Minggu, Juni 21, 2009

Apak comel.

hai hai semua bapa dan bakal bapa.

ehem selamat hari bapa terutamanya pada apak ter♥ en.Ainul bin Mohd Jani. saya sangatttt sayang kamu apak ;)

eh eh tak lupa bakal apak mertua en.Nizar bin Musa dan ehem² ♥ saya yang bakal menjadi abi 6 tahun lagi hihi. gatal awwww bia lah. eh ta lupa juga tunang dan bakal hubby cik puan rara. hahahaha ;p



hari jumaat haritu saya dan mama tertonggeng² buat kek sempena hari bapa hihi ;p btw cuma kek marble. mmg lawa sgt colour die, rase pn sedap. teringin resipi? saya bagi kalau ada orang nak hihi ;p



mama siap suapkan apak lagi, veli de romantik, lagi² bila saya paksa apak kiss dahi saya hiks, rse cm eee best sgt² and kek tu ta sempat ade sampai hari ini,malam semalam dah abis dh. mmg sedap sangat la kan kek kami tu hihi ;p

btw, semalam lepas saya pegi kenduri tunang kawan kakak, kami terus gerak pegi TS, saya ada jumpa cd sims3 harga rm25. kalau ori rm105. rasa mcm nak beli kebetulan pagi smlm lupa nak minx mama duet belanja. ehem duit dalam bank ada rm50 je. kah kah kah ;p



eh eh eh apa ni? apasal tah banyak gila item neh dkt jalan tar sana, terus beli lah untuk apak. sbb ladybird tu comel gila mcm apak hiks ;p padahal macam ape jeh, saya ta berape nak suka beli item yang mcm ta beguna tapi sbb ladybird tu comel gila so kating dgn kakak, kiteorg belikan untuk apak ;p


er, pose ape neh? tah hahahah ;p

okeh next ;p

18 komentar:

  1. wah2.
    sgt romantik lah ur parents.
    slmt hr bapa en. Ainul :)
    eheh~

    eh!
    my mom sk bt kek marble tu.
    tp kiteorg pggl kek pelangi sbb wane wani.
    kl bt mmg skejap je licin.

    BalasHapus
  2. hanim.

    hahahaha kan? mengada btul mereka tapi comel2 hihi

    eh eh kek pelangi? hihi slalu kek marble kn mcm choc pekat2 gitu. ni sje je tmbh pewarna hihi ;p

    BalasHapus
  3. cepat email dekat i macamana nak buat cake marble . i akan menjadi suri rumah yang pandai memasak nanti dengan resipi u :P

    BalasHapus
  4. rara sygg.


    haha u nk privasi eyy i ajar u? kah kah kah nnt i rakam je lah tutorial tu kan mcm best je heeee ;p

    ehem ehem suri rumah yg comellll hihi

    BalasHapus
  5. ajar lah i masak jugak..
    pelisssssssss...
    *kelip kelip mata bajet comel*

    BalasHapus
  6. belle.

    i ajar u msk bole jeeee hihi nnt i create new tv shows la eyy. i bg nama ynn recipe ;p kah kah kah

    BalasHapus
  7. wahhh,bagus bagus....
    ade entry pasal hari bapa ;p

    BalasHapus
  8. selamat hari bapa kepada apak ynn..semoga berbahagia selalu!!~~

    BalasHapus
  9. blowie.

    hahaha x buat ke weh entry psl tengku azmi? ;p

    BalasHapus
  10. cik duriann.

    apak kata thank youuu hihi. i/allah akan kekal bhagia hingga akhir hayatnye ;)

    BalasHapus
  11. wah wah wah...

    selamat hari bapa :D

    BalasHapus
  12. 13may.

    selamat hari bapa to u too bakal bapa hihi ;p

    BalasHapus
  13. romantik gitu! :P eheheh

    woaahh!sodap uh kek tuh...

    bg ler resepi :D

    BalasHapus
  14. heee bestnye bestnye kek.
    bestnyer ladybird. bestnyer.
    sume pun best. :D

    i xdpt bagi hadiah hari bapa.
    sbb dah pokai bagi hadiah time bufday my dad which is jatuh bulan june jugaaa. hehe

    BalasHapus
  15. ekino.

    hihi romantik sgt smpai smua mata sakit kah kah kah
    nk resipi ka?hiks okay2 bole hihi

    BalasHapus
  16. dianna.

    hhihih i pn besttt sbb i comel. er ;p

    haahaha okay la tu u bg hadiah skali la sempena hari bapa hihi

    BalasHapus
  17. ahahaa satu2nya cake yg i pandai buat dengan cantik is marble cake. hahaha. suka gila nak campur2 warna semua. lepas tu jadi colorful. :D

    BalasHapus
  18. vujie.

    hahahahhaha cake ni paling senang kan? and bole main kotorkn jari dgn colour yg lawa2 hahaha i sukaaa. lepasni nak buat colour pelangi er =.=

    BalasHapus

Terima kasih kerana membaca

Mari luahkan isi hati anda juga :)

1. Jangan emosi sangat tau.

2. Luahkan dengan nada comel.

Loading