Minggu, November 29, 2009

3 barang berharga tanda kesayangan dari teman tersayang


setiap orang kan mesti ada barang berharga contoh macam emak barang berharga dia selain anak² kesayangannya yang tough² belaka sampai orang ingat anak dia itu kakak emak (heh, suka hati je mulut kata i lebih tua dari emak, takpa takpa i kene makan madu hari hari supaya awet muda eceh i ni nampak tua ke? baik cakap i muda baik cakap sekarang KAH KAH KAH ) barang kemas juga barang berharga kan?

sebenarnya i nak tunjuk 3 barang berharga sebab ia semacam tanda kesayangan dari teman tersayang lah. macam lah i ada 3 je padahal semua yang berkaitan dengan i adalah berharga contoh seperti liyanaa.com adalah sangat berharga tanpa liyanaa.com i tak kenal anda yang sudi baca (siapa yang baca, sila bagitahu dekat comment ada saguhati sebuah ciuman KAH KAH KAH )



3 barang berharga tanda kesayangan dari teman tersayang yang pertama yang i akan 'carry' hari² sebab i gantung dekat nokia 5610 i yang dah rosak itu, pertama nya dari eny bulu panjang. heh ;p memang bulu dia panjang weh tapi i tak tahu bulu apa jangan tanya KAH KAH KAH
barang tanda kesayangan yang i dapat dari dia semestinya reben hihi malu ;p sekarang si eny bulu panjang dah tak buat kot bisnes menjual ribbon ? i pun tak tahu tsk tsk

kedua nya tali gantungan dari teman terbaik. yang berbunga bunga gitu. kami 3 orang ada tali yang sama, ika punya colour hitam, zety punya pink and i dapat putih and now dah kotor sedih i ni memang lah paling pantang dengan colour putih sebab cepat nampak tak suci dah T_____________T


and yang ketiga bantal tembam berwarna biru. hihi kalau nak tahu pasal bantal tembam ni, ada kene mengene dengan wedding kak long ynaaohynaa part one and part two ;p sebab ini semacam ingatan setia i dekat rara, huda and kakak lyana. hihi tunggu lah entry terpanjang nanti tahu lah cerita pasal bantal tembam itu.

actually banyak lagi barang berharga tanda kesayangan dari teman terbaik yang ada dengan i, bukan je dari teman terbaik saja tapi dari family, emak, apak, efa, kak ya, abang jai, abang ki and chibi pun ada juga and dari my sweet best friend forever maira yang sudi bagi i moo moo mase birthday i ke 18 and faweez yang bagi eddy dekat i. ahh semuanya sumpah manis. ♥ ♥♥♥♥

so u guys pun mesti ada barang berharga dari teman terbaik kan?

12 komentar:

  1. hahaha sape bulu panjang? wakakakak nak kene rogol ni.

    BalasHapus
  2. btw ; terharu jap T___T

    thanks syg.

    BalasHapus
  3. eny bulu panjang WAKAKAKAKKAKAKA.

    Bulu ape wehh?! Enyy! Bagitau aku segera wakakkaka.

    Org tua cakap,pompuan banyak bulu kuat *tuuuuuuuuutuututut* muahahhaa

    eny?! ngaku cpt! haha

    BalasHapus
  4. eny.

    ahahaha ko la weh, g cukur la bulu banyak geli weh tak ghairah ah cmtu kah kah kah ;p

    er weh rinduuuu bila lagi nk dating tah T_______________________T

    BalasHapus
  5. blowie.

    kesian eny weh ko ckp cmtu habis hilang bebulu dia nanti sbb malu T______________________T

    er, aku baca kat tweet ko x da bulu heh? boleh minx eny bagi bulu dia kt ko la KAH KAH KAH

    BalasHapus
  6. dgn ini saya mngaku bhawa saya sudi bca liyanaa.com. dahh cpat cium haha :P sblm tu, sila pkai lipstick maybelline new yrk haha :P

    BalasHapus
  7. i pun terharu u buat en3 ni..
    so sweet.BANTAL TEMBAM.

    BalasHapus
  8. kita ada benda yang sama kan kan kan hihihi. bantal tu i dapat pink, i ingat nak sama dengan u tapi tak apa. u biru, i pink, sedondon kan =P heeeeee sukaaaaaaaaaa!

    BalasHapus
  9. Comella yg bantal tembam isk.
    Sya takda barang kesayangan daripada kawan tapi daripada ibu ayah adelah.
    Ha ha :P

    BalasHapus
  10. nape kwn2 i xder pun bg camni?wakakkaa

    BalasHapus

Terima kasih kerana membaca

Mari luahkan isi hati anda juga :)

1. Jangan emosi sangat tau.

2. Luahkan dengan nada comel.

Loading