Jumat, November 06, 2009

i tertekan, skittles teman.


skittles littles. best tapi mahal la dkt sini T______________T

I can feel the pressure
Its getting closer now
Were better off without you
I can feel the pressure
Its getting closer now
We are better off without you

Now that I'm losing hope
And theres nothing else to show
For all of the days that we spent
Carried away from home

Some things ill never know
And I had to let them go
Im sitting all alone

Feeling empty

serius sekarang aku rasa tertekan gila. pressure stress tekanan tertekan tekan tekan heh gila punya tertekan hari ini sampai kepala aku ni rasa macam berat macam tak tahu nak describe banyak mana. dua hari bermain hujan mungkin sebab tu kot dah lah tido lambat, bangun cepat T_____________________T

lagi 3 minggu, insyallah kalau lulus dengan cemerlang aku dah tak nak study dekat unisel lagi tapi sedih gilaa nak habis belajar ni. dah la habis belajar satu hal, nanti dah tak jumpa lecturer lecturer terbaik macam puan rohaya, puan suzi, en.fairuz, en.khair *heh* , miss hanisah *hehehe*, miss amy, en.ramdzan, en. ash, en.hasni, and paling penting lecturer paling comel selaku dean baru fitm, dr.setyawan T_____________T serius dorang sangat cool, i suka orang orang cool. heh



ini muka orang pressure KAH KAH KAH T________________T

memang betul tertekan sampai boleh ketawa sambil menangis. haih btw semalam birthday fwzQram yang kedua puluh. dah tua dah dia. b, cari duit banyak² tau nanti boleh kahwin HAHAHAHA.

notaik ; hari ini, i dengan zety dengan ika akan tidur rumah intan dekat seremban. esok pegi batang kali yey ;)) mayb tak dapat online sampai isnin depan HAHAHA.

9 komentar:

  1. hmm nasib baik mka kakynn tak penyet sbb asyek kna tekan jaa :P

    BalasHapus
  2. alya.

    penyek la tuuuuu T____________T

    kan dh tnjuk muka penyet hidung penyek mulut penyek KAH KAH KAH

    ahhhh stress :(

    BalasHapus
  3. ank skittles. i suka gila skittles sebab huruf 'S'

    S for syafi hahahahahaha :D

    BalasHapus
  4. rara.


    HAHAHAHAHA takda takda. syf busuk mana boleh samakan dgn skittles :P

    BalasHapus
  5. fuiyoh chantek nya packaging dia :D

    BalasHapus
  6. weee...skittles.
    lame x makan.
    dilah suke yg masammm.
    kaler ijau.

    hiks.

    BalasHapus
  7. duk kt u best.. kawan ramai.. aktiviti banyak.. yg xbest time nk antar asgnmt ngn exm je.. kn bagus kalo xde 2 bnda tu.. hehe

    BalasHapus
  8. u selalu ckp i pressure ape ni u pulak yang pressure??

    skittles hijau.hehe kenangan2

    BalasHapus

Terima kasih kerana membaca

Mari luahkan isi hati anda juga :)

1. Jangan emosi sangat tau.

2. Luahkan dengan nada comel.

Loading