Kamis, September 03, 2009

mimi dibunuh!

ramadhan ke 12.


macam biasa pukul 5.45pm. my lovely frens and i akan bergerak ke bazar. heh kene pegi awal supaya dapat beli air sedap. HAK HAK HAK betul i confirm dan ta tipu yang air itu sangat sedap. serius sedap air yang pakcik tu buat walaupun mahal tapi berbaloi baloi sebab air dia pekat gila kau tahu? (fuhh, tiada noktah T__T)

i selalu beli air sirap bandung cincau dekat air sedap de bazar. heh suka hati je bagi nama tempat tu air sedap de bazar. takpa takpa aslkan air sedap memang sedap lah ta payah cakap banyak kali pun memang ternyata sedap heh padahal dah berape kali bgtahu sedap sedap sedap pun tak tahu lah. satu cawan rm1.20 takpa itu tetap berbaloi dengan air yang sangat pekat. i suka bandung cincau sampai hari² malas nak beli air lain HAK HAK HAK *fun kan gelak macam ni*


aly unajieha sygg

actuallay atau sebenarnya i nak cerita kat u peristiwa antara i, ayun dan mimi semalam. heh masa ayun n i tunggu zety and ika, kiteorg terperasan mimi lalu depan kiteorg. i dengan ayun mmg nakal heh, suka gila usik mimi. kesian mimi. ayun kejam gila sebab main acah acah dengan kaki. maksudnya ayun hentak² kaki dekat mimi sampai mimi jalan berundur sumpah kelakar bila mimi jalan berundur. dah la kaki mimi panjang dan banyak T__________T


ini lah mimi T____________T

dalam pic di atas kelihatan mimi sedang berpeluk tubuh. ini kerana ayun terpijak kepala dia. wuuuuu kesiannya mimi. i asyik salahkan ayun je, i cakap ' aiyokk, ayun da bunuh mimi, aiyokk, mimi dh mati, aiyokk, ini bulann puasa, mana boleh bunuh haiwann' ayun dh sedih, dan rasa bersalah. kesian ayun. jahat betul liyanaa.com ni HAK HAK HAK.

tapi mimi adalah seekor ulat gonggok yang kacak, wajib masuk anak wayang sebab dia pandai berlakon, heh bila balik dari bazar, kiteorg cari mimi tapi mimi dh takda. confirm dia dh lari T_____________________________T mimi jahatttttt.



Notaik.

* er, mimi adalah nama ulat gonggok, nama ini diberi oleh ex roomate sy, tasnim. smua ulat gonggok adalah mimi *__*

** air sedap de bazar memang sedap ta payah cakap banyak kali kalau teringin sila cari heh.

*** teddy bear yang besar gila tu anak baru ika n abg bee. hiks besar gila sampai i rasa i kurus. awww T______________T

33 komentar:

  1. ynnAinul,

    lol.
    serius kelakar.
    saya ingatkan pasal birthday suprise ke apa.
    rupanya pasal mimi.

    p/s: mesti ex roomate awak tu comel macam mimi kan? ahaks. :p

    BalasHapus
  2. besar bear...nk pnjm lehhh????huhu

    BalasHapus
  3. hahaa..tersenyum simpul i yunk bace entry neh,,huhuu. mimi tu comel gilerr kot..

    BalasHapus
  4. ayok.. xtau sape buat.. ayok.. hehe..
    besarnye bear.. kalo dpt tumbuk2 best tu.. kehkeh..

    BalasHapus
  5. kenape mesti namekan ulat tu mimi yang...
    tersangat sedih coz mimi adelah name adik ku tapi sekarang mmbr2 die dah panggil memey suhaiza yang gedik huhuu

    BalasHapus
  6. yunk,
    I ingatkan sape la mimi tu..
    sumpah kelakar ar..hahhah
    tibe2 je I arse cam nak jugak ar beli bandung cincau sedap tu..
    klu u campur air soda lagi best..
    try la...hoho

    BalasHapus
  7. bila u gelak cara HAK HAK HAK i terus terbayang betty la fea :P kehkeh

    BalasHapus
  8. Pembuli betoi,haha.
    Igtkan jantan mana kena buli tadi,mati mati igtkan azwan ali :P

    rupanya hanya seekor ulat gonggok T_T

    BalasHapus
  9. hiks besar gila sampai i rasa i kurus. awww T______________T

    haha statement ko cam mintak aku cubit weh.
    hihiihi.
    asl makin comel tulisan ko ni.
    haha addict gila aku baca.

    BalasHapus
  10. Shahrul (Nama Sebenar)

    heee, igt birthday suprise? pehh jauhhnye T___________T er mimi comel kann? hahahahaha

    ex romate sy memang comell :P lagi comel dr mimi hahaha

    BalasHapus
  11. ~floha~

    besar kn? HAHAHA i pn kelihatan kurus di situ, ewahhh :P ehem nk pinjam ? kene tanye mama dia la yunk. i cuma makcik je HAHAHA

    BalasHapus
  12. aina

    hahahahahahahaha cmne tersenyum u boleh simpul2 yunk? :P comel mcm uuuu :P

    BalasHapus
  13. anarm.

    hahahaha aiyokk ta bole mengkasari bear lah nnt kene msuk penjara :P hak hak hak

    BalasHapus
  14. zety.

    hahhaahhahah T_____________________T nnt i cerita la dgn lebih lanjut tentang memey suhaiza eh silap
    tentang mimi si ulat gunguk :P

    BalasHapus
  15. nadya.

    hahahaha kesian u mst tepk2 siapa lahh mimi ni haih kesian mimi T___________T

    err, fuhh sedap la yunk ltk eskem soda, fuhh tp kn air sedap de bazar mmg sedap lah i ckp kt u byk kali HAHAHA

    BalasHapus
  16. rara.

    ehh tapi i comel lg kan dr betty la fea ituwww? AHAHAHHAA

    BalasHapus
  17. blowie.

    ewahh jeles la tu. nk join ke buli buli binatang? :P

    mane tauuuu ni dia jantan? HAK HAK HAK

    BalasHapus
  18. eny.

    ko nk cubit tang mana? demi mu aku korbankn HAHAHAHAHAH :P

    er, mana adaa comel doh mcm ni la tulisan aku, sama je T_______________T

    BalasHapus
  19. ihihihi.
    cubit tang pipi hang tuh.
    ahaha comel dohh.
    geramm.

    weh jgn pijak duh mimi.
    geli siall.
    =D

    BalasHapus
  20. igt sape laa mimi tuh
    upenye haiwan belaan u ye ?
    ;D

    BalasHapus
  21. aku ingatkan mimi tu, roomate ko yg tengah ngigau...hampeh tol..

    BalasHapus
  22. aku ingatkan mimi tu, roomate ko yg tengah ngigau...hampeh tol..

    BalasHapus
  23. ynnAinul,

    dia lagi comel ya?
    bole kenalkan?
    hahaha.
    mode: menggatal.
    :P

    BalasHapus
  24. liyana..yes.yes..yes..i komen 1st i..b4 dis i silent reader je..ngeh2..nak air sedap gak..haus nih!

    BalasHapus
  25. eny.

    hahahhahaha kau berani ah cubit. mcm pp aku sorg je tembam HAHAH :P

    wehh aku tak sengaja kadang2 terpijak weh ksian gila dia T________T tapi hari tu aku pegi clas. aku tgk byk gilaa mimi dh penyek kene pijak.
    mmg byk gila tatau siapa yg pijak mcm main2 pijak je HAHA

    BalasHapus
  26. eyra.

    hahahah i terpaksa bela mcm tu je yunk sbb byk sgt. nnnt telebih syg ada yg merajuk hahahahahahah T____________T

    BalasHapus
  27. ken_tank91.

    hahahahahahahahha :P roomate aku tgh mengigau? tsk sedih gilaa. mimi tu haiwan yg comel HAHAHAHA
    kdg2 aku mcm tertanya2 mimi ni ada mata ke tak, hidung ke tak T___________T

    BalasHapus
  28. shahrul.

    hahaha :P gatal nnt i letak pic dia demi u :P blahahahaha

    BalasHapus
  29. luvlydiyana.

    serius i terhari sbb u ckp u silent reader belog ini tsk *menangis terharu*.

    ehh, nxt time i letak heh air die, u tgk la mcm mane pekatnyaa fuhh T____________T

    BalasHapus
  30. igtkan tedy bear tu mimi..heee ;)

    BalasHapus
  31. cik epal manis.

    i pun tatau apa nama teddy tu. sbb mama dia x bg nama lg hiks. cuma i sbg makcik yg comel panggil dia 'besar' haha.

    ehem ulat tu nk gak nama glemer, u rasa kalau i bg nama dia memey suhaiza, sure meletup belog i kn? HAHHAHA

    BalasHapus
  32. ynn Ainul,

    lelaki=gatal=lelaki.
    benda yang sinonim la tu.
    :p

    ok.
    i tunggu u upload pic dia.
    buat special entry utk ex-roomate u tu ya.
    ;)

    BalasHapus
  33. acikkkk..
    mimi yg jaat..
    die maen tipuw..
    die maen maty2 plak..

    BalasHapus

Terima kasih kerana membaca

Mari luahkan isi hati anda juga :)

1. Jangan emosi sangat tau.

2. Luahkan dengan nada comel.

Loading