Rabu, September 09, 2009

Kuala Selangor dah maju.

ramadhan ke 19.

gadis kesayangan ( zety, ika, intan ) and i berbuka dekat pizza hut kuala selangor malam tadi. heh i dh bagi tahu satu dunia menggunakan gladlycast sms yang bercaj 20sen dan di hantar terus ke akaun twitter i tanpa segan silu dan malu² kucing sebelum bertolak ke kuala selangor hiks.

yes, kuala selangor dah makin maju. dah ada pizza hut tauuu? maju tak maju? HAK HAK HAK tapi delivery pulak takda kalau tak dh call suruh hantar je kan senang hari² makan pizza habis surut duit T________T

kenape McD takda? heh belum maju ah belum sebab takda McD dah la ia sangat penting sebab i akan atau maybe akan selalu teringin milkshake atau strawberry shake atau chocolate shake adalah menu wajib kalau pegi McD tapi terima lah kenyataan bahawa tiada McD di kuala selangor, inikan pula batang berjuntai tsk T_______________T

okay ta perlu berendam air mata atau bandung berendam ke apatah, mari kita ke segmen bergambar bersama gadis kesayangan. heh masa mula² sampai pizza hut yang baru di buka smua mcm blur je, mcm terari² nasib baik pekerja sangat nice. suka betul bila di layan seperti raja HAK HAK HAK


meja no 29 memang ah ; akak tu mesti tension gila layan kiteorg HAHA

sesi mencari meja agak kecoh juga hahaha tapi so funn, sebab kiteorg sampai around 6.20 pm, orang sangat tidak ramai masa ituw, seronok. main pilih meja agak fun waktu ituw, last² dorg pilih meja belakang sekali sebelah dapur and diramaikan oleh nyamuk. tsk T_________________________T






i dh siap tolong labelkan gadis kesayangan anda boleh pilih mana suka HAK HAK HAK. tapi smua sudah double heh bukan single dah bukan. tapi intan kata, tulis dekat belog i single lagi tsk T______________T




kiteorg pilih meal untuk 4 org makan. dua pizza size regular, satu jag pepsi, 4 mushroomsup, 4 breadstick. and tambahan lasagna ( intan ), masala spin roll ( zety ) and garlic bread ( liyanaa and ika ) heh. tambahan secara ta sengaja adalah deli wing 4 pcs. and smua nya total dalam rm98 :D

and mungkin rezeki kiteorg masa balik, kiteorg di tapaukan (di eh, bukan kiteorg minx, die yg bg HAHA) lagi 4pcs deli wing serius seronok gila HAHAHA balik² terus sejuk sebab kiteorg lepak tesco dlu.fuh,, lepak tesco memang terlalu fun lah sebab kiteorg siap main game token² tu, memang ah perangai masing² mcm kanak² ribena HAHA.

ada ke zety nak sangat main game tembak spider lah bees lah lintah lah dan intan pulak siap main game ketuk² dengan pick candy lepastu dapat 4 biji gula² HAHA mmg ah fun tak payah cakap banyak kali semalam gelak sampai sekarang tak boleh gelak dah sebab sakit perut tsk

Notaik ; betul la i ckp, kuala selangor dah maju betul ada tesco ada kfc and now ada pizza hut. cepat ah adakan McD plak T______________T

17 komentar:

  1. kang kalau tak komen , sembelit pulak . baik i comment sebab dah baca . okay ini comment :

    kuala selangor , jangan buat mcD sebab nanti liyanaa memey kita ni tak reti simpan duit untuk ulangtahun beliau dengan faweez iqram . hekhek :D

    BalasHapus
  2. rara.

    kah kah kah :P kang i murka tau lah HAHAHA.

    hoi jgn ahh, sedih i T____________T dh la McD dkt sri gombak x jual shake sedih gilaaa. smua x nk jual shake, teseksa oh batin i hak hak hak

    BalasHapus
  3. wahhh..
    besh nye mkn pizza..

    *kt meru pon da adew mcD..
    shake pon adew..
    weee..

    BalasHapus
  4. kira maju r tu dah de pizza..hahaha..actually, x penah sampai lagi batang berjuntai ni x ley nak bayang cmne tempatnye..but my future granny in law asal tinggal kat sana..maybe x lama lagi ley kot tengok sendiri "kemajuan" batang berjuntai..ngehehhe..

    dengarnye dah tukar nama jadi bestari jaya??

    BalasHapus
  5. perggghhh haha padan muka takde mcd dohh waakkakaka.

    aku nak muntah dah makan mcd.

    aku an tetiap tahun bukak pose ngan naza tieka tong tong sorang rm10 makan kat pizza. huhu.

    BalasHapus
  6. syok gile main game tembak2 huhu..xingat assngmnt xhantar g.aleh2 tersalah snd da..*malu btl,tmbh2 kne mrh kat cik amy.ah xkire nak main lg..jom3;)

    eh,pttnye acik la kene bayar sume mknn tu kan acik lambat...hihik.xsedar diri mkn mcm nk terbarai dah perut.sampai naik 2kg pulak.

    BalasHapus
  7. bestnye yunk..
    makan pizza hut..
    tibe2 rse cm terliur je..
    btw, TM pon dah maju..
    ade pizz hut n secret recipe
    hahahha

    BalasHapus
  8. sirius u nmpak gemuk dlm gambar nih :D

    BalasHapus
  9. kfc ada tak?i rasa u kena request manyak2 benda lagi kat kuala selangor....

    BalasHapus
  10. ayuna.

    tu laaa :( kalo acik ade mst lagi best aww T__________________T hoi bila nk belanja kite mkn pizzaaaa? ahaha

    ehem. malas ah nak layan meru tu malas gila ah huk. kenape batang bejuntai takda mcd :((

    BalasHapus
  11. deena awanis.

    wahh nama u manis gila okay.
    fuyoo granny in law eyy? hihi cpt kawin cpt :P ehem. tak best pn bb ni, sbb rmai sgt india T_______________T biasa la kt estet. tp sakit hati gk la kdg2 ngn perangai dorg ni tsk

    aah, dh tukar jadi bestari jaya tp still rse nk panggil batang bejuntai sbb dh sebati HAHAHAHAHA

    BalasHapus
  12. eny.


    ko mmg ah keje mcd sape suruh makan sampai muntah tsk wkakakka weh ko cpt ah suruh dorg buat mcd kt sini hahahahaa.
    fuhhhh 30hengget je ke korg makn? hahahahahahahaha T________________T aku frst time mkn ngn member oh. slalu fmily an so tade ah tong2 dwet ahahaha

    BalasHapus
  13. eny.


    ko mmg ah keje mcd sape suruh makan sampai muntah tsk wkakakka weh ko cpt ah suruh dorg buat mcd kt sini hahahahaa.
    fuhhhh 30hengget je ke korg makn? hahahahahahahaha T________________T aku frst time mkn ngn member oh. slalu fmily an so tade ah tong2 dwet ahahaha

    BalasHapus
  14. zety.

    tu ahhh u, bikin malu sajo dh la kene mrh tsk T_________________T

    hahahaha asik lambat je an mst tension gila. takpa lah sabar itu separuh dr iman HAHAHAHA.

    ehem2 i naik 3 kg ahhh :(

    BalasHapus
  15. nedy.

    hahahaha best ahh TM ada secret recipe skali. kira kuala selangor belum maju ahh mcd xde secret recipe takde T_____________T

    BalasHapus
  16. blowie.

    i memang ah gemuk sape kate i kurus? wkakkakakakakaka

    BalasHapus
  17. anis diyana.

    kfc adeeee HAHAHAHA tp kfc boring makanan dia macam tu je. kalau mcd ade various menu walaupun sama tp boleh pilih2 nk ape kan? HAHAHAHA

    BalasHapus

Terima kasih kerana membaca

Mari luahkan isi hati anda juga :)

1. Jangan emosi sangat tau.

2. Luahkan dengan nada comel.

Loading