Rabu, November 25, 2009

(gambar) i waktu kecil.

HAHAHAHA ( awal² entry dah bagi satu ayat menunjukkan i tengah gelak sebab title entry tak blah mcm oh artis dah ) banyak lagi sebenarnya entry i nak kene letak even u guys tak mintak pun i nak juga update dah kata pun belog liyanaa.com ecece ;p

okay okay hari ini i nak join contest gadis comel ( GC HAHAHAHA ) er bukan gadis lah tapi siapa comel? eceh siap ada tanda soal siapa comel siapa comel siapa comel baik cakap i comel kalau tak nak kene sembelit KAH KAH KAH

i kan memang mcm ni, ada contest je asik nak join tapi asik tak menang je T______________T cuba baca banyak kali i asik join je tapi tak menang pun KAH KAH KAH kesian i kan? takpa jangan give up jangan ;p



Nama : Nur Liyana Binti Ainul
Tarikh/tempat lahir : 4 March 1989 / Kuala Lumpur
Penerangan gambar : masa ni i umur dalam 7 8 bulan kot. dulu i duduk flat sri perak dekat sentul, rumah mcm small sgt untuk bergerak bebas so mama letak i ats meja so i boleh merangkak² ats tu AHAHAHHAHA. kesian i T____________T er er dah la dahi jendul tsk


okay u guys kalau boleh jom la join beramai² sebab i nak tengok u guys waktu muda² gitu tapi contest ni khas untuk si tua yang 18tahun ke ats sahaja. agak² kau darjah 6 sekarang tak boleh la join kecuali pegi ngorat laila baru dapat join kot HAHAHAHAHA oh oh kalau huda or nurull perasan, i punya tanda lahir dkt tangan kiri tu sebenarnya ada story tau. nak i cerita ke? tak nak lah maluuu HAHAHAHHA apa kau ni liyanaa.com? tsk

*tq laila sbb buat contest comel mcm ni :P

** gambar masa i kecik² ni i pernah letak dlm belog dulu. ;p

14 komentar:

  1. comelnye !
    mcm nak cubit je .
    gerammm .
    tapi baby nyer dah besar skrg .
    nak kene cubit lagi kew ?
    huhu :P

    BalasHapus
  2. darina.

    HAHAHHAHA bdk kecik tu skrg dh 20thn dh dh makin comel plak skrg KAH KAH KAH *koma*

    er jangan la cubit, i tak buat salah pun tsk tsk T_______________T

    BalasHapus
  3. amboi comel gilak. hehe muke dri kecik same mcm besar. hehheeh

    gambar i kecik2 kat umah lah, ni tak balik umah lagi. erm xdpt join. :(

    BalasHapus
  4. dianna.

    alahai malunyaaa baby tu u kata dia comel HAHAHAHA. sama ke? ehem hoi budak kecik ni meniru muka i ni HAHAHHA

    alaaa ruginyaa :( i nk jgk tgk kwn² terbaik i waktu cenonent uhh

    BalasHapus
  5. haha.. comel weh... muka ko tak brubah beb.(cam aku pnah jmpa ko lak kan..) hahhaha..

    BalasHapus
  6. ok sudah tengok
    akan di link kan nanti
    eh memang sama okeh
    muka dari dulu sampai sekarang tak berubah
    kiranya sekarang pun comel lagi laa
    :)
    eh thanks yea

    BalasHapus
  7. pewwitttt~~
    gamba baby tu comel ok walopun bak kate tuan punye blog dahi jendul (-_-")
    xpe2 jendul tandanya bijak kn?hee~~~

    BalasHapus
  8. chah.

    hahaha kan aku pun pelik asal muka aku tak berubah. ko ada gak la berubah sket sbb dulu ko gebu weh HAHHAHA

    laila.

    okay lailaaa. tq tauu sbb buat contest comel hihi ;)

    suraya.

    eceh malu i tauuu. harap2 jendul itu bijak bukan lampi T________________T

    BalasHapus
  9. cute je kau . hehe ada jgak kau gambar time kecik..aku ? >.<

    BalasHapus
  10. melz.

    hahahaha dlu je cute skrg tak T_____________T

    ko xde ke? ala ruginye takpe t ada anak ko kene beli dslr satu. sbb anak ni kn mewarisi wajah kite ahahahaha

    bila ko nk kawin melz? :P

    BalasHapus
  11. esok aku kawen. kau datang hahaha

    BalasHapus
  12. wuuuu....i pn xpnh tgk tau...huk;(
    comel!!auwww
    nk mkn bole?aum aum aumm

    BalasHapus
  13. melz.

    esok ko kawin? okeyy jemput aku. HAHAHAHA

    maira sygg ♥

    ihihi tak penah eh dear? ecece malu i T_____________T

    mana boleh makan sbb baby tu dh tua dh 20thn dh T___________T

    BalasHapus
  14. comel gila beb
    aku rase cam nak join je T___T

    BalasHapus

Terima kasih kerana membaca

Mari luahkan isi hati anda juga :)

1. Jangan emosi sangat tau.

2. Luahkan dengan nada comel.

Loading