Selasa, Desember 22, 2009

An overview of the new post editor.




yang baru heh
 

yang lama heh

heh baru aku tahu pfft T_______T

thnx alya budak kenet ;p

21 komentar:

  1. ynn..xpaham laa...knp?

    BalasHapus
  2. ITS GOOD..
    tapi ape itu sebenarnya..
    chek x pahammm~

    BalasHapus
  3. sue.

    nasib baik nasib baik HAHAHA.

    nurull.

    hihi post editor dh baruuuu ;p lagi nice. kalau tak mcm lokel gila je kn. u punya dh berubbah ke belum hoi? cpt pegi dekat setting > scroll smpai bwh > tick dkt update editor HAHA

    BalasHapus
  4. mutantxy.

    heh nama seram gila mcm mutant yg jenis culik perempuan kasi pregnen anak dia serius seram T_________T

    er, ini editor baru lahh ;p kalau nak post new entry kan ada editor kan? hee apa i ckp pn i x paham pfft ;p

    BalasHapus
  5. Thankyou syggggg ;) i pun baru tahu ni wah eksaited pulak nak update HAHAHAH

    eh tapi still link dia tak boleh terus buat target blank kan? T_____________T

    BalasHapus
  6. tp kn syg

    i dh gn bnda alah tu lama dh
    icon comel xleh letak kt atas tu =(

    BalasHapus
  7. baru tau. baru tau. thanks ynn.

    =)

    BalasHapus
  8. hee..
    bawu taw
    da tukar da..

    tenkiu2..

    =]

    BalasHapus
  9. wakaka kakynn dah maju :P jom kita highlight perkataan banyak2!

    * ehem berterima kasihlah pada i. wakaka perah santan satu liter x.x

    BalasHapus
  10. ngeh , baru taw gak neh. tenkiu kak ynn :)

    BalasHapus
  11. wah..cool ar yg baru tu. nice :)
    nak update yg baru. ngeee

    BalasHapus
  12. heheh...xprnh plak guna yg lama punya hik3...

    BalasHapus
  13. hai liyana,

    i admire gila kt blog u.
    1st time singgah sini trus t'pikat dgn background u.
    comel gila.

    boleh i th mcm ne nk dpt kn background mcm ni?

    pliz,babe.

    :)

    BalasHapus
  14. huhu lisa dah try dahh .
    tak best sgt kot , sbb takbole masok emoticons . huhuhu .

    BalasHapus
  15. mesti comelll blog kakynn sbab dah ada highlight text ;p
    hehee

    BalasHapus
  16. eeeeee u okay ke pakai yang baru ni? i pakai macam tak best je T_________T tunggang langgang.

    BalasHapus
  17. tak perasan lah aku..hehehe

    BalasHapus
  18. hihi comel je wat entry nie :P

    BalasHapus
  19. Noorlaila Mohamed NorKamis, Desember 24, 2009

    yg baru gmbr mcm xberapa best
    tp entahla
    suka yg lama gak

    BalasHapus
  20. heh yeke? i dah lamaaa tak update taktau pulak dah tukar. haha

    BalasHapus

Terima kasih kerana membaca

Mari luahkan isi hati anda juga :)

1. Jangan emosi sangat tau.

2. Luahkan dengan nada comel.

Loading