Rabu, September 02, 2009

salah kah i nak curang?

ramadhan ke 11.



i dh selamat sampai di uniseks eh unisel. around pukul 10pm semalam dah selamat sampai. lepas berbuka terus tergopoh gapah pegi siap cepat² sebab lepas hantar i, apak ada kerja mahu uruskan.

i sekarang tengah bergolek atas katil, i skip clas QC hari ini. KAH KAH KAH unfortunately zety msg cakap kira² sudah mula. T___________________________T amik kau sekali panjang kesedihan muka ini sebab QC dah mula dgn kiraan (er, disini kalau anda blur atau tidak faham adalah tidak kisah sama sekali heh)

azam i pada semester kali ini, akan penuh semua class. malangnya i dah terponteng class hari ini (terponteng la bukan i ponteng. serius terponteng ponteng ponteng ter ter pon ter pon ter pon KAH KAH KAH)

handphone nokia 5610 i macam dah semput dan akan ke tahap nazak sebab dia tido macam i tido. sebab tu i terlajak sahur pukul 10am. boleh ke i sahur 10am? nanti i berbuka pkul 10pm lah boleh tak? HAK HAK HAK fun gila bunyi hak hak hak T___________T

i sekarang ontheway nak kumpul duit. i nak jual nokia 5610 i, siapa sanggup terima heh? tapi i sayang la pulak sebab semua gambar yang i publish dekat entry smua khidmat nasihat dia. serius sayangg (nokia 5610 sila terharu sekarang. HAK HAK HAK)

i sekarang ta berapa nak sehat. perut meragam sebab i tak isi dia dengan nasi yang i tapau semalam dari rumah. harap² nasi itu elok utk santapan berbuka HAK HAK HAK *mcm nenek tua semput T______________T

heh comel gila bila guna i sekarang banyak kali tsk. eh sekarang gelak cara baru tau HAK HAK HAK :P

i bakal jadi makcik buat masa terdekat ni. yeehawww

24 komentar:

  1. haha i pun terponteng kelas MAF pagi ini. yg ade presentation pulak tuh. sbb semangat merdeka i tak hilang lagi. haha

    semalam mama i tapau kan ayam sahaja tanpa nasi. bila balik umah sewa berkobar2 nak masak nasi dgn ayam mama. sekali periuk nasi rosak, i rase mcm nak menangis air mata darah.

    BalasHapus
  2. dianna.

    HAHA ter eh? bukan saja ponteng ke? bole caya ke u ni bluekk :P

    ehemm, semangat kemerdekaan buat kita bersantai di bilik la HAHA.

    weh ksian gila u T__________T abis u ratah la ayam tu yunk HAK HAK HAK

    BalasHapus
  3. i nyer letch lagi besh x msk class agy.. hehehe happy jer.. weeee :)

    BalasHapus
  4. cikYANchoco milk aww :P

    er, x masuk yunk? lg best mst die tgh tido ke apatah HAHA i ta dapat ah bygkn i jd lect, cnfirm student call mse i tgh lena :P

    BalasHapus
  5. hik3..ooo..ponteng klas ye..report kt apak kmu :p

    BalasHapus
  6. bajet aku nak caye ar tuh ko terponteng. blah ar wei.muahaha!!! baik ngaku cepat.ahaks!!

    wei, ko syg aku kan??hekhekhek. aku terkagum lah ngan keteroran ko edit pic!! wat kan aku nyer banner website wei!!! kahkahkah

    BalasHapus
  7. rasenye nasi semalam yg utk sahur tu xelok lg kot..dah lame sgt tu.bttr tempatkan dlm tong sampah.*ayat baik je.

    wek;P tido ayam je tau..;)
    hihihik

    BalasHapus
  8. tapi ape kaitan dgn tajuk n3 ni?

    "salah ke i nk curang"

    xpaham2..sile explain seperti anda betul3 bersalah.

    BalasHapus
  9. Saffa pun bakal jadi mak cik jugak! buat kali yg ke empat. Hahhaa

    BalasHapus
  10. ko curang kat sapa sebenarnya nie???

    BalasHapus
  11. Kahh³..I sem ni dah 2 kali dah terponteng..TERR tao..bukan sengaja..muahaha

    BalasHapus
  12. dah nampak ciri ciri azwan ali yang ketara,hahahahhahaha

    tak dinafikan lagi,ynn ali :P

    BalasHapus
  13. wunny.

    haaa mau repot apak? ohh no T______________T habis lah hidup i nanti. bhahaha :P

    BalasHapus
  14. lizz.

    betul weh terponteng ta dapat nk buat apa dh HAK HAK HAK.

    er, aku syg ko weh tapi aku xde idea laa. ko nk aku buat cm header aku ke? papehal ym aku, tapi harian ko kene on9 pagi2 la pkul 4-5am ;)
    kalau tak, cari aku sabtu ahad waktu 24hours hiks. ym = fwzynn@yahoo.com

    BalasHapus
  15. zety.

    yap2 dh x elok dh T___________T sedih gila dh la sedap sebab i masak ewah sukahati je claim diri sndiri masak ihihi

    er, tido ayam la comel :P


    * er, entry ini ada kaitan dgn i nk jual hp i tu la yunk :P

    BalasHapus
  16. saffa.

    bestnyeee dh jd makcik untuk 4 org baby HAHAHA. ynn bru nk jadi mkcik. eksaited gilaaa T_____T

    BalasHapus
  17. riz.

    hahahaha aku nk beli hp baru, sbb tu la aku curang dkt nokia 5610 aku :P

    BalasHapus
  18. nadya.

    2kali? heh u ni apa nak jadi ni? HAHAHHAHAHAHAHAHA

    BalasHapus
  19. blowie.

    ehh ada eh? yg mana eh ciri2 azwan ali HAHAHAHAHHAA

    BalasHapus
  20. ynnAinul,

    nak join gelak gak.
    Hak Hak Hak.
    :D

    jadi makcik?
    jangan!
    better jadi nenek kebayan.
    cool skit.

    ur photos tu guna enset u tu?
    nice shots!!!
    :)

    p/s: mulanya tak perasan ada alat utk komen ni. kat entri ni baru saya perasan. cam pelik je sampul surat pink ni. hehehe.

    BalasHapus
  21. pembetulan:

    sampul surat dipegang oleh ketam comel bergerak ke kiri dan ke kanan.
    :P

    BalasHapus
  22. shahrul (nama sebenar).

    hak hak hak tgk nama u ni pn dh tegelak tsk T__________T

    aik nenek kebayan sgt tua tamahu saya masih muda dan bergetah ewah :P wkakaka.

    er haah guna enset, tp xda la secantik kalau gun slr kn :( tapi thnxx sbb puji hiks

    wuhh x perasann? okeh takpee, ketam tu mmg suka joget, susah org nk cari dia HAK HAK HAK :P btw thnxx

    BalasHapus
  23. ynnAinul,

    kenapa lak gelak dengan nama saya tu?
    ada apa-apa yang pelik ke?
    :p

    bergetah dan muda?
    emmm.
    kalau camtu.
    baik jadi janda berhias.
    bergetah. dan. muda. plus. cantik.

    tu la.
    kalau awak ada dslr camera.
    mesti mantap ur photos.
    (saya pun minat fotografi. sila rujuk belog saya. di gadget 'koi buang masa dengan')

    a ah.
    ketam tu tak plak jalan satu arah macam ketam lain.
    spesies endemik ni.
    hanya ada di belog liyanaa je.
    hak hak hak.

    BalasHapus
  24. haha QC tu hape?
    quantity surveyor?
    hahaha.
    aku ade blaja gak kalau tu.
    gila mencanak doh.
    ko asl tetibe amek subject autocadd ah ape ahh.

    haha tergelak2 aku baca entry ;

    "handphone nokia 5610 i macam dah semput dan akan ke tahap nazak sebab dia tido macam i tido"

    wakakaka.

    BalasHapus

Terima kasih kerana membaca

Mari luahkan isi hati anda juga :)

1. Jangan emosi sangat tau.

2. Luahkan dengan nada comel.

Loading