Minggu, Juni 14, 2009

#3 ; karipuff dating.

saya jumpa artis yang hot gila pada 8 JUNE 2009 ;p

saya jumpa artis, er artis hot gila weh sampai rasa bepeluh sampai baju lenjun lepastu pakai semua all blacks mcm bagus lepastu bepeluh dkt rumah sndiri ta bukak tudung sbb ada syf and shah hahahaha ;p

siapa artis bertuah ni? macam pemenang cabutan bertuahh, caloo beta mari join cabutan bertuah berjumpa saya, eceh ;p hihi dorg ni la kawan terhebat, terbaik dan saya suka banget, gila suka sampai rasa nak cium haha ;p


blossom, bubble and buttercup ;p hahahahaha

ohhh kay saya akhirnya dah pun berjumpa dgn rara and eny. baru update sbb baru nak dapat picca, smua pic byk dkt eny smpai merengek2 nak pic tau hahahaha sangat memalukan =.= oh tapi saya dah bergembira dgn mereka. sila menjeles. hihi


kami bukan powerpuff girl lahh, kami karipuff girl ;p

ohkay mari cerita perjalanan berjumpa dgn mereka, mengikut cerita saya tau hahahahaha ;p

faweez sampai rumah dlm pkul 10, dia sampai saya terus msg rara, ckp jumpa dkt OU, dh siap² makan terus gerak and lepak area gsc. actually budak kecik ni nak tgk cerita monster & alien tapi x kesampaian sbb nak meet up dgn bloggers tersyg kan, saya pujuk ckp lain kali kita tgk transformers. so kiteorg just lepak main lumba kereta =.=

tiba² dapat msg dari rara dorg dh smpai, hee eksaited gila + takut + malu weh, sbb ni first time an jmpe, hihi dh nmpak dh dorg kt eskelator lepastu jerit² kt fwz,

"b, maluuuu,takuttt hee" ;p



tiga lelaki ;p

dh hugs, kisses dgn rara n eny, kiteorg lepak kfc. rara bwk lappy sbb nak ajar photoshop tapi ta kesampaian uhh, die lupa cmne nak buat and ta jadi pn hahahahah ;p *okay gelak kan rara hahahaha


rara otw nk ajar phostohop hee ;p

oh kan saya ada type entry psl chocolate cake kan? nak tau kenapa dorg dtg rumah saya? hahahahahhahaha okay jahat gelak kan saya awl² ;( sebenarnye saya lupa nak bwk cake tu mse pegi OU, so tepaksa la dorg ikut saya balik hihi ye lah kalau saya tak bagi, bila lagi nak bagi kan? yang best kan, rara lh eksaited nk dtg rumah sbb nak tgk chibi hihik ;p


tgh bergosip scr gembira hik2 ;p

sampai rumah, rara dh takut nak masuk rumah sbb dia kata besar sangat. err dan paling best eny bole tanya mama, macam mane makcik kemas rumah besar² mcm ni without maid. hahahhahaha ;p sengal tau x? and lagi satu dorg bole paksa² fwz kawin dgn saya sbb dorg ckp saya rajin gila. hahahahahahah eyy nak je saya cium sorg² tau. hik2

around 4.30pm mak eny dh call suruh balik hahahaha ta blah =.= er, saya syg gila dorg weh hihi


pleaseeeeee lepas ni nak jumpa korg lagiiii hihi ;))

33 komentar:

  1. bestnyeeeeee.
    nak jumpe jugakkkk :)

    BalasHapus
  2. artis?hoho
    macam en pge46 je tu
    lol

    BalasHapus
  3. cik yana.

    kan kan? tu laa lepasni nk jmpe cik yana gk,kite bwt party blogger hik ;p

    mst besttt sbb rmai2 turun satu tmpt,wuhhh

    BalasHapus
  4. mieya.

    besttttt mmg besttt gila sbb smua mcm org gila hahahahahaha, mula2 kak ynn cm memalu gk, lg2 ngn rara tau hik2 tp lstly dh mcm lame gilaa knl and dh mcm pnah jmpe jeee, besttt tauu

    hrp pasni dpt jmpe korg plk heeee

    BalasHapus
  5. loq.

    ha tu aaa psl, pge46 or kill-vern or shah. hamik kau skali byk gelaran die hik2 ;p

    artis tuuu, nasib baik x letak pic die tidur dkt kfc sbla die ade minachi hahaahahahahahhahaha ;p

    BalasHapus
  6. gila sempoi korang! gud job =)

    BalasHapus
  7. blowie.

    tengku mohd aizat bin tengku azmi, bila nk blanja ynn tgk wyg plk?kah kah kah

    BalasHapus
  8. weh sorry duh lambat bagi gambar aku bz gila2 sangat2.
    kawan aku dua org kawin sama tarikh.
    sakit duh jiwa aku.
    haihh.

    hehe comel gila sape la yang pakai baju biru tuh.
    awwwwwwwwwww

    BalasHapus
  9. haha
    en KV pun ada
    1st time tgk gmbr dia
    kalu dlm blog dia jrang dia ltak

    BalasHapus
  10. eny.

    hahaha xpe ah weh ;) er tu ah yg bju hitam tu dh ah gemok xlawa plk tu an? =.=

    BalasHapus
  11. khairil.

    hahahah tau tape, dh la ta pna tgk pic die ke ape, mmg misteri gila uh die tu hahahahha tp dh jmpee dh smua, yeyy lepasni jmpe ko lak ehh ;p

    BalasHapus
  12. waa...jumpe ct norhalijah pelesu..hehe

    BalasHapus
  13. hwaaaa..
    akhirnye acik suda jumpa ini orang..
    :)

    BalasHapus
  14. cik epal.

    uhhh yg mana kah siti nurhailam palsu tu? kah kah ;p

    er jeles x jeles?

    BalasHapus
  15. ayuna.

    haah, dh plan byk kali smpai rse nk nnges je hik2 ;p nnt nk jmmpee acik gakkk, nk cd sims3 :((

    BalasHapus
  16. ehem ehem , sorry lambat comment :) hee

    ey ey comelnya comelnya yang purple - purple tu wek =P youuuuuuuuu ! nak cubit pipi u lg !

    BalasHapus
  17. rara.

    hee takpeeee u kn busyyy haritu hihi

    er, comel? takkk die lawa gilaa. er tamo la sakit pp i hahaha ;p

    BalasHapus
  18. ekino.

    hee aah, sronokkk hik cuma xbyk aktivity mcm tgk wyg sme2 ke hik2 xpe lain kali nak ajak pegi karoke plk hik2

    BalasHapus
  19. weh karoeke best kan ? baru enjoy habissss kan ? kalau mcm tgk wayang tu mcm .. err .. mcm boring =.-

    BalasHapus
  20. waaaaaaaa ynnn bestnyaaa :)
    bila nak jumpa i pulakkk?

    BalasHapus
  21. rara.

    hihi aah lepasni kite pegi area TS la syggg malam2 lepastu karoke dkt situ pehh syokknyee baru leh tgk kermerduan suara eny mcm siti nurhailam ke tak hik2 ;p

    BalasHapus
  22. dianna.

    u nak jmpaa i ke? wahhh teharunye hik2 i/allah nnt kite jmpe tauu hik2

    BalasHapus
  23. cik yan.

    jom jomm nnt kite organize party ke apatah bole jumpa scr bekelompok hihi mst sronok gilaaa sbb rmai, mst mengumpat scr besar2an hik

    BalasHapus
  24. besnye reunion! mesti anda seronot bangat kan :D

    BalasHapus
  25. sol.

    ofcz seronok gilaa smpai kepala pn gila sbb layan dorg yg gila hik2

    BalasHapus
  26. betul betul ! nak pergi karoeke ! :) kalau boleh karoeke bilik lah , karoeke jamban tak muat kang nak sumbat 6 orang :) next time nak eny mesti dgn akmal !

    BalasHapus
  27. rara.

    hahaha yap2 dpn ts kan ade karoeke mcm best je tau medium br berape puluh nnt i check balik hihi

    ha tau tape hihi lepastu i malu2 nak nyanyi hihi ;p

    nnt kite plan btol2 ey?

    BalasHapus
  28. ohh i ternmpk sesuatu di sini. "hipokrit" . tu sje. trime kasih.

    BalasHapus
  29. cik eykameow meow.

    apa yg hipokrit? :)

    BalasHapus
  30. haha mengata diri sendiri ke.

    BalasHapus

Terima kasih kerana membaca

Mari luahkan isi hati anda juga :)

1. Jangan emosi sangat tau.

2. Luahkan dengan nada comel.

Loading