Jumat, Juni 12, 2009

#2 ; ribbon contest.

sila jeles, saya dapat ribbon free dari ribbon tales.
*muka bangga


hihi, owner ribbon tales ni dulu ada buat contest. siapa suruh tak join kan? even saguhati pun i dont care hee, so telan air liur je la okay heeeee. btw ribbon² ni mmg sweet gilaaaa mmg cntikk gila ribbon die. saya geram gila sbb favourite colour saya dah ada gantung dkt hp comel saya haha ;p

bila balik dari dating dgn dorg terus saya masuk bilik, lock diri sorg² sambil ejas phone sy, dh cntik dh skrg tau sbb ada ribbon dgn colour favourite saya. btw if teringin nak ada keitai strap mcm saya, jom la visit this belog



ohh kalau nak tahu, braid yang eny buat sangat ketat, er ketat mcm kuat la kukuh. eny buat dgn bersungguh². selalu kalau dpt tali mcm tu, org buat sangat longgar tapi yang dia buat sgt tough,kukuh,kuat hahahahah ;p

saya dah dapat ribbon favourite saya, awk bila lagi? hhahahahaha



thanx eny

*btw, update psl triple date (termasuk Kill-Vern) akan di update lepas eny upload pic and bila both of eny and rara dh ready nk update belog hee ;)

27 komentar:

  1. hohoho... lambat beno si dak sakit tu nak update gambo.. aku tak sabo nak edit gambo neh.. hehehe.. saje wat kenangan... hoho... erm aku tak dpt pon ribbon tu... eny kedekot.. hahaa.. biar la dia takde masa la tuh.. lasah kang.. hahaha...

    BalasHapus
  2. sweet nyer.. :) geram plk yan tgk.. ngeeee :)

    BalasHapus
  3. ain.

    kalau nak jgk bole order dkt owner blog ribbon tales tu hik2 x mhl pn, berbaloi beli serius ;)

    BalasHapus
  4. KV.

    hahhahhaa line tenet die lmbt kot,aku pn dh xsbr dh nk tgk gmba rmai2 aritu, hahahaha ;p

    er tu la ko ikut pn tetibe je, ne la smpat nk kasi pape hahak ;p kasi cekodok je la

    BalasHapus
  5. cik yan.

    kan kan? geram tgk kn hihi lg2 kalo fav colour kite lg geram ;p

    BalasHapus
  6. wuakakaka thanks duh YNN!!!!!!
    aku takleh upload flickr.
    nanti aku update dulu ; korang amek gambar2 tu dalam update aku ye?

    Heeee.
    weh actually an braid tu aku buat guna ribbon gak bukan tali. wuakakakakkakakakkaka.
    ha ah ketat sampai berbirat tangan aku.
    heee.
    btw thanks Ynn. LOve u.

    BalasHapus
  7. wuakakaka thanks duh YNN!!!!!!
    aku takleh upload flickr.
    nanti aku update dulu ; korang amek gambar2 tu dalam update aku ye?

    Heeee.
    weh actually an braid tu aku buat guna ribbon gak bukan tali. wuakakakakkakakakkaka.
    ha ah ketat sampai berbirat tangan aku.
    heee.
    btw thanks Ynn. LOve u.

    BalasHapus
  8. erk..xpe lah xdpt..nk g blaja buat sndri..
    huuu

    BalasHapus
  9. eny.

    hahahahaha ;p sme2 uh

    weh aku x sbr nk smua pic do nk edit haha ;p

    err, ye ke?aku igt gne tali weh hahaahaha aku mane tau hik wehh thnx weh, i.allah aku balik unisel nnt aku promote kt dak2 aku eh ;P

    wehhh sygg ko ngn rara byk2 gilaa

    BalasHapus
  10. ain.

    hahaha nk buat sndiri *mcm bunyi keciwa je x dpt =.=

    heeee, tp ynn mmg suka mende2 mcm ni, cute gila, dlu kalau buat mst x jadi haih :(

    BalasHapus
  11. hahaha..abes lah tgn eny lepas nih..

    dpt byk order..

    urmm..agak2 eny nk upah org tak tlg dia siap kn order ribbon tuh?..

    meh upah ekino..tp upahan nye mstlh kene lumayan..hoho :D

    BalasHapus
  12. Sickchild!!!!!!!!!!!
    Aku mahu juge,ahahhahahah.
    btw nur liyana binti ainul,lawa phone anda T__T

    BalasHapus
  13. ekino.

    hihi rjinnyeee u nk tlg hik2 ;p u nk minx upah ape yg lumayan sgt tu hik2

    BalasHapus
  14. blowie.

    er nak juga sila oder la hahahahahahhahahahahahahha ;p

    er tengku muhammad aizat bin tengku azmi lawa ke phone saye? mane ade dh pecah2 dh keypad die hik2 ;p


    belikan yg baru ehhh ;p

    BalasHapus
  15. comelnye ribbon :). penah tebace dulu fwzynn nak link sim3 kan.ni link nye

    http://www.mediafire.com/?sharekey=298d7b5fa17edb62d5a101cf914073b41ac10d3c700c202a

    singgah2 ye blog saya :D

    BalasHapus
  16. acadterror.

    thnxxx ;p tp kn not found any item or link =.=

    BalasHapus
  17. xde la keciwa sgt..sikit tu ade la..
    kalau nk mntk pn xnk mntk reben tu..nk mntk hndphone yg wt gantung reben tu..bleh??
    HAHAHA

    BalasHapus
  18. ain.

    hahaha ;p hp? bole2 ynn kasi diskaun 50% la sbb hp tu pn dh byk rosak dh :((

    BalasHapus
  19. wahh..
    promote riben nmpk..
    hikhik..

    BalasHapus
  20. ayuna.

    nnt kite pksa acik oder and beli haha ;p

    wehhh rinduu

    BalasHapus
  21. hoi. i sedih. kenapa u dgn fwz pilih ribbon cantik2, lepastu yg lain bg i dgn syafi =.= *nanges

    BalasHapus
  22. rara.

    hahaha mane ade cntikk :(( i pilih sbb fav colour uh :(( sorry u

    BalasHapus
  23. fuyooo dapat ribbon free dari ribbon maker paling popular ...hohoho...
    bila la loq dapat free ye...

    BalasHapus
  24. loq.

    ahahha ;p popular an?bangga gia oh dh la free haha
    er tu la x nk join contest spe suro hkik2

    BalasHapus

Terima kasih kerana membaca

Mari luahkan isi hati anda juga :)

1. Jangan emosi sangat tau.

2. Luahkan dengan nada comel.

Loading