Sabtu, Juni 20, 2009

Jom kawin.

hai hai. korg korg korg dan korg jangan menjeles la kat saya terutama si eny sbb die tanak kawin awal dohh dia kan ta pandai trim ketiak, so die takut an, ketiak akmall pn die ta bole trim lagi. wkakaka, umur dah 30 kang baru nak ajak saya dtg kawin umah die dah tentu anak saya berderet kah kah kah ;p



hari tu an, 13 - 14 june, saya kan macam chipsmore kejap ada, kejap hilang kan sebab nya saya pegi kursus la. sebab pegi kursus ni temankan kakak saya yang comel tu. die kawin next year. saya? kah kah kah 6tahun lagi ;p



alhamdullilah, sekarang saya dah ada sijil yang saya dah boleh kawin dh kah kah kah. gatal betul =.= hiks, kursus berjam² memakan masa senang saya satu hari dan setengah itu ada 8 ustaz berbeza yang bagi ceramah. dan ustaz terakhir patut masuk raja lawak la sbb die mmg lawak gila. haha



salah satu yang masih saya ingat, dia ckp psl honeymoon. bila dah kawin nanti bawak la isteri pegi honeymoon.

ustaz ; si suami ni nanti siap² la beli ticket pegi langkawi ke pangkor ke, ta payah jauh²
ustaz ; malam pertama, masa dh berdua dlm bilik tu, tunjukk la dlu
*smua lelaki dh ketawa gila babi.
ustaz ; bukan tunjukk konekk, tunjuk ticket honeymoon laa.
*smua gelak sampai koma. kah kah kah kah


haiyo ustaz, saya belum nak kawin tauuu ;p tapi rmai kat sana pegi dgn kwn pn bukan nak kawin hiks. tapi saya sedih la sbb faweez ta pegi skali ;( tapi die kate nanti nak kawin, die nak saya pegii lagi kursus kawin tu temankan dia. aiyoo nak ke tanak? abis la bontot dah la ta tonggek :( makin leper bontot saya :(

okeh next. ;p

25 komentar:

  1. youuuuuuuuuu ! u pun dapat campaign nescafe eyyy ? ni ada ni i tengokkk . skrg i dpt campaign tu tau tp tgh malam je hihi :P

    hahahahha bukan tunjuk konekkk !

    BalasHapus
  2. hahaha gile lucah punyer ustaz.
    tapikan org kate kan,
    nnt kursus kahwen yang akan dtg.
    sangat susah kan?
    baik pergi sekarang. HAHA

    :)

    BalasHapus
  3. waaaaaaaaaaaah!besh2!
    congras dah ade sijil kawen
    nt nk kawen senang!
    hehehe
    ;DDD

    BalasHapus
  4. waaaaaaaaaaaah!besh2!
    congras dah ade sijil kawen
    nt nk kawen senang!
    hehehe
    ;DDD

    BalasHapus
  5. wah!
    ynn sdh blh kawen!
    nnt xsdr tb2 faweez dh msk minang.
    wah! :)
    ahaha ~

    BalasHapus
  6. Kak Ynn yang comell gilaaa ! :D

    Kak Ynn n Kakak Kak Ynn sama ek muka ? Heheheh . Adalah sikit2 tak rupa . Cuma Kak Ynn lagi comell ! Hahaha .

    Wah ! Kak Ynn , kalau dah kawen , ajak rumah ! Nak makan nasi minyak ! ;P

    Tahniah Kak Ynn !Wee ~Kakak Farah sorang ni nak kawen . Kak Rara pun kankan ?

    BalasHapus
  7. eh eh eh , hello kitty brooch ! :P comel !

    BalasHapus
  8. wawah..lawak la..bile lar kite nak pegi..hihikk..agk2 gatal..hihi

    BalasHapus
  9. tunjuk tiket honeymoon?! ahahahhaha
    dah ade post pasal kawen² dah,hahahah
    dah dpt bau nasik minyak 6 tahun akn dtg ;p

    BalasHapus
  10. rara sygg.

    hihi sure ke syg i dpt campaign?sedihnyee i x dpt tgk. ni pn i hrp esk dh okay.
    sedih la :(((

    eh ehh tu la psl, pesan dkt syf hahahahahahahahahahahaha

    gila lucah entry hahahahah ;p

    BalasHapus
  11. dianna.

    hahaha mmg pn, kursus kawin mmg agak lucah gk la. lelaki suka gila. perempuan ketawa malu² hik
    aah, ynn dgr kursus akan dtg agak susah sbb nnt ada test kah apa tah and mngkin sminggu ;)

    BalasHapus
  12. aja.

    hahaha tu la amin dh ada sijil dh bole kawin. tnggu org pinang je kah kah kah ;p

    BalasHapus
  13. hanim.

    wuhhh bepeluh i kalau betul la die dtg msuk minang diam2 je hiks ;p gatal*
    u bila lagi weh? cpt2 hahahaha

    BalasHapus
  14. farah.

    dlm pic je comel kot ahahahaha ;p

    ehh sama ka? tak la, kak ynn pling comel and ofcz paling tinggi kah kah kah ;p

    err, mest kene ajak bloggers, x bole lupa hiks. errr kak ynn blum nk kawin la, lame lagi hiks. kak rara je nxt yr dh jd wife org ;p

    BalasHapus
  15. rara sayang.

    hahahahah i x bagi faweez lagi. mcm syg je nk bagi dia ;| hahahahaha ;p

    BalasHapus
  16. cik duriann.

    hahaha tu la psl, kalau dpt ustaz mental, mmg gila kelakar la hiks ;p

    err alaaa ynn pn gatal la kalo cmtu hhihihi. xpeee cpt2 amik kursus kawin, tgh sng je nk dpt sijil hihi

    BalasHapus
  17. blowie.

    hahaha ynn xpe, dh tentu² layak jadi isteri org skrg neh. awak tu budak sekolah lagi hahahahaha
    ;p

    er, 6 tahun lagi saya kecohh satu belog la nak bawak smua beloggers makan nasi minyak hahaha ;p

    BalasHapus
  18. eee nottylah ustaz tu....haha biasalh tu kan kursus kawen mesti ad unsur2 seram ganas skit. haha. kat ukm ad gak ustaz tu gtau 3 malam wajib, malam yg lain semua sunat. ish..apakah? haha i like.

    BalasHapus
  19. cik mun.

    hihi dh pegi kursus jgk ey? hihi ehh br ynn ingat dia kata,

    'para isteri sila ingat sikit, malam jumaat malam terbaik. kalau suami mintak jangan tolak'

    eeee sengal hahahaha ;p

    BalasHapus
  20. hahahahah...
    kursus ni ialah bnde yang paling ak x pandang...
    sbb ak da thu...
    kawin mmg ak xkn pikir...
    apetah lagi kursus kawin...ho3...

    tp entri ni bleh dianggap lucah gk ar...hahahaha...

    BalasHapus
  21. zelo.

    yes akhirnye sudi gk ko an komen entry aku hahaha *ayat sedih

    wkaka. aik, ko x pk kawin? er er aku pn tetibe jd blur hiks ;p

    tu la psl wehh, lucah gk ah ;(

    BalasHapus
  22. hahaha:D
    yiyin! * i n pgl u yiyin gak, tak kira.!
    kalau ibu i lah kan, i ckp "bu, kt uitm ade kursus kawen..nk pegi boleh tak?"
    nnt die jwp "ko da gatai sgt nk kawen?ha?benti je blaja.g blaja masak kat dapur tu.tolong ibu pun mls ade hati nk kawen.ceh!"

    T__________T

    BalasHapus
  23. belll

    hahahahahah sumpah comel panggil yiyin, atleast org tau ape sebenarnye YNN tu. hahahahahaha

    er, ibu sgt hot sampai dia fikir u dh gatai hahahaha. u ckp la nak tambah knowledge ehem =.=

    tp i bertuah sbb mama i suruh i teman kakak i pegi kursus kawin smpai hampa hati faweez tak da =.=

    BalasHapus
  24. Gile semangat pegi kursus kahwin awal².
    Mieya pn nak pegi la mcm ni.
    Wkaka :P

    BalasHapus
  25. mieya.

    mest la semangat kah kah kah ;p pdhal kene paksa teman kakak, mmg semangat ah :((

    err, pegi ahh, spm pun belum pass lg. wekkk ;p hahahahahahhaa

    BalasHapus

Terima kasih kerana membaca

Mari luahkan isi hati anda juga :)

1. Jangan emosi sangat tau.

2. Luahkan dengan nada comel.

Loading