Rabu, Juni 17, 2009

#5 ; polka box.

eh ehh ini sambungan entry dating bersama artis tauuu. eh ini entry last laa sila besabar sikit hahaha ;p



sebelum saya berjumpa dgn item² yang terpapar di dlm pic itu, mereka semua dh sepakat nak dtg rumah saya, so otw nak pegi tmpt parking mse tu dorg² yang comel bole lupa mana letak keta hiks ;p

saya dgn faweez dah jalan laju dah takut dorg kene tnggu lama dlm keta nnt, tah mcm mane saya nampak dr jauh booth MPH. saya mana minat buku² neh lagi² kalau buku programing lagi pening kapla hahaha tp ada satu buku resipi mcm best, fwz tipu kata nak beli kn =.=

er lepastu apa ey, lupa plak =.= ohh lepastu saya nampak la mcm ade box tgk harga murah, dalam tu ada 3box. ada saiz kecik,sederhana and besar. *yang besar tu saya jadi pengalas brooch and ribbon saya haritu hihi ;p



okay tiga item saya dapat dengan harga RM7.90, rara ckp die beli satu kotak yang besar *mcm box rara juga, polka dot itu* rm7.90 tau? lepas saya bayar box tu, saya duk belek² sticker smua mmg cantik, harga pun cantik ;p saya nak call je dorg tapi shah dah call and ckp dorg dh tunggu dkt luar OU.

okay boleh bayang tak punya laju kami jalan kesian kan dorg hiks kelam kabut mak noks. ;p btw sorry eyy korg, tershopping plak hiks, kalau tak saya rase nak singgah big apple tau, tapi tak jadi kah kah kah ;p

20 komentar:

  1. hikhik :D yeay box kita sama tapi untung lh u sbb dpt beli yg murah . dpt 3 box lagi haih :( ruginyaaa i =.= tapi i beli dah lama tau , setahun yg lepas . hee

    BalasHapus
  2. rara.

    i mmg cari tau box mcm ni, mana tau nnt nak letak resit2 ke ape tah kan ha baju and suar dlm mse dkt unisel kene letak dlm kotak hahaha ;p

    lg satu i malas btul nk mencari kotak kejadah smua, lst2 dh tenampak trus amik hiks. x sngka sama plakkk kah kah kah

    BalasHapus
  3. ynn // eh i comment lagi niiii . ahahha :P i ada dua kotak tu sama besar . satu lagi letak mcm plastik2 shopping yang cantik2 . hik

    BalasHapus
  4. eh ehh, ye ke sygg? wahh u isi apa kah? hiks ada x dlm entry psl bilik u? sbb td i dh bukak entry psl bilik and i nmpkkk kotak polka dot tu hik2

    BalasHapus
  5. seronok nye dia..ehek! :P

    BalasHapus
  6. ekino.

    aah skrg je seronok scr sakan kah kah ;p hiks

    *er skrg dh tmbh s plk blakang hik tu =.=

    BalasHapus
  7. i tak tahu lah . i pun tak guna box tu , taktahu nak buat apa . dulu isi plastik shopping lepastu dh mls dh, hbs shopping je buang smua plastik mls nk simpan dh . update psl box tu takda sbb i beli bfore blogging . haha

    BalasHapus
  8. rara syggggg.

    hik, u kmpul eyy dlu?hihi kalau hobi u still ada smpai skrg mst unik gila uh ;p hik,

    i kan x bole uh nk kmpl sbb kalau i pgang plastik nnt mst hancus gilaa plastik uh =.=

    BalasHapus
  9. eh.
    rm7.90?
    3 kotak 2 ada 3 size bbeza rite?
    i bli rm5 je.
    i bnyk kotak2 cm 2.
    n mslh sm.
    bli je xtau nk isi apa.
    aha :)

    BalasHapus
  10. hanim.

    hoi lagi tak adil wakakaka ;p tu la i bru ade 3 kotak pn dh mcm ayam berak kapur tatau nak letak ape tah.

    kang i letak fwz dlm tu kang nanngis plk i bhahahahahaha ;p

    BalasHapus
  11. echehhhchehhh sygg pegi deting tak ajak. benci ah. naseb boleh deting dgn chubby hot i. hihi

    BalasHapus
  12. hehe anna pn ada beli kt mph.satu yg sederhana tu rm5.mcm mhl jugak je.
    ni ynn beli mse tgh sale kot :D
    anna biasa beli nak ltk hadiah bg kt org je.if simpan mmg xtau nk ltk apa ;)

    BalasHapus
  13. bebi aida.

    awwwww bebiiii, u bila msuk segamat?kah kah kah jom ah dating merenyam dlu an hik2 ;p

    BalasHapus
  14. anna.

    haah sbb die duk bukak booth bagai hik.

    tu la fikir yg kecik tu elok la bg hadiah je , er bg yg kecik je ckup la wkakakaka ;p

    BalasHapus
  15. kalau nk beli benda comel, xkisah kalau dia mahal..sbb memang berbaloi..kan?kan?

    BalasHapus
  16. ain.

    hahhahaha tp kalo ynn je fikir byk kali wuuu =.= sbb duit tu bole guna utk beli something yg lebih important dr bende comel tau tak?

    bhahaha *kedekut ;p

    BalasHapus
  17. hahaha dear, u mmg ade semangat shopping macam i lah ;)

    BalasHapus
  18. dianna.

    hahaha, jap jap i blur, mksud u? hihi i bukan kaki soping tauu =.=

    BalasHapus
  19. blowie.

    hahahahhaha besar muat utk isi pkaian dalaman je hik ;p

    BalasHapus

Terima kasih kerana membaca

Mari luahkan isi hati anda juga :)

1. Jangan emosi sangat tau.

2. Luahkan dengan nada comel.

Loading