Senin, November 02, 2009

kalaulah i tak masuk unisel.




unisel memang panas. serius panas sebab unisel ni kan tapak lombong. sebelah kiri sebelah kanan ladang kelapa sawit. depan sikit bukit tagar, heh kalau lalu highway bukit tagar sure kene tahan nafas sebab situ lokasi pembuangan sampah tapi nasib baik lah juga bau bau bau harum tak terbau sampai unisel ni KAH KAH KAH. and satu lagi benda unik dekat hostel unisel ni, uols akan jarang jumpa ulat sampah dalam rumah sebab semua lalat pegi bukit tagar bertelur dekat sana kot? ( apa nih, tak best langsung fakta ni HAHAHA )

kalau i tak masuk unisel kan, dah tentu i putih melepak, HAHAHA oh sejak i study dekat sini dah 2 tahun lah jugak, i dapat rasa perubahan warna kulit semakin gelap and kalau dulu i duduk rumah, pegi sekolah naik bas or apak anta tapi kali ni pegi kelas jalan kaki pakai payung tapi kaki kene sinar matahari terus jadi gelap tak kontra dengan lengan nbadan i tapi i tetap terima kaki i dah gelap skit la, nasib baik bukan gelap macam si penjenayah perogol, peliwat, pendera budak ke apatah T________________________T

tapi kan walau macam mana pun, i berterima kasih kepada parent and family i waktu dorg paksa i masuk unisel. serius i taknak masuk sebab i nak masuk kptm cheras dengan besties i, sampai dia merajuk dengan i . and masa itu i memang tak kenal fwzQram lagi, and ex bf i pun merajuk sakan sebab i masuk unisel pfft serius masa itu i sedih gila. dalam dilema gila gila gila nak ikut family punya kehendak or nak ikut kawan. tapi i tengok sekarang, i dgn besties i pun dh lain, dh tak rapat. kalau i tak ikut family i, apa uols rasa? T____________T

kalau i tak masuk unisel kan, dah tentu i tak jumpa fwzQram *ehem²* dah la tu, mesti i tak kenal pun ayuna, zety, ika, zana, intan, tasnim, fiza, aez HAHAHAHHAA aez la paling tak blah, i tak penah jumpa kawan mcm dia ni. bukan kawan lah sebab i rasa dia tu ta perlu ada kawan kot? sebab heh perangai dia isk isk tak baik tak baik. biar kan je lah dia dengan hidup dia heh.



kalau i tak masuk unisel kan, dah tentu i tak jumpa haiwan freak mcm mimi. HAHAHAHA dia freak gilaa sebab kaki banyak, lepastu jalan mengundur kalau usik bontot dia HAHAHAHAHAHA. i paling suka kacau mimi, geram bila tengok banyak sangat mimi dekat unisel ni. pffft lagi satu, i pelik mcm mana dia bersalin kan anak dia kan? HAHAHAHA

er pagi ini i taip entry secara rambang langsung tak fikir apa. ini tajuk entry sesuai betul "kalau i tak masuk unisel, dah tentu i" serius sedih dengan entry hari ini dan sebelumnya T____________T

hoi, i nak update minie mouse eh bukan i nak update mini calendar i, siapa birthday bulan november sama dengan fwzQram yang akan tua lagi 4hari, sila bagitahu i , i akan update mini calendar itu sekaligus mempopularkan anda HAHAHAHAHA (poyo)

10 komentar:

  1. hihihi. i nak jadi orang pertama comment sebab i nak menjadi orang kesayangan u. hoiiii boleh tak boleh takkkkkk? T______________T

    ok ok lebih baik u masuk unisel daripada kptm cheras yang tak boleh blah. kawan² i yang masuk situ mulanya ada 11 orang, last² sorang pun tak ada yang kekal, semua blah dari college tu HAHHAAHAHAHAHA

    BalasHapus
  2. rara.

    u tak komen pun tetap jd kesayangan i tauuuuuu HAHAHA always kesayangan i.

    ehem tu la psl, i tgk kptm tu mcm x boleh blah. tp nk buat mcm mana, family is always right. i rasa, kalau i dekat sana, confirm hari² pegi ts HAHAHAHA sbb i pnah teserempak dgn besties i tu, balik clss die lepas ts. gila ah best T___________________T

    BalasHapus
  3. wahh :D
    gamba candid ke?
    xp

    wahh lagi,
    kakynn gadis melayu terakhir
    pegi unisel pakai payung
    *bukan sindir*

    isisk
    tahun depann
    iskisk

    BalasHapus
  4. comel gila u panggil dia mimi. kalau i jumpa dalam toilet binatang tu sumpah i siram sampai dia masuk lubang saliran air tu. benci gila. rasa macam dia mengintai i mandi pulak haha

    BalasHapus
  5. sila tambah lagi point utama tu ye..
    kalo tak masuk unisel, tak dpt jumpa lecturer2 yg mesra alam..hehehee

    BalasHapus
  6. gimme more! wakaka :D

    mula2 on lappy rase moody, then da masuk belog u rase best sgt woh! thumbs up dear! :)

    BalasHapus
  7. Kalau la i masuk unisel..
    mesti dah lama i jumpa u...ha3

    Kalau la i dengar cakap parent i...
    (eh, mana ada mak ayah aku bagitahu pape pun,.)...hahahaha

    yana, nnt tolong bungkuskan ulat berkaki banyak tu boleh 2 kilo..ha3

    BalasHapus
  8. eee..geli lah tgk ulat tu..haha
    hurmm..kalo ko tak masok unisel, tade ah ko mkn waffle sedap tu..huhu

    BalasHapus
  9. ahaha..
    aez pon termasok juge kah..
    kalo die bce blog nih mesty die nanges..
    eh eh eh..
    mimi bersalin ke cik?..
    bkn die btelo..
    kompius da..

    BalasHapus
  10. kalau u masuk ktpm tu xde la liyanaa.com ni wujud kot.huhhu

    i pn kalau x masuk unisel ni blm tntu dapat kawan macam u.gebu n mantap hahaha;O

    BalasHapus

Terima kasih kerana membaca

Mari luahkan isi hati anda juga :)

1. Jangan emosi sangat tau.

2. Luahkan dengan nada comel.

Loading