Sabtu, November 14, 2009

i capture guna nokia 5610 je.

heh rasa macam dah sebulan abang i jadi laki orang, kakak ipar i jadi isteri orang dah boleh bagi i anak buah yang kedua selepas si manja botak nur qaisara aqilia HAHAHAHAHAHA kalau boleh biar lah cepat cepat supaya rumah kami menjadi hiruk pikuk. kalau tunggu nur qaisara aqilia balik mesti lah setahun dalam dua tiga kali saja T____________T

oh btw i sekarang dekat gombak and malam td sampai parent i amik heh. bergosip gosip dengan mama and kakak i kiteorang cerita lah pasal pengantin basi sebulan lebih itu lah. dengar dengar cerita yang panas juga lah, rumah i bakal ada seorang lagi si comel macam i HAHAHAHA

sebenarnya dah sebulan lebih i peram gambar gambar yang i capture guna nokia 5610 kesayangan i tu waktu majlis persandingan abang i bulan sepuluh haritu. punya lah peram sampai dah sebulan lebih balik rumah terus dengar good news terus bersemangat nak letak gambar capture sendiri bukan guna camera mahal HAHAHA.


ini si manis 20tahun, tahun depan dah 21 dah bebas boleh pegi mengundi dah HAHA tapi dah 21 perangai tetap sweet 12 memang manis sebab apa manis sebab i rasa ini first time i menjadi mangsa makeup. HAHAHAHA serius tak boleh blah tengok muka lepas kene mekap semacam cantik betul rasanya. T__________________T takpa lah, muka natural i tetap manis lah tak payah mekap macam ni pun ada juga yang nak baca. heh ada ke nak baca entry² i? ;p

*pic ni amik dr ayun*

ini dua orang best fren forever lah i cakap u dari mula i masuk unisel memang tiada kawan langsung, masuk rumah paling best e3-3f-u3 terus berjumpa mereka ( ada lagi 3, tapi i rasa ini paling terbaik ) and sampai sekarang and harap sampai bila² pun terus jadi kawan terbaik selamanya.

terima kasih u guys, and tira sebab teman kite masa ni T_____________T

*pic ni pun heh*

zana ni emak kucing sebenarnya sampaikan chibi pun di kawal rapi memang lah habis dunia chibi jadi gelap sebab kene kawal rapi dengan emak kucing HAHA tengok je lah kaki chibi tu gemuk mcm mana T___________T pfft


heh adik i. dia je lah paling cun dalam family sampai rasa nak muntah. dah la gedik degil gila lepastu kuat sentap. weh efa, kalau kau baca ni kan aku nak nasihat lah jangan gatal sangat lah, belajar dulu baru nak gatal . ikut macam kakak kau tercantik ni HAHAHAHHAHAHA


pelamin. ini pelamin kalau tak tahu apa itu pelamin, boleh guna wikipedia pegi tanya apa itu pelamin ( serius bukan lawak sebenarnya, i cuma joking saja HAHA ) T_____________T


gambar candid sebenarnya. i biasa lah kalau dah jumpa ayun comot memang akan jadi ketagih nak tangkap gambar secara macam ini. kira macam gaduh gaduh manja nak tangkap gambar cantik² gitu HAHAHA

okay dah. i sebenarnya malas tau tak nak buat karangan. okay babai nak tido HAHAHAHAHA T____________________T

18 komentar:

  1. aww!comel lah u mekap. eyelashes dah macam minnie mouse.ehek.sumpah lawaaaaaa.

    BalasHapus
  2. comel..comel sangat (walaupun hati aku cuba menafikannya)

    sesekali kita kena bodek orang n kata gambar dia cantik n gojes, dgn harapan orang itu memuji kita kembali dan mendoakan kita kaya bagaikan jutawan

    hahak apa punya perangai nih, merepek jer aku

    BalasHapus
  3. eh..ingat masok kontest yg blogger bulan buat..huhu

    BalasHapus
  4. um... comelll!
    -make-up xtebal sgt~
    - eklas ni taw =)

    BalasHapus
  5. hihi comel je u make up? why lah tak nak teruskan make up? hee :P nanti kita boleh berphotogedik guna camera hp masing² kan? ahaa :D

    BalasHapus
  6. acikkk..
    acik x payah mekap pon acik tetap manis+chumel3 taww..

    nih zana mmg mak kucing pon sampai nk pggl kucing mcm pggl anak..

    yep2..
    saye akn terus jadik kwn acik selamanye yah!..
    ;)

    BalasHapus
  7. u mekap nmpk ayu sgt2..


    nmpk kewanitaan

    BalasHapus
  8. bella.

    HAHAHA i makeup mcm ni baru lah nampak smcm ayu gila kan kalau tak T__________T

    haha, acik i siap nk letak bulu mata palsu, oh no taknak i T__________T

    rjuna.

    hahaha kau cuba tapi tak boleh eh nak nafikan HAHAHAHA ;p

    tq abg juju, i akan doakan u jutawan terus kita kawin jom AHAHAHA

    chokio_nia.

    contest? mana? hahaha mcm best je

    --siLEnt_ 5iLh0ueEtte--

    hai hai, tq v much dear hihi aah i mintak lite2 saje ;p

    rara.

    hihi makan masa nak pakai n nak tanggalkn lah yunk T__________T

    haha natural beuty lagi best kan hihi ;)

    ayuna.

    hihi maluuuuu la T_________T acik kite syg kamuuuu tau. hihi cian cik z kn x dpt jmpe chibi :(

    uhuuuu

    hudaaaa.

    tq so much dear.

    nampak ayu ey? ececeee hahahaha

    huha.

    bgss? :p

    eazy.

    tq ;) hihi bila nak belanja ni ;p

    BalasHapus
  9. phetweeet..chantek gambar. ada unsur2 edit :D

    BalasHapus
  10. npew nk tgk gmbr cm x jls? blur cgt.. xley wat cm bese kew?

    BalasHapus
  11. wah...cantek gmbar...
    vey nice... ;)

    BalasHapus
  12. nice2 photo..

    p/s: dpt xpax kat nuff;)

    BalasHapus

Terima kasih kerana membaca

Mari luahkan isi hati anda juga :)

1. Jangan emosi sangat tau.

2. Luahkan dengan nada comel.

Loading