Selasa, November 24, 2009

wedding kak long ynaohyna. ; part two

wedding kak long ynaohyna.
dewan merak kayangan
22 November 2009



*taken by queenlyana

permulaan , pertengahan, klimaks and pengakhiran serius i dah lupa belajar buat karangan masa puan wanda ajar. lupa habis padahal baru 2 tahun tinggalkan hillcrest. tsk T_____________T tapi i ta kisah punya sebab i nak juga cerita macam mana i boleh pegi wedding kak long yna tanpa di temani pembantu i yang setia ( er, bukan korang dah tahu ke i ada pembantu peribadi? merangkap teman lelaki lah sekali gus pembantu peribadi i HAHAHAHA )

raracandyfloss, terima lahh kasih i yang setia ni syggg berpuluh ribu kasih sayang i hulur kan pada u sebab u sudi pusing pusing gombak cari rumah i taman nenas indah sampai keluar taman nenas ipoh perak dekat gps, i dapat bayangkan betapa kecewanya u HAHAHAhA T_________________T and tak lupa juga huda, sebab u pun berpusing² cari taman nenas indah and and kakak lyana and nurull sebab sudi berhimpit² dengan i dalam kereta hihi and S paling penting kalau ada ramai passenger dalam kereta tau sayangggg HAHAHAHHAHA



heh i skip lah kan sikit² kan, makanan dekat wedding kak long serius best. catering dia memang terbaik lah sampai rasa nak tambah lagi sebenarnya tapi malu KAH KAH KAH and and nurull menjadi tamak bila tengok cake chocolate yang dihidangkan tapi tak abis. nasib baik kakak lyana sudi menghabiskan 12 piece of cake HAHAHAHAHA




ohhh kite orang perasan kawan melz amik two piece of choc cake and kongsi berdua ( dia dengan melz ) tapi kiteorg kongsi bertujuh HAHAHAHAHA oh melz makan semeja dengan kiteorang tapi masa itu kiteorang dah habis makan dah. heh lambat melz ni hoi ;p and and aina & ayie dah pegi makan dulu takda tunggu dah siap duduk meja lain tak sudi duduk dengan kiteorang HAHAHAHAHA T_____________T

oh oh okay. nanti i sambung lagi dengan ehem berphotogedik bagai and kemana kiteorang pegi lepas majlis itu. eh ehh jangan ta tahu kiteorang lah blogger tegar yang duduk dekat majlis tu sampai pukul 5 KAH KAH KAH KAH KAH.



yey, dapat choc. best ;)

9 komentar:

  1. hehe bukan kawan la. dia abang mel hahaha dush2

    BalasHapus
  2. Hahaha mana ada akak makan sampai 16 pieces kek... tipu sangat...
    hahahahahah

    anyway..
    akak nak makan banyak lagi kek tu. Tapi sibuk merayap snap gambar.. hhihi

    BalasHapus
  3. I tak merasa langsung kek tu sebab Huda kata tak sedap langsung and terus i tak merasa wahahahaw :P

    and okay fine i jeles sampai rasa nak kidnap handphone u sebab camera lawa T______________T

    BalasHapus
  4. coklat tuh comel gileeeee kan?
    weh serious tau jeles ni. :(

    BalasHapus
  5. melz.

    abang kau ke? weh apasal lain je weh? KAAH KAH KAH kenapa dia agak rendah skit dari ko hihik ;p

    queenlyana.

    HAHAHA boleh tahan la rasa kek tu sebenarnye. kejam huda sbb cakap cake tu tak sedap sampai rara taknak pun rasa HAHA

    rara.

    rugiiii, patut kene rasa skit HAHA hoi kualiti gambar bukan nya best sgt pun lahhh dh la 3.2 je T__________T

    dianna.

    aah, i sygg gila nk mkn HAHAHAHA hoi kenapa u jeles T_____________T

    BalasHapus
  6. yang dlm kotak gmbr kat ats tu ape bende dlm die?

    BalasHapus
  7. tolong tolong takut kena sembelit sebab tak komen
    tapi memang nak komen
    ikhlas ni
    haha

    jeles jeles semua pi wedding tu
    jelesssss!
    huhu

    BalasHapus
  8. ayuna sygg.

    beshhhh gila hihi mcm xpnah jumpa kan bfore this lepas tu bila jumpa semua diam diam malu HAHAHHA

    zety.

    im not sure ada apa dalam tu, tp box tu tunjuk gambar pengantin la mmg nice. myb guestbook dalam tu kot. dieorrang dh kluarkan untuk guest tandatangan gituu aww

    laila.

    haha ;p ada orang penah kene sembelit sbb tak komen, die bgtau ynn tau HHAHAHA ;p

    ohh, ynn dh jmpe hudaaaa and and RARA ofcz. pdhal dh dua kali dh jumpa RARA hihi

    BalasHapus

Terima kasih kerana membaca

Mari luahkan isi hati anda juga :)

1. Jangan emosi sangat tau.

2. Luahkan dengan nada comel.

Loading