukan menghadap sims lg =.=) .

eh eh eh, sims3 dh release kan? mayb 2010 baru smpai malaysia KOT. hik :P

Rabu, April 08, 2009

#158 ; latest update.

hello.

lama nya ta update. mcm nk bersama dgn puan rara pulak menjadi tdk update, orang lain update kami masih tekangkang kesukaan berehat.eh eh mentang² dia skrg di kl, dan akan balik ke jb lepas tgk jangan tegur, bukan nk dtg sini tauu(unisel), aww tasuka i :D hihik

btw, 4 hb april 2009 aku ada keluar, ehem dgn buah hati yg comel lh hihi. malu *tunduk2*
kiteorg pegi ou je. dekat tapi asik salah masuk jln je bhaha, smpai fwz tercubit2 aku tau. ta suka lh i :(

tapi sbb dh lama ta jumpa jd hati sgt berbunga² lh dapat keluar dengan si dia yang makin comel, *sebenarnya diri ini yg lg comel dr dia, dia tu handsome lebih je* aww, terpuji² pakwe sndiri, harap diterima masyarakat tempatan kah kah kah :D

okay. malas nk describe cuma aku dh berjaya tgk laju dan garang yg ke-4 ( fast & furious 4 ) dan yg penting, aku sgt gembira berada di samping si dia di dalam wyg besar smbil isap jari. kah kah kah. bukan² saja buat lawak =.=




hadiah pertama hari itu, sebentuk cincin dan ianya is a pair of couple ring. dan aku ada sebentuk cincin skrg :D hihik, ini untuk anniversary ke 1thn 6 bulan :D gembira okay.



hadiah kedua, si dia yg comel. awww muhammad faweez iqram bin nizar. sy cinta awkk.




hadiah ketiga, dua comel ini. nak sepasang juga. cuma kaler je lain hihik :D ia ia, di beli di S&J, i punya merah, fwz punya biru. hihik jangan jeles eny and rara :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD



yess, dh tgk :F mmg best nk mampus, smpai aku nk terjerit kegeraman tahuuu? hik, nnt nk tgk jangan tegur pulak. ooo yehhh :D
Loading