Kamis, Agustus 27, 2009

pelangi ramadhan.

ramadhan ke empat.



suasana bazaar dekat unisel mesti sesak selepas pukul 6. memang sesak sampai nak beli belah lepastu ramai lah lelaki kacak yang tak berape penah nampak (heartbeat) KAH KAH KAH eh. pegi bazar untuk cuci mata ke hape mineh neh? tsk T_T


tapi seronok sebab unisel ada buat bazaar. I buat survey (apa kata survey?) banyak U takda bazaar kan? so specialnya unisel adalah mereka menyediakan bazaar ramadhan untuk student yang terlebih limit. KAH KAH KAH kesian student terlebih limit kene berebut beli makanan. kadang² kerakusan membeli sampai hilang keayuan T_____T


menangis i, sebab terlampau sedap. KAH KAH KAH

tapi akhir nya i berjaya juga merembat sebuah kuih kegemaran i, setiap bulan ramadhan adalah wajib mencari kuih itu. i ta suka panggil kuih tepung pelita sbg kuih tepung pelita, i slalu panggil kuih sampan, tiap² hari mest kene ade, lepas bebuka mula lah bebel kalau kuih tu tak sedap tapi malangnya semalam i pegi semula mencari namun i hampa T___T



keyword untuk 25.08.09. siapa lah yang search fwzynn jumpa eny, liyanaa.com jumpa eny ngan rara serius terharu. ada orang cari i masa i dating dgn rara and eny. AHAHAHHA tapi i rindu nak jumpa dorg lagi tsk +_______________________+

26 komentar:

  1. perghhh gila best dah puasa ke 4 dah yeye tak lama lagi dah raya!
    yay!

    haha sape la google tu an.
    haha =D

    weh selamat hari raya maaf zahir batin.

    BalasHapus
  2. uitm pn ade bazar ramdhan dlm tu.. kat dataran cedekia.. huhu

    cam rindu lak ngan uitm.. :P

    BalasHapus
  3. eh eh kuih tepung pelita tu dalam bekas macam tu ey ? tak pernah jumpaaaaaaaaa . selalu dia dekat dalam daun apatah tu kan ? T_______________T yang macam sampan . eceh .

    BalasHapus
  4. ehh..napa tepung pelita atau a.k.a kuih sampan pak mat dia taruh dalam bekas plastik..tak ori ler macam nie..yg ori dalam bekas daun pisang..

    BalasHapus
  5. eny.

    gila lama lagi nk raya wehh haha cm x sbr gila neh tsk.

    weh tu la psl, tah sape yg gugel tu. tp mmg terharu ah weh hahaha

    selamat hari raya juga wehh maaf zahir dan er batin tsk +_________________+

    BalasHapus
  6. ryehanna.

    ohh nasib baik uitm ade haha :P ko ngh prac ehh, xpe nnt smbng master phd plk ey :P

    BalasHapus
  7. rara.

    aah skrg smuaa guna bekas tu tau. ada yg jual takda daun pisang langsung tp i suka yg ni sbb die siap letak daun pisang dlm tu.
    sedapppp gilaa T_____________________________T

    BalasHapus
  8. fyfah.

    pelangi mmg lawa tapi kak ynn cpture gambar pelangi tu lagi lawa :P bhahahahha

    BalasHapus
  9. rizputra7.

    aah skrg dh x rmai yg guna daun pisanng sebab leceh. tp rasa dia tetap sama. sedap. and yg penting makcik yg jual kuih ni buat
    kuih sampan paling sedap ynn pnah mkn

    T_________________________T nak kuih sampan nak kuih sampann

    BalasHapus
  10. neyra.

    i pn nakkk T________________________T tapi semalam i cari gerai makcik tu takda pn *sedihhh

    BalasHapus
  11. wah! kakynn sukew makan kuih tepung pelita eyh?
    boleyh lah iera wtakan tuk kakynn nanti.
    sebab mak iera wat kuih jual taw smpena bulan ramadhan neyh.
    banyak gilos.
    and 1 agi, mak iera tak suke buat kuih tuh letak dlm bekas mcm dlm gmbar tuh.
    dy ckp tak wangi. hee~

    BalasHapus
  12. eh..mana boleh sama...rasa tak sama ler...yg ori lagi best...saya hari2 makan kuih sampan tue...letak dalam peti ais lagi sedap..

    BalasHapus
  13. weh i jual guna daun pisang je utk jual kat gerai. pepagi i amek daun pisang belakang rumah nenek i. tanak la guna bekas gitu tak rase tradisional hahaha. ceh padahal nak cut cost :p

    BalasHapus
  14. ohoi jgn menggatal di bazar noh! hahahaha

    BalasHapus
  15. Kak Ynn. Nak Tanya boleh?
    Kak boleh bagi tak URL untuk tukar skin Mozilla?

    BalasHapus
  16. wah cantik ah pelangi unisel.
    kenapa uitm xde pelangi cm tu? haha okay okay bersyukur juga dgn uitm yang indah ini.

    waa kuih tepung pelita eh bukan kuih sampan, feveret kawn baik i. setiap kali g bazaar mesti kene belikan unt die tau. huahua i pun jadi suke tau.

    BalasHapus
  17. iera.

    ahaha suka gila la nad. smpai terkoma2 sebab nak kan kuih tu. tapi kebanyakan org buat x berape sedap :(

    ehhh bestnyeeeeeeeeeeeeee. bole la nad mkn hari2 *jeles*. eh tapi yg tepung pelita sedap gila ni sedap n wangi tauu, sebab bhagian bawah ada daun pisang :P

    BalasHapus
  18. riz.

    ehh sama, confirm. saya yang makan saya tahu lahh :P HAHAHHA

    BalasHapus
  19. shima.

    sedap kan sedap kan? HAHA sbb tu i dh meroyan2 nak kuih tu tsk +_____________+

    BalasHapus
  20. taz.

    hahahaha guna daun pisang mcm payah je nk buat T____T tp i adore org yg buat kuih sampan ni tauu sebab sedap gilaaaa tsk *nnges.

    BalasHapus
  21. blowie.

    alaa awak jauhh, saya nak gatal² dengan orang lain pulak :P

    BalasHapus
  22. mez.

    url utk tukar skin mozilla? er kak ynn ta tau la yunk. tp kalau tahu nnt kak ynn bgtau lah ey ;)

    BalasHapus
  23. dianna.

    cantik? eh mmg la sape photographer die *kembang hidung* HAHAHA.

    eh ehh, u kene paksa beli heh? i tksuka kalau daun pisang nnt melekit tsk

    BalasHapus

Terima kasih kerana membaca

Mari luahkan isi hati anda juga :)

1. Jangan emosi sangat tau.

2. Luahkan dengan nada comel.

Loading