Minggu, November 29, 2009

3 barang berharga tanda kesayangan dari teman tersayang


setiap orang kan mesti ada barang berharga contoh macam emak barang berharga dia selain anak² kesayangannya yang tough² belaka sampai orang ingat anak dia itu kakak emak (heh, suka hati je mulut kata i lebih tua dari emak, takpa takpa i kene makan madu hari hari supaya awet muda eceh i ni nampak tua ke? baik cakap i muda baik cakap sekarang KAH KAH KAH ) barang kemas juga barang berharga kan?

sebenarnya i nak tunjuk 3 barang berharga sebab ia semacam tanda kesayangan dari teman tersayang lah. macam lah i ada 3 je padahal semua yang berkaitan dengan i adalah berharga contoh seperti liyanaa.com adalah sangat berharga tanpa liyanaa.com i tak kenal anda yang sudi baca (siapa yang baca, sila bagitahu dekat comment ada saguhati sebuah ciuman KAH KAH KAH )



3 barang berharga tanda kesayangan dari teman tersayang yang pertama yang i akan 'carry' hari² sebab i gantung dekat nokia 5610 i yang dah rosak itu, pertama nya dari eny bulu panjang. heh ;p memang bulu dia panjang weh tapi i tak tahu bulu apa jangan tanya KAH KAH KAH
barang tanda kesayangan yang i dapat dari dia semestinya reben hihi malu ;p sekarang si eny bulu panjang dah tak buat kot bisnes menjual ribbon ? i pun tak tahu tsk tsk

kedua nya tali gantungan dari teman terbaik. yang berbunga bunga gitu. kami 3 orang ada tali yang sama, ika punya colour hitam, zety punya pink and i dapat putih and now dah kotor sedih i ni memang lah paling pantang dengan colour putih sebab cepat nampak tak suci dah T_____________T


and yang ketiga bantal tembam berwarna biru. hihi kalau nak tahu pasal bantal tembam ni, ada kene mengene dengan wedding kak long ynaaohynaa part one and part two ;p sebab ini semacam ingatan setia i dekat rara, huda and kakak lyana. hihi tunggu lah entry terpanjang nanti tahu lah cerita pasal bantal tembam itu.

actually banyak lagi barang berharga tanda kesayangan dari teman terbaik yang ada dengan i, bukan je dari teman terbaik saja tapi dari family, emak, apak, efa, kak ya, abang jai, abang ki and chibi pun ada juga and dari my sweet best friend forever maira yang sudi bagi i moo moo mase birthday i ke 18 and faweez yang bagi eddy dekat i. ahh semuanya sumpah manis. ♥ ♥♥♥♥

so u guys pun mesti ada barang berharga dari teman terbaik kan?

Rabu, November 25, 2009

(gambar) i waktu kecil.

HAHAHAHA ( awal² entry dah bagi satu ayat menunjukkan i tengah gelak sebab title entry tak blah mcm oh artis dah ) banyak lagi sebenarnya entry i nak kene letak even u guys tak mintak pun i nak juga update dah kata pun belog liyanaa.com ecece ;p

okay okay hari ini i nak join contest gadis comel ( GC HAHAHAHA ) er bukan gadis lah tapi siapa comel? eceh siap ada tanda soal siapa comel siapa comel siapa comel baik cakap i comel kalau tak nak kene sembelit KAH KAH KAH

i kan memang mcm ni, ada contest je asik nak join tapi asik tak menang je T______________T cuba baca banyak kali i asik join je tapi tak menang pun KAH KAH KAH kesian i kan? takpa jangan give up jangan ;p



Nama : Nur Liyana Binti Ainul
Tarikh/tempat lahir : 4 March 1989 / Kuala Lumpur
Penerangan gambar : masa ni i umur dalam 7 8 bulan kot. dulu i duduk flat sri perak dekat sentul, rumah mcm small sgt untuk bergerak bebas so mama letak i ats meja so i boleh merangkak² ats tu AHAHAHHAHA. kesian i T____________T er er dah la dahi jendul tsk


okay u guys kalau boleh jom la join beramai² sebab i nak tengok u guys waktu muda² gitu tapi contest ni khas untuk si tua yang 18tahun ke ats sahaja. agak² kau darjah 6 sekarang tak boleh la join kecuali pegi ngorat laila baru dapat join kot HAHAHAHAHA oh oh kalau huda or nurull perasan, i punya tanda lahir dkt tangan kiri tu sebenarnya ada story tau. nak i cerita ke? tak nak lah maluuu HAHAHAHHA apa kau ni liyanaa.com? tsk

*tq laila sbb buat contest comel mcm ni :P

** gambar masa i kecik² ni i pernah letak dlm belog dulu. ;p

Selasa, November 24, 2009

wedding kak long ynaohyna. ; part two

wedding kak long ynaohyna.
dewan merak kayangan
22 November 2009



*taken by queenlyana

permulaan , pertengahan, klimaks and pengakhiran serius i dah lupa belajar buat karangan masa puan wanda ajar. lupa habis padahal baru 2 tahun tinggalkan hillcrest. tsk T_____________T tapi i ta kisah punya sebab i nak juga cerita macam mana i boleh pegi wedding kak long yna tanpa di temani pembantu i yang setia ( er, bukan korang dah tahu ke i ada pembantu peribadi? merangkap teman lelaki lah sekali gus pembantu peribadi i HAHAHAHA )

raracandyfloss, terima lahh kasih i yang setia ni syggg berpuluh ribu kasih sayang i hulur kan pada u sebab u sudi pusing pusing gombak cari rumah i taman nenas indah sampai keluar taman nenas ipoh perak dekat gps, i dapat bayangkan betapa kecewanya u HAHAHAhA T_________________T and tak lupa juga huda, sebab u pun berpusing² cari taman nenas indah and and kakak lyana and nurull sebab sudi berhimpit² dengan i dalam kereta hihi and S paling penting kalau ada ramai passenger dalam kereta tau sayangggg HAHAHAHHAHA



heh i skip lah kan sikit² kan, makanan dekat wedding kak long serius best. catering dia memang terbaik lah sampai rasa nak tambah lagi sebenarnya tapi malu KAH KAH KAH and and nurull menjadi tamak bila tengok cake chocolate yang dihidangkan tapi tak abis. nasib baik kakak lyana sudi menghabiskan 12 piece of cake HAHAHAHAHA




ohhh kite orang perasan kawan melz amik two piece of choc cake and kongsi berdua ( dia dengan melz ) tapi kiteorg kongsi bertujuh HAHAHAHAHA oh melz makan semeja dengan kiteorang tapi masa itu kiteorang dah habis makan dah. heh lambat melz ni hoi ;p and and aina & ayie dah pegi makan dulu takda tunggu dah siap duduk meja lain tak sudi duduk dengan kiteorang HAHAHAHAHA T_____________T

oh oh okay. nanti i sambung lagi dengan ehem berphotogedik bagai and kemana kiteorang pegi lepas majlis itu. eh ehh jangan ta tahu kiteorang lah blogger tegar yang duduk dekat majlis tu sampai pukul 5 KAH KAH KAH KAH KAH.



yey, dapat choc. best ;)

Minggu, November 22, 2009

wedding kak long ynaohyna ;)

wedding kak long ynaohyna.
dewan merak kayangan
22 November

kejap.

i tengah dalam proces kutip gambar dari kakak liyana and nurull. and nak pic dari yna and rara jugaaaa HAHHAHAHAHA we had so much fun yesterday. gilaa lahh dari pagi sampai pukul 10pm kiteorang still bersama² makan² and berphotogedik bersama serius fun habis and banyak gilaaa



nurull, ynaohyna, liyanaa, hudaluna, raracandyfloss

habis balik rumah terus bukak lappy tengok belog tapi i memang dah tak larat langsung. banyak gila benda nak cerita HAHAHAHAHA macam kene plagiat belog orang je ni tapi i akan cuba dan tetap mahu masukkan gambar yang banyak gila i amik dari kakak lyana and nurull.

beloggers : ynaohyna, cik aina ( ayie ) , melz, huda, nurull, kakak lyana, mrkay ( wife ), liyanaa.com , raracandyfloss ( syafi ) , dianna, miraex.

baru i tahu ada lagi beloggers sebenarnya tapi yang i tak kenal HAHAHAHA

Sabtu, November 14, 2009

i capture guna nokia 5610 je.

heh rasa macam dah sebulan abang i jadi laki orang, kakak ipar i jadi isteri orang dah boleh bagi i anak buah yang kedua selepas si manja botak nur qaisara aqilia HAHAHAHAHAHA kalau boleh biar lah cepat cepat supaya rumah kami menjadi hiruk pikuk. kalau tunggu nur qaisara aqilia balik mesti lah setahun dalam dua tiga kali saja T____________T

oh btw i sekarang dekat gombak and malam td sampai parent i amik heh. bergosip gosip dengan mama and kakak i kiteorang cerita lah pasal pengantin basi sebulan lebih itu lah. dengar dengar cerita yang panas juga lah, rumah i bakal ada seorang lagi si comel macam i HAHAHAHA

sebenarnya dah sebulan lebih i peram gambar gambar yang i capture guna nokia 5610 kesayangan i tu waktu majlis persandingan abang i bulan sepuluh haritu. punya lah peram sampai dah sebulan lebih balik rumah terus dengar good news terus bersemangat nak letak gambar capture sendiri bukan guna camera mahal HAHAHA.


ini si manis 20tahun, tahun depan dah 21 dah bebas boleh pegi mengundi dah HAHA tapi dah 21 perangai tetap sweet 12 memang manis sebab apa manis sebab i rasa ini first time i menjadi mangsa makeup. HAHAHAHA serius tak boleh blah tengok muka lepas kene mekap semacam cantik betul rasanya. T__________________T takpa lah, muka natural i tetap manis lah tak payah mekap macam ni pun ada juga yang nak baca. heh ada ke nak baca entry² i? ;p

*pic ni amik dr ayun*

ini dua orang best fren forever lah i cakap u dari mula i masuk unisel memang tiada kawan langsung, masuk rumah paling best e3-3f-u3 terus berjumpa mereka ( ada lagi 3, tapi i rasa ini paling terbaik ) and sampai sekarang and harap sampai bila² pun terus jadi kawan terbaik selamanya.

terima kasih u guys, and tira sebab teman kite masa ni T_____________T

*pic ni pun heh*

zana ni emak kucing sebenarnya sampaikan chibi pun di kawal rapi memang lah habis dunia chibi jadi gelap sebab kene kawal rapi dengan emak kucing HAHA tengok je lah kaki chibi tu gemuk mcm mana T___________T pfft


heh adik i. dia je lah paling cun dalam family sampai rasa nak muntah. dah la gedik degil gila lepastu kuat sentap. weh efa, kalau kau baca ni kan aku nak nasihat lah jangan gatal sangat lah, belajar dulu baru nak gatal . ikut macam kakak kau tercantik ni HAHAHAHHAHAHA


pelamin. ini pelamin kalau tak tahu apa itu pelamin, boleh guna wikipedia pegi tanya apa itu pelamin ( serius bukan lawak sebenarnya, i cuma joking saja HAHA ) T_____________T


gambar candid sebenarnya. i biasa lah kalau dah jumpa ayun comot memang akan jadi ketagih nak tangkap gambar secara macam ini. kira macam gaduh gaduh manja nak tangkap gambar cantik² gitu HAHAHA

okay dah. i sebenarnya malas tau tak nak buat karangan. okay babai nak tido HAHAHAHAHA T____________________T

Selasa, November 10, 2009

mini seminar ; green computing awareness.

ini kira semester terakhir i dekat unisel. insyallah kalau tiada yang tersangkut sem ni, lecturer yang manis dan kacak² semua pun membagi A+ setiap subject (heh berangan,belajar pun lampi, midterm pun fail ) i akan terus berangan menuju ke menara gading yang bertaraf ijazah pulak ewahh serius berangan tapi akan i usahakan walaupun dengan cara ponteng class (serius i baru sekali je ponteng class, tu pun class QC, okay tipu ada dua, satu lagi CS ) atau meniru sewaktu di dewan peperiksaan itu tetap usaha HAHAHAHAHAHAHHA


si manis. HAHHAHAHAHAHHA

bila i cakap i dah semester akhir kira dah senior habis lah dekat unisel ni siapa yang rasa masih baru dekat unisel sila hormat senior sekarang KAH KAH KAH tapi takpa i bukan orang yang jenis kaki buli padahal memang i suka buli, mangsa i selalunya zety T___________T sabar lah zety walaupun u senior setaraf dengan i tapi i tetap buli u, HA HA HA

macam seronok lah kalau orang tanya sekarang dah tahun ke berapa, dengan bangga tanpa fikir apa kesannya (contoh seperti kemungkinan duit raya akan dikurangkan dari tahun ini akan berlaku) terus bersemangat cakap ini tahun terakhir lepastu terus pakcik makcik cakap dekat cucu mereka yang baru umur enam tahun, tahun depan cari aunty yana dia boleh bagi uols duit raya horaayy onyang ta perlu bagi duit raya dekat aunty yana lagi habis meleleh air mata kesedihan heh apa ingat i mata duitan ke? i ini bukan kesah la hoi T_______________T

jadi sebagai pelajar tahun akhir di unisel tanah tumpah air mata ku, aku dengan teman terbaik terus pergi daftar mini seminar green computing awareness dengan bayaran sebanyak rm3. heh ini sebab nak rebut sijil lah ni, i dekat unisel bukan banyak sangat sijil pun serius rasa nak menangis sebab tak aktif T_______________T


mr.izwan suhandak

mula² i macam keboringan sebenarnya, dengan nama seminar yang macam heh ta menarik perhatian betul tapi bila masuk lecturer theater ( LT FITM ) terus i macam tertarik sebab ada mr.izwan suhadak. HAHAHAHAHA i pun tak faham kenapa tertarik bila ada en.izwan heh walaupun dia tak ajar weols, tapi masa dia ganti mr.fairuz hari tu terus rasa die ni ta boleh blah betul T_______________T serius kalau uols tgk dia pun boleh tergelak pfft. btw mr.izwan suhadak funny juga. syg sebab kiteorg tak bekesempatan belajar dengan dia HEEEE

ecehhh bukan mr izwan je yang funny, mr.ismail pun tak boleh blah, serius satu LT terhibur dengan mereka, best gila i rasa seminar ni walaupun pasal green computing ke apatah HAHAHA. tapi bila i join seminar ni i dapat beberapa infomasi yang i rasa serius berguna to us, pengguna laptop, pc, desktop and polisterin.


mr.ismail

selama ini kita makan guna polisterin, sebenarnya benda itu boleh menyumbang penyakit yang paling kita suka ( heh, i taksuka pfft ) breast cancer, lung cancer, anything tentang kanser, organ pembiakkan, apa lagi tah i lupa tapi serius terkedu sebab dalam masa 10tahun kita tak sedar kita akan dapat penyakit mcm tu ( ya allah jauhkan lah T______T ) so mr.izwan kata baik kita tapau saja, guna tupperware or mangkuk tingkat HAHAHAHA pegi cafe, mintak mamak tapaukan roti canai dengan kuah kari kuah kasi asingkan ye ane wtfreak ;p

dan selalu nya kalau kita buka aircond atau lampu and kita nak pegi tempat lain and nak tutup lampu or aircond itu, emak atau kakak akan cakap jangan tutup nanti bila bukak lagi banyak tenaga digunakan, heh tapi mr.ismail kata itu satu myth. myth itu dongeng atau cerita yang di buat-buat. mana ada kalau kita tutup dan bukak akan guna banyak tenaga but if kita biarkan lagi banyak tenaga. ( sekarang kalau emak cakap macam itu lagi, korang suruh emak baca belog liyanaa.com kalau ada soalan nanti i cari mr.ismail HAHAHAHAHHAAHA )

lagi satu penggunaan screensaver, ini i nak share lah dgn uols kan bila lagi nak baca i bebel panjang² kan KAH KAH KAH. okay penggunaan screensaver lebih banyak penggunaan tenaga, so jangan. i nak cakap banyak kali JANGAN JANGAN aktifkan screensaver anda ewahh. tapi kan i rasa sekarang mana ada orang guna screensaver lappy i kalau i biarkan je mesti dia sleep terus tido tak bangun² dh T_____________T


teman terbaik ( kesian zety tak nampak muka HAHHHAHA )

okay dah, i penat menaip dengan perut lapar sebab tadi lepas mini seminar i dengan teman terbaik makan meehun goreng tapi tak abis sebab i masak lagi sedap KAH KAH KAH eh eh eh eh macam aneh lah tiba tiba liyanaa.com update entry secara berjela jela. HAHAHAHAHAHHA

Jumat, November 06, 2009

i tertekan, skittles teman.


skittles littles. best tapi mahal la dkt sini T______________T

I can feel the pressure
Its getting closer now
Were better off without you
I can feel the pressure
Its getting closer now
We are better off without you

Now that I'm losing hope
And theres nothing else to show
For all of the days that we spent
Carried away from home

Some things ill never know
And I had to let them go
Im sitting all alone

Feeling empty

serius sekarang aku rasa tertekan gila. pressure stress tekanan tertekan tekan tekan heh gila punya tertekan hari ini sampai kepala aku ni rasa macam berat macam tak tahu nak describe banyak mana. dua hari bermain hujan mungkin sebab tu kot dah lah tido lambat, bangun cepat T_____________________T

lagi 3 minggu, insyallah kalau lulus dengan cemerlang aku dah tak nak study dekat unisel lagi tapi sedih gilaa nak habis belajar ni. dah la habis belajar satu hal, nanti dah tak jumpa lecturer lecturer terbaik macam puan rohaya, puan suzi, en.fairuz, en.khair *heh* , miss hanisah *hehehe*, miss amy, en.ramdzan, en. ash, en.hasni, and paling penting lecturer paling comel selaku dean baru fitm, dr.setyawan T_____________T serius dorang sangat cool, i suka orang orang cool. heh



ini muka orang pressure KAH KAH KAH T________________T

memang betul tertekan sampai boleh ketawa sambil menangis. haih btw semalam birthday fwzQram yang kedua puluh. dah tua dah dia. b, cari duit banyak² tau nanti boleh kahwin HAHAHAHA.

notaik ; hari ini, i dengan zety dengan ika akan tidur rumah intan dekat seremban. esok pegi batang kali yey ;)) mayb tak dapat online sampai isnin depan HAHAHA.

Kamis, November 05, 2009

i bukan minat sgt pun.



dua hari lepas, i dapat sesuatu yang i rasa sweet sangat. heh serius i ini bukan minah jiwang² karat, yang romantik gila sampai nk buat puisi ke apa tah. tak i bukan macam tu, i kasar walaupun nama i bermaksud 'cahaya kelembutan' memang tiada yang lembut dengan i, memang tiada kalau cari pun tak kan jumpa kelembutan yang tersembunyi tersebut.

tapi silap besar la kalau orang cakap i ni kasar macam dania ke apa tah sebab kasar i ni kira ada limit lah tak kan dengan fwzQram pun nak berkasar nanti kene babai kang ha mulut i dah la masin HAHAHA. i pun tak faham, sampai sekarang kawan terbaik i akan cakap, 'acik, mulut acik masinnnn' ( ini semua pasal mulut i, pn rohaya dapat cahaya mata, ewah macam apa je cakap macam ni tapi masa itu our mentor mengadu mcm letih² lepastu i cakap, ehem ada sorang lagi la tu, ewahh betul punya masin minggu depan jumpa mmg betul puan rohaya preggy, btw congrats puan sebab dah selamat melahirkan baby baruuu ) ceh, kira boleh terima lah mulut masin kalau mulut busuk? memang lah, campak je dekat bukit tagar sana KAH KAH KAH.

padahal ayat dekat atass ni nak cakap juga, walaupun kasar i tetap ada lembut² aww aww sket ala perempuan kalau kasar sangat nanti macam annoying gila. pfft jadi u guys yang girl girl tu jangan la kasar sangat. cakap semua ada adabnya, even kau tulis belog pun jangan lah nak tunjuk yang kau kasar gilaa sampai aku yang dulu pembaca setia belog kau pun dah muak dh malas gila dah nak baca belog kau, sampai siap boikot dah tak nak baca HAHAHAH T_______________T



ini bukan cakap bagus, bukan tapi memang lah kita perempuan kita ini penuh kelembutan, memang kalau pegi tanya kawan i buat sevey 10/8 akan cakap i kasar, tapi sebolehnya kawal la sikit kan. control control, tapi kalau control ayu sangat pun annoying, KAH KAH KAH biasa lah manusia mana lah boleh terima semua ni. semua tak perfect kata kan ;p

*er terbalik 8/10 la KAH KAH KAH


er okay sambung balik cerita yang tertangguh tadi , jumaat, sabtu dan ahad unisel ada buat feskonisel (festival konvokesyen UNISEL) so i dengan kawan terbaik, ayuna,zety, ika n tira pun merayap lah waktu malam dah lah kawasan unisel ni banyak rumput je lebih. lepas tu hujan pulak, jadi tanah berbecak T___________T i paling pantang becak² ni KAH KAH KAH er bila jalan becak² sebenarnya takda apa pun kaitan tapi nak juga i masukkan dalam ini entry sebab tanah berbecak itu penyebab i takda mood nak melaburkan duit i dekat pesta tersebut (serius poyo nak kata pesta HAHAHAHAHA)

zety pulak awal² dah cakap nak beli bunga. heh so i deal dgn dia, kita tukar bunga and tyme nak membeli tu, memang lah confius and susah gila nak cari harga yang berbaloi sebab majoriti jual sekuntum bunga mahal gila rm 7, rm 8 ada juga rm9k HAHA

serius mahal sampai rm9k ini bunga apa sebenarnya harga emas pun tak sampai rm 9k? penipu betul liyanaa.com ni ta mahu baca dah belog ni (padahal macam ada je yang baca, ehem tipu la takda kan sebab lecturer i yang kacak pun silent readers i, KAH KAH KAH malas ah nak cakap banyak ) tsk i ni asik mentipu saja tsk tsk tsk.



lastly ada satu group abang² aww jual sekuntum bunga rose yang berharga rm5. heh boleh lah kan kira macam berbaloi jugak lah beli sekuntum bunga rose berharga rm5 dari pada rm8 atau rm9k heh jangan tipu lagi lah liyanaa. T_____________T

macam lembut sangat panggil liyanaa kan? panggil i ynn, panggil i ynn bunyi mcm ganas sikit KAH KAH KAH

thanx zety sebab bagi i bunga rose kaler pink tapi dalam gambar warna peach i pun tak confirm jantina sebenar colour bunga rose i ituww, tapi i bagi zety warna merah heh sebab dia nak and paling ta blah alasan dia nak beli bunga sebab ianya sebagai sumber inspirasi macam tu lah KAH KAH KAH

*heh, entry berbunga bunga pulak tsk T_____________T

Senin, November 02, 2009

kalaulah i tak masuk unisel.




unisel memang panas. serius panas sebab unisel ni kan tapak lombong. sebelah kiri sebelah kanan ladang kelapa sawit. depan sikit bukit tagar, heh kalau lalu highway bukit tagar sure kene tahan nafas sebab situ lokasi pembuangan sampah tapi nasib baik lah juga bau bau bau harum tak terbau sampai unisel ni KAH KAH KAH. and satu lagi benda unik dekat hostel unisel ni, uols akan jarang jumpa ulat sampah dalam rumah sebab semua lalat pegi bukit tagar bertelur dekat sana kot? ( apa nih, tak best langsung fakta ni HAHAHA )

kalau i tak masuk unisel kan, dah tentu i putih melepak, HAHAHA oh sejak i study dekat sini dah 2 tahun lah jugak, i dapat rasa perubahan warna kulit semakin gelap and kalau dulu i duduk rumah, pegi sekolah naik bas or apak anta tapi kali ni pegi kelas jalan kaki pakai payung tapi kaki kene sinar matahari terus jadi gelap tak kontra dengan lengan nbadan i tapi i tetap terima kaki i dah gelap skit la, nasib baik bukan gelap macam si penjenayah perogol, peliwat, pendera budak ke apatah T________________________T

tapi kan walau macam mana pun, i berterima kasih kepada parent and family i waktu dorg paksa i masuk unisel. serius i taknak masuk sebab i nak masuk kptm cheras dengan besties i, sampai dia merajuk dengan i . and masa itu i memang tak kenal fwzQram lagi, and ex bf i pun merajuk sakan sebab i masuk unisel pfft serius masa itu i sedih gila. dalam dilema gila gila gila nak ikut family punya kehendak or nak ikut kawan. tapi i tengok sekarang, i dgn besties i pun dh lain, dh tak rapat. kalau i tak ikut family i, apa uols rasa? T____________T

kalau i tak masuk unisel kan, dah tentu i tak jumpa fwzQram *ehem²* dah la tu, mesti i tak kenal pun ayuna, zety, ika, zana, intan, tasnim, fiza, aez HAHAHAHHAA aez la paling tak blah, i tak penah jumpa kawan mcm dia ni. bukan kawan lah sebab i rasa dia tu ta perlu ada kawan kot? sebab heh perangai dia isk isk tak baik tak baik. biar kan je lah dia dengan hidup dia heh.



kalau i tak masuk unisel kan, dah tentu i tak jumpa haiwan freak mcm mimi. HAHAHAHA dia freak gilaa sebab kaki banyak, lepastu jalan mengundur kalau usik bontot dia HAHAHAHAHAHA. i paling suka kacau mimi, geram bila tengok banyak sangat mimi dekat unisel ni. pffft lagi satu, i pelik mcm mana dia bersalin kan anak dia kan? HAHAHAHA

er pagi ini i taip entry secara rambang langsung tak fikir apa. ini tajuk entry sesuai betul "kalau i tak masuk unisel, dah tentu i" serius sedih dengan entry hari ini dan sebelumnya T____________T

hoi, i nak update minie mouse eh bukan i nak update mini calendar i, siapa birthday bulan november sama dengan fwzQram yang akan tua lagi 4hari, sila bagitahu i , i akan update mini calendar itu sekaligus mempopularkan anda HAHAHAHAHA (poyo)

Loading