Rabu, September 30, 2009

Anniversari 2nd.

hari ke lapan shawal.

i buat diari shawal boleh kan? HAHA i busy dua tiga hari sampai tak sempat tengok keadaan belog usang i ni, kesian belog dapat owner mcm ni nasib baik dia balik terus jenguk belog kesian kesian tapi lagi kesian kat i sebab i dah guna suku duit raya untuk beli barangan makeup, biasa lah perempuan HAHA and letih ta payah cakap orang busy pegi beraya, i dengan sibling pegi times square tengok momokthemovie.


gambar ini kalian rasa menunjukkan?

okay i ulang balik lah, jumaat malam sabtu i pegi times square dengan sibling i kiteorg tengok momokthemovie yang ada hamis jalikha serius cun nak pengsan i dibuatnya HAHAHA tapi kakak i kata hamis nampak tua heh i no komen lah kan sebab i memang adore dia sebab i rasa bila i berdiri sebelah dia confirm i sebaris dengan bahu dia je HAK HAK HAK

momokthemovie i cuma bagi 2/10 heh sebab semua dah okay tapi silap la sebab dia tiru sebijik bukan separuh tapi sebiji dengan cd punya. confirm i memang peminat setia momok dh tengok momok I and II so bila tengok momokthemovie buat bende same takde kelainan memang kene carut la dengan sibling i. HAHAH T__________________T i tak bersalah apa pun hahaha.




sekarang i cerita aktiviti di hari ke enam shawal. serius best nak pengsan sebab i dating heh dengan my boyf baby boo hubby bunny baby bucuk bacin cium banyak kali pun tak pengsan HAK HAK HAK. mcm biasa la kalau dating tempat wajib paling dekat mesti lah OU. i bosan pun tapi bila dengan dia terus happy gila malas nak describe banyak nanti uols pengsan T_____________T


rambut dia dah panjang dah macam afroman, wasaap niggggaaa mcm tu lah memang suitable for him sebab dh macam afroman dari afrika nasib baik masih puteh cerah bak bulu angsa nasib baik nasib baik nasib baik nasib baik nasib baik ! kalau nasib malang dapat boyf macam wasssaaap niggaaa abis i memang ah kalau tengah drive malam² orang ingat i keluar date dengan momok HAK HAK HAK *nangis*

koma sebab kutuk boyf sendiri nigggggaaa T___________________T

semalam, anniversari i dgn fwz. ( fwzynn ) 29.09.09 :)

hari ini dah 2tahun 1 hari hihi doakan kami kawin cepat eh, tamau ah kawin 29.09.19 T___________T lama gila tu lagi HAHAHAH okay belum sempat nak update apa2 babai semua

10 komentar:

  1. bestnya dating . hihi . this october i balik kl berdating jugak sampai pengsan :p eh eh , fwz , cepat potong rambut sikit . hihik :D

    BalasHapus
  2. Hihi.
    Bestnya berdating?
    Ngahahaha.

    Bila nak dating ngan Lis pulaK?

    BalasHapus
  3. tetibe je rase jeles lak...
    nk pi dating gak la..
    hahahahha

    BalasHapus
  4. huhuh...
    i dating kat rumah je...;)
    b i datang dari bukit kelulut tau..hehehe sila la menjeles;O

    BalasHapus
  5. Serius nak pengsan tgk u bergambar sebelah afro kulit putih haha

    Momok dan Jin Notti mmg filem sampah, tak tengok pon dah tau mmg sampah

    BalasHapus
  6. aiya..
    datink x ajak..
    hahakk..

    cik..
    fwz nk jadik mcm abg afro kaa abg cendawan..
    hikhik..

    BalasHapus
  7. dap nyer ayam 2...nak skit leh...
    lapo niee

    BalasHapus
  8. Err,Hamis Jalikha?Hanis Zalikhalah!

    BalasHapus
  9. eh2 ingatkan en3 penuh pasal anvrsy. anyway congrte;) i doakan u kawen lbh awal dri i..huhuhu

    BalasHapus

Terima kasih kerana membaca

Mari luahkan isi hati anda juga :)

1. Jangan emosi sangat tau.

2. Luahkan dengan nada comel.

Loading