Minggu, November 22, 2009

wedding kak long ynaohyna ;)

wedding kak long ynaohyna.
dewan merak kayangan
22 November

kejap.

i tengah dalam proces kutip gambar dari kakak liyana and nurull. and nak pic dari yna and rara jugaaaa HAHHAHAHAHA we had so much fun yesterday. gilaa lahh dari pagi sampai pukul 10pm kiteorang still bersama² makan² and berphotogedik bersama serius fun habis and banyak gilaaa



nurull, ynaohyna, liyanaa, hudaluna, raracandyfloss

habis balik rumah terus bukak lappy tengok belog tapi i memang dah tak larat langsung. banyak gila benda nak cerita HAHAHAHAHA macam kene plagiat belog orang je ni tapi i akan cuba dan tetap mahu masukkan gambar yang banyak gila i amik dari kakak lyana and nurull.

beloggers : ynaohyna, cik aina ( ayie ) , melz, huda, nurull, kakak lyana, mrkay ( wife ), liyanaa.com , raracandyfloss ( syafi ) , dianna, miraex.

baru i tahu ada lagi beloggers sebenarnya tapi yang i tak kenal HAHAHAHA

8 komentar:

  1. comelnye kakynn ngan kakrara :) :)

    * yg lain tak kenal :P

    BalasHapus
  2. Wee ~ comelnye kak ynn ! kak rara ngan kak ynaa ! =)

    BalasHapus
  3. salam... u ada sana ke???

    i pun ada situ !!!

    awk dgn kak Sobrina adik beradik ke???

    BalasHapus
  4. ynn, act mira pon dtg ngan dianna skali. Tp xsempat nk tgur. n gpun kte jrg btegur kt blog.

    tp blog dah pon di delete. hehe

    _mira_

    BalasHapus
  5. alya :

    HAHAHA comel kan comel kan kiteorang mmmg comel habis dh smlm, dh la kak rara mcm diva candyfloss tahu tak? ecece

    ;p

    nabilah :

    tq adik manis ;) padahal tak da comel mana pun. cun je lebih skit KAH KAH KAH

    Secret Drifter :

    yap2 kiteorang satu meja beloggers la gitu HAHA u dkt mana? alahai rugi kalau tak boleh bertegur gituuu dah la ramai gila beloggers yang famous habis HAHAHAHA

    btw i kwn yna saje, so jd kawan kakak sobrina sekali eceh ;p

    mira :

    u dgn dianna tu ke? hihi i pn tk slalu singgah belog u dats y mcm ta knl sgt :( btw u ad fb kn? ecece nnt i add hahaha

    BalasHapus
  6. hehe aku senyum ;) manis x ? haha

    BalasHapus
  7. Haaaa barisan artis-artis terkenal weh :P

    Best sangat kan. Kita semua enjoy and kenangan yang takkan dilupakan. Sangat happy sampai tak kenal dah erti penat ke semua tu kan. Rindu sangat :(

    BalasHapus
  8. huhu..


    wlupn penat

    kite enjoy smp x ingt dunia..

    kaki pon mcm nk patah asik bjalan..


    dh rindu dh kt korg sume..
    nnt jumpe lg tau!

    BalasHapus

Terima kasih kerana membaca

Mari luahkan isi hati anda juga :)

1. Jangan emosi sangat tau.

2. Luahkan dengan nada comel.

Loading