Minggu, September 13, 2009

I dah ada anak (UPDATE).

ramadhan ke 23.


09.09.09 ; 4pm

i dah jadi makcik di bulan ramadhan mulia ini dan hari kelahiran yang sgt best hihi :)

Notaik ; i baru balik dr kedah. tenet mcm tahi T___________________T gud nite smua

update


i baru balik dr kedah malam tadi line pulak macam tahi sedih i sebab tak berjaya paparkan gambar anak i. fuhh T_____________T

semua dah tahu heh i dah ada anak 5 hari lepas and abi dia mesti la fwzQram HAK HAK HAK okay lah i dah ada anak buah yang comel. baby girl ini bertuah gila sebab berjaya meloloskan diri 090909 saja bagi i jeles. malas ah nak cium baby girl lepasni T_____________T

eh padahal dekat kedah haritu ta tekira betapa banyaknya i dah cium nasib baik la wangi tapi mana aci i tak wangi mcm pp baby sedih gila tsk tapi takpa tetap sayang walau macam mana pun KAH KAH KAH.



ini lah kedua ibu bapa yang sebenar, bukan i punya baby tapi dorg ni lah HAHA :P

tahniah abang ku yang gemuk n kakak ipar yang menawan

mohd shafakri bin ainul & juliawati binti johari hiks



Nur Qaisara Aqilia binti Mohd Shafakri.

jadi anak solehah ey syg, cik na sygg sara banyak² btw sara kene tahan dlm wad semalam sbb biasa la baby kene jaundice T__________T hope she will be fine. syg sara budak bucuk tapi wangi. heh

29 komentar:

  1. comelnyaaaaa . tahniah Ynn . and welcome to aunties club HAHAHAHAHHAHAHA ;P

    BalasHapus
  2. rara.

    hoi nanti i update letak gambar die lepas mandikan dia tadi yaallah comel gila uu, i dukung dia tadi rse gerammmmmm ggilaaa. hahahahha

    hoi aunty² comel its okay la kan HAHAHAHHA fuh baby pertama ni yunk, mmg bepeluh la kan hahahahhaa

    BalasHapus
  3. comelnye.
    geram nk cubit2 pipi.

    lps ni blh lah i pggl u makcek ynn.
    ahahaha :)

    BalasHapus
  4. matju.

    cun kan? fuhhh T____________T jeles aku ahhahaa tp kalo die lahir 9pagi or 9 malam lg cun tp takpe, die dh selamat dilahirkn pn. hihi

    cik na sygggg baby HAHA

    BalasHapus
  5. haneem.

    HAHAHA i dh cium2 pp die byk kali, bau die wangiiii sgt ee geram gilaa T________________T

    hoi panggil i CIK NA eh pasni HAHA takde makcik2 i ta rela HAHAHAHA

    BalasHapus
  6. haneem.

    HAHAHA i dh cium2 pp die byk kali, bau die wangiiii sgt ee geram gilaa T________________T

    hoi panggil i CIK NA eh pasni HAHA takde makcik2 i ta rela HAHAHAHA

    BalasHapus
  7. HAHA . pe laa .
    heee . kire memakse neh .
    ngee~ tade laa . juz kidding .

    congrats sys ynn . weee~
    da de niece . niece k uh ? HAHA .
    ta kesa laa .
    kemcalam same dy ea . hehe . :DD

    BalasHapus
  8. wo...nk bg plempang sedas boley??
    geram owh

    BalasHapus
  9. wahh..tahniah!..
    pasni blh la partime jaga anak2 saya kalo bibik cuti :p

    BalasHapus
  10. baby comey mcm anis diyana.full stop.haha

    BalasHapus
  11. Kiutnyaaaaaaaaaaaaa :D

    P.s : Kak Ynn lagi kiut kan? hoho ;p

    BalasHapus
  12. i pulak pakciknye,hahahahahahahahah
    *prasan*

    BalasHapus
  13. mieya.

    awww awww comel kan? hahahahah T______________T nasib baik la aww aww bukan azwan ali ke apa tah ahahha

    BalasHapus
  14. dee.

    memaksa? tang yg sembelit uh? HAHAA

    aah niece la untuk baby girl hihi v comel mcm aunnty die. awww dh join group aunty2 pulak tsk T______T

    BalasHapus
  15. +betterSINGLE+

    hahaha :P nk bg pelempang kt baby? omigoat ganas gila awwwww hahahahaha

    BalasHapus
  16. puan suzi.

    whahahahah T_______T boleh boleh aslkn gaji kene masyukkk HAHAHA

    BalasHapus
  17. anis diyana.

    ehh baby cmey mcm anis diyana? omigoattt kita kembarkee? sbb i sorg je yg comel mcm baby HAHAHHA

    BalasHapus
  18. alya.

    kak ynn lg kiut? *koma* HAHHAHAHA

    BalasHapus
  19. blowie.

    u pakcik nyee?? wahh *terharuuu* hahahaha

    BalasHapus
  20. riz.

    tau takpeee T___________T

    BalasHapus
  21. azuan.

    ye saye makcik ye saye makcik HAHAHAHAHA

    BalasHapus
  22. i tak nampak baby . i nampak hello kitty . baby qaisara , nanti dah besar jadi hello kitty collector ey sygg ?

    BalasHapus
  23. bau baby mmg wangi kan..
    rase cm nk jdkn bantal peluk je
    hahaahaha

    BalasHapus
  24. waaa...comel la.tetibe nk ambik sara tu jadi menantu kakak i pulak;)umur pn xlah jauh sangat kire boleh la tu...hihik

    nasib baik la besar boleh la acik mandikan kalau kecik macam anak buah i tu maw terkial2 menguruskannya. anyway tahniah;)

    eh tarikh lahir die same dgn my b la...jom celebrate ssme

    BalasHapus

Terima kasih kerana membaca

Mari luahkan isi hati anda juga :)

1. Jangan emosi sangat tau.

2. Luahkan dengan nada comel.

Loading