Jumat, Juni 19, 2009

Gadis keji.

mari berjoging untuk kesihatan diri sendiri hahahaha.



hari tu kan, bila tah saya lupa saya dgn parent and adik lepas subuh je dah plan nak joging. best gilaa sbb sejuk² ta mandi hape smua terus pegi kepong, joging dkt area sana. best mmg best cuma tempat public sgt rmai org.

first day pegi rmai abg askar, awww malu i nyah wkakak ;p tapi second day askar² ta pulak bejogging. so saya dgn adik buat mcm taman sendiri main lari² , buaian pun saya punya suka pegi main ;p



mcm dlm pic di ats, ni alat² yang disediakan. saya suka flexi walk seperti berjalan "far far away" lepastu buat macam sediri punya sampai ada org beratur depan saya dan adik. bhaha keji gila perangai kami =.= tapi budak² tu lagi keje siap repot kt mak

' maaa, adik nak naik tuu'

' sabar la, akk tu kan tgh guna'

KAH KAH KAH. keji. kiteorg smpai bepeluh² abis ilang mekap sampai budak tu putus asa terus pegi main buaian. padan muka kau bdk hiks ;p and lagi keje ada pulak sorg bdk ni usha kiteorg ta puas hati. eeee korek mata tu kang ;\

second day pegi langsung ta dapat main flexi walk :( sbb ada org tua mana tah guna lama gila. dari saya and adik bejalan satu tasik pun dia still main. eee lempang kang org tua neh =.= baru tau kang? hahaha


ini masa kami tgh guna flexi walk. mmg best weh hahaha

okeh next.

;p

20 komentar:

  1. aish.
    sdh bbulan2 tdk bjogging.
    thn ni br 2 kali kot jogging.
    ahaha!
    itu pun stelah dpaksa+di ajak en boyfie. :)

    BalasHapus
  2. hanim.

    eeeee bestnyeee joging dgn boyfff. ynn dh siap pesan dkt fwz, bila die duduk ampang sbb practical harus tiap minggu bwk ynn joging, jadi trainer mcm cite the biggest loser haha ;p

    BalasHapus
  3. hihihi . tu adik u ke ? kenapa dia tak putih macam u ? :P sorry adikkk

    BalasHapus
  4. rara.

    syggg aah la die la adik i, eh u x jmpe ke die haritu? hihi i mmg lebih putih, kulit i lembut dr die wkakakaka

    *nsib baik adik i neh x pndai baca komen.

    **syggg die suka gila i upload pic dgn muka die, dr haritu suruh upload. kah kah kah

    BalasHapus
  5. every week jog hhahaa
    badan ak da gemok

    kalah malek noor ;p

    BalasHapus
  6. weeeee g jogging pun pakai make up ya?? abes la kena keringat 2..

    BalasHapus
  7. wawah ynn..seronok nyer berjoging..hihik..ade kawan best la nak joging..bgus2..cergas gaya hidup kini

    BalasHapus
  8. fezal.

    aik every week jog badan gemuk?
    tough kot weh wakaka ;p

    BalasHapus
  9. eyda.

    hahahahahahha i pkai lipice dgn compact powder je pun kang i pkai mascara ka eyeliner ka, abis smua pn kutuk kot

    *pdhal x pndai makeup kwkaka ;p

    BalasHapus
  10. cik duriiiiann ;p

    betul2 kalau alone mmg takkan lh mahu ;p nasib baik ade adik ynn ni. seronok sket dgr lagu pn mcm org gila, kalau sorg2 kn kene sumbat kt tnge lyn sorg je x syok :(

    BalasHapus
  11. Eazy 3 kali jog seminggu
    xD
    sehat woo
    hehe
    event d unisel ptg2 pi ipis...
    =P
    xD

    BalasHapus
  12. lame da x joggig duk umah.prot makin membesar.haha

    BalasHapus
  13. eazy.

    haha nnt kite jmpe dkt ipis. ynn nk pegi gymmm hahaha ;p

    tp lelaki shok la, eazy slalu nmpk lelaki yg rjin jln kaki scr laju tu? rjin ohh die. hahaha

    BalasHapus
  14. azizan nin.

    hahaha jom laaa lepastu kene pumping dgn push up byk kali. perut pinggang smua dh besar dh wuhh :((

    BalasHapus
  15. nur liyana binti ainul!
    adik kamu umur bape? nak kenal lehh?
    keji pun keji lahh,ahahahhaha ;p

    BalasHapus
  16. blowie.

    kah kah kah adik saya baru darjah 6 ;p nak kenal? ehem kene blanja kakak die dlu lah kah kah kah ;p

    BalasHapus
  17. wahh..rajinnya u syg.
    i ni berjoging dg cara berangan je..
    mula2 berangan pegi beli sport shoes..then balik rumah pakai..then kluar pergi joging kt park lepastu ada mamat handsome berbadan sasa macam fizoe mengpeewit-peewit i.
    kah kah kah.

    hari-hari berangan macam tu...agak-aak boleh kurus tak?
    ngeeee :D

    BalasHapus
  18. darjah 6? sesuai sangat lah tu,saye pun darjah 6 jugak.
    hahahahahhaa,blanje? kek coklat mau? ahahaha ;p

    BalasHapus
  19. bell.

    u mmg dh kurussssssss dh x payah berangan dah baik u berangan makan choc cake i kan best bole gemok mcm i wekkk ;p

    BalasHapus
  20. blowie.

    aik? sjk bila awk drjh 6? wkakkaka er kek choc secret recipe tauu? satu bulat tuh sbb saya nak bagi ayah saya en.Ainul yang hotsss ;p

    BalasHapus

Terima kasih kerana membaca

Mari luahkan isi hati anda juga :)

1. Jangan emosi sangat tau.

2. Luahkan dengan nada comel.

Loading