Rabu, Juli 22, 2009

tomyam campur.

hari ini kan saya mengidam betul nak makan tomyam, sebenarnya dari semalam pun saya mengidam tapi nasib baik semalam mama yang mengidam nak makan sambal udang. apa jadi pada tomyam saya? +_________________________________+ jadi panjang macam tu la muka saya. LONG FACE gituuu.

habis muncung saya timbul HAHA mcm keji je ayat muncung timbul kan? okay saya tak nak cerita panjang tentang muncung tebal konon perasan saya angelina jolie ke apa entah, saya nak kongsi dengan anda wajah tomyam, er wajah tomyam? KAH KAH KAH apa pasal macam kelakar je kan wajah tomyam yang saya create, er masak sesuai dari create kot HAHAHA.





:bofu_04::bofu_04::bofu_23::bofu_23:

sedap tak sedap tak? cakap nampak macam sedap sekarang sebelum saya hiris pisau yang saya letak dekat leher anda ni HAHA. tomyam yang saya buat ni lebih sedap dari tomyam dekat "pusat komuniti pelajar UNISEL" tahu? siapa yang nak cuba makan tomyam abe kelate tu baik lah anda order dekat saya di cluster __-__-__-_ (maknanya saya belum register cluster lagi HAHA)


:bofu_40::bofu_40:

bila saya buat tomyam ni kan, saya teringat dua sem lepas, maksudnya dalam 8bulan yang lepas, saya dan ayuna, er serta teman² serumah E3-3F-U3 memasak tomyam. ia kami rajin memasak, eceh suka lah saya sebab sebahagian tomyam tu saya bagi fwzQram rasa hihi. and yang paling penting masa saya beli ayam, saya beli dgn fwzQram lepastu dah kenoneng sampai tak suruh ane kasi potong ayam itu tsk +_________________+

comel betul memori memasak bersama housemate and saya rinduuu sangat. ohh 12hb saya sebenarnye tak sabar nak pulang ke pangkuan housemate tapi er, saya rindu mama , apak , chibi, k.ya, effa, kak fida and abg jai.

:bofu_24::bofu_24:

ehem² jom kita tengok pada gambar tomyam di atas semula HAHA. okay bermacam ingredients yang saya campak dalam tu. ada daging ayam, udang, berjenis sayur ( carrot, cauliflower,brokoli, corn) fuhh kalau lah rara tgk ingredient dalam ni, pasti terkoma² lah dia sebab er die tak suka sayur HAHA *ehem, sejak² gila RC ni, bahan² dh tukar jadi ingredients okay :P

i rasa mcm simple gila buat tomyam ni sebab tak payah guna perencah apa semua. cuma letak sekiub pati ayam je :P hihi. okay lah mata pun dah ngantuk. facebook pun jadi macam ta berape betul malam ni tsk +_______________________________+
:bofu_48::bofu_48:

26 komentar:

  1. wahh.
    sangat tersangatlah sedap tomyam tersebut.;phaha.

    masuk ek resepi tu dalam resepi blogmu kak ynn?:P

    haha.

    masuk unisel?ouhouh.biar betul.
    iskk.bila akak nak balik neh?

    ayat tak betul malam malam membuatkan saya jadi mereng dan tak tau apa apa.:P

    BalasHapus
  2. aish.
    naseb bek br melantak tomyam td.
    kl x mau meleleh air liur i ni.
    hahahah!

    BalasHapus
  3. farah.

    belum cuba rasa belum tahu tau HAHAHA. mmg sedap sampai kering pinggan menghirupnya tsk +_________+

    bole nampak kan betapa sedapnya tomyam kak ynn HAHAHAHAHA dah boleh kawin dah yey.

    ecehh rindu la tuu, xpe kak ynn cuba update belog lepastu letak pic makannan byk2 HAHA

    BalasHapus
  4. hanim.

    HAHAHAHA nasib baikk kalau tak abis la banjir tempat duduk u HAHA.

    hoi u dkt hostel masak x? :P

    BalasHapus
  5. letak la resipi..
    huhu..kite tak pandai g nak masak tomyam ni ... =P

    BalasHapus
  6. eh. eh.
    i xduduk.
    i baring.
    kl x abis lah berpeta bantal i ni.
    ahahah!

    eh.eh.
    i xddk hostel. i ddk rmh sewa lah. i msk u. tp ikt rajin lah. ahaha! pnh gak msk tomyam. tp x sesedap abg2 siam msk.

    saya FRUST!

    ahahah~

    sy rindu tomyam mak sy. T_____T

    BalasHapus
  7. adrina.

    HAHA sure ke nak i letak resipi ni? segan la *kah kah kah tetibe nk segan +____________+

    BAIK nanti saya letak resipi HAHAHA

    BalasHapus
  8. wow..tomyam..
    baru je makan td...
    :p

    BalasHapus
  9. macam tomyam sayur je,haha

    adik nme pe ar? :P

    BalasHapus
  10. hanim.

    haha ohhh padan lahh banyak peta dkt bantal u, ish2 +____+ ehh, rjin eyyy? mane bole rajin2, i sorg je la rajin HAHAHAHA

    ehh abg siam dkt hostel i msk x sdp +_____________+ i msk lagiii 60kaliganda sedap tauu :P

    BalasHapus
  11. nana.

    ohhh nana msk ke? hihiii cuba dlu rasa tomyam ynn meleleh air mata sbb terlampau sedap tau

    *koma sbb puji diri sndiri telampau comel HAHAHAA

    BalasHapus
  12. blowie.

    tak kira nak tomyam campur jugak HAHA

    nak buat apa nama adik? ehem, topupkan rm30 baru bagitau name adik HAHAHAHa

    BalasHapus
  13. wah! adakah rasanya seenak wajahnya?
    heee.. mintak sikit.. =3

    BalasHapus
  14. seb baik aku tak pose arini. bley lah aku bantai tomyam nnti.hahahaha!!!

    BalasHapus
  15. sheqeen.

    HAHAHAHAH confirm enakkk sampai kering pinggan di jilat HAHAHAHAHAHA

    BalasHapus
  16. sheqeen.

    HAHAHAHAH confirm enakkk sampai kering pinggan di jilat HAHAHAHAHAHA

    BalasHapus
  17. lizz.

    whaahhahaha :P ko imagine la aku yg msk pasti membuka selera lahh :P HAHAHAH

    BalasHapus
  18. i nak sikit T__________T
    ni kan , kalau i makan , mesti lambat gila nak habis makan sebab kena asingkan sayur apa semua :(

    BalasHapus
  19. RARA.

    hahahahahha :P tu la abis la u kalau u mkn tsk2 tp sedap tau yanggg sayur2 ni i suka gilla mkn syur dgn tomyam hihi

    BalasHapus
  20. mieya.

    HAHHA siapp, pkul 5 dtg amik balik. smua rm 15.40 hahahahaa

    BalasHapus
  21. u...bile nak masakkan untuk i? ishh3

    BalasHapus
  22. aina.

    hihi i bole masakkan bila2 untuk u tauuu :P wekk

    BalasHapus
  23. RM15.40?
    Cekik darah betul tomyam satu je dah mahal mcm tu.
    Masuk tax sekali ke ape :P

    BalasHapus
  24. mieya.

    HAHAHAH dh tentu lh mahal, igt senang ke nak buattt? hihihi

    BalasHapus
  25. http://tessyjd.livejournal.com
    http://elinejc.livejournal.com
    http://vienka.livejournal.com
    http://annabellkp.livejournal.com
    http://kallinikiyaiu.livejournal.com
    http://ratiqq.livejournal.com
    http://cailynlk.livejournal.com
    http://brayzk.livejournal.com
    http://mehieddindw.livejournal.com
    http://marlynyr.livejournal.com
    http://taisiyagd.livejournal.com
    http://tonicl.livejournal.com
    http://nataliewq.livejournal.com
    http://nikolewr.livejournal.com
    http://revmiraef.livejournal.com
    http://alberthaek.livejournal.com
    http://laceeur.livejournal.com
    http://montgomeryph.livejournal.com
    http://konstanciyaku.livejournal.com
    http://antraeg.livejournal.com
    http://cassidybd.livejournal.com
    http://addisonye.livejournal.com
    http://henriettafg.livejournal.com
    http://lavendelfx.livejournal.com
    http://jitskeka.livejournal.com
    http://javarrivt.livejournal.com
    http://vladaav.livejournal.com
    http://bronislavaba.livejournal.com
    http://ionakr.livejournal.com
    http://lytlefe.livejournal.com
    http://tamayf.livejournal.com
    http://bevanzr.livejournal.com
    http://francoisrk.livejournal.com
    http://verenikagq.livejournal.com
    http://mariuszl.livejournal.com
    http://claudettemu.livejournal.com
    http://cristinacm.livejournal.com
    http://rheagw.livejournal.com
    http://adyhk.livejournal.com
    http://ariestv.livejournal.com

    BalasHapus

Terima kasih kerana membaca

Mari luahkan isi hati anda juga :)

1. Jangan emosi sangat tau.

2. Luahkan dengan nada comel.

Loading