Kamis, November 05, 2009

i bukan minat sgt pun.



dua hari lepas, i dapat sesuatu yang i rasa sweet sangat. heh serius i ini bukan minah jiwang² karat, yang romantik gila sampai nk buat puisi ke apa tah. tak i bukan macam tu, i kasar walaupun nama i bermaksud 'cahaya kelembutan' memang tiada yang lembut dengan i, memang tiada kalau cari pun tak kan jumpa kelembutan yang tersembunyi tersebut.

tapi silap besar la kalau orang cakap i ni kasar macam dania ke apa tah sebab kasar i ni kira ada limit lah tak kan dengan fwzQram pun nak berkasar nanti kene babai kang ha mulut i dah la masin HAHAHA. i pun tak faham, sampai sekarang kawan terbaik i akan cakap, 'acik, mulut acik masinnnn' ( ini semua pasal mulut i, pn rohaya dapat cahaya mata, ewah macam apa je cakap macam ni tapi masa itu our mentor mengadu mcm letih² lepastu i cakap, ehem ada sorang lagi la tu, ewahh betul punya masin minggu depan jumpa mmg betul puan rohaya preggy, btw congrats puan sebab dah selamat melahirkan baby baruuu ) ceh, kira boleh terima lah mulut masin kalau mulut busuk? memang lah, campak je dekat bukit tagar sana KAH KAH KAH.

padahal ayat dekat atass ni nak cakap juga, walaupun kasar i tetap ada lembut² aww aww sket ala perempuan kalau kasar sangat nanti macam annoying gila. pfft jadi u guys yang girl girl tu jangan la kasar sangat. cakap semua ada adabnya, even kau tulis belog pun jangan lah nak tunjuk yang kau kasar gilaa sampai aku yang dulu pembaca setia belog kau pun dah muak dh malas gila dah nak baca belog kau, sampai siap boikot dah tak nak baca HAHAHAH T_______________T



ini bukan cakap bagus, bukan tapi memang lah kita perempuan kita ini penuh kelembutan, memang kalau pegi tanya kawan i buat sevey 10/8 akan cakap i kasar, tapi sebolehnya kawal la sikit kan. control control, tapi kalau control ayu sangat pun annoying, KAH KAH KAH biasa lah manusia mana lah boleh terima semua ni. semua tak perfect kata kan ;p

*er terbalik 8/10 la KAH KAH KAH


er okay sambung balik cerita yang tertangguh tadi , jumaat, sabtu dan ahad unisel ada buat feskonisel (festival konvokesyen UNISEL) so i dengan kawan terbaik, ayuna,zety, ika n tira pun merayap lah waktu malam dah lah kawasan unisel ni banyak rumput je lebih. lepas tu hujan pulak, jadi tanah berbecak T___________T i paling pantang becak² ni KAH KAH KAH er bila jalan becak² sebenarnya takda apa pun kaitan tapi nak juga i masukkan dalam ini entry sebab tanah berbecak itu penyebab i takda mood nak melaburkan duit i dekat pesta tersebut (serius poyo nak kata pesta HAHAHAHAHA)

zety pulak awal² dah cakap nak beli bunga. heh so i deal dgn dia, kita tukar bunga and tyme nak membeli tu, memang lah confius and susah gila nak cari harga yang berbaloi sebab majoriti jual sekuntum bunga mahal gila rm 7, rm 8 ada juga rm9k HAHA

serius mahal sampai rm9k ini bunga apa sebenarnya harga emas pun tak sampai rm 9k? penipu betul liyanaa.com ni ta mahu baca dah belog ni (padahal macam ada je yang baca, ehem tipu la takda kan sebab lecturer i yang kacak pun silent readers i, KAH KAH KAH malas ah nak cakap banyak ) tsk i ni asik mentipu saja tsk tsk tsk.



lastly ada satu group abang² aww jual sekuntum bunga rose yang berharga rm5. heh boleh lah kan kira macam berbaloi jugak lah beli sekuntum bunga rose berharga rm5 dari pada rm8 atau rm9k heh jangan tipu lagi lah liyanaa. T_____________T

macam lembut sangat panggil liyanaa kan? panggil i ynn, panggil i ynn bunyi mcm ganas sikit KAH KAH KAH

thanx zety sebab bagi i bunga rose kaler pink tapi dalam gambar warna peach i pun tak confirm jantina sebenar colour bunga rose i ituww, tapi i bagi zety warna merah heh sebab dia nak and paling ta blah alasan dia nak beli bunga sebab ianya sebagai sumber inspirasi macam tu lah KAH KAH KAH

*heh, entry berbunga bunga pulak tsk T_____________T

1 komentar:

  1. ur pleasure yang..my own dlm proses pengeringan. mule2 beli mmg semangat tu bertmbh la sikit.sbb i nk sgt bli rose ni coz i xde u all's kt rmh tersangat la bosan tapi bile ade smthng mcm ni prsnn tu lain sikit.anyway thnks to u too..

    BalasHapus

Terima kasih kerana membaca

Mari luahkan isi hati anda juga :)

1. Jangan emosi sangat tau.

2. Luahkan dengan nada comel.

Loading