Minggu, Desember 20, 2009

si manis qaisara aqilia.

jumaat lepas, i tinggalkan bumi unisel yang dah bagi 1001 makna pada hidup i, pada diri i. teringat first time i dapat surat tawaran dari unisel memang i bengang habis. i nak satu college dengan sahabat terbaik tapi tak kesampaian. even i tak nak pegi pun i terpaksa sebab parent i cakap better unisel dari college. memang betul lah sekarang i pun bangga jadi student unisel even banyak gila sakit hati dengan staff unisel tu tapi tak apa, knangan bercinta dengan fwz and lecturer dan teman² sangat teerbaikkkkk.

hihi, rindu i suasana unisel rindu betul dengan kawan² tersayang T____________T rindu betul i dengan abang hot bernama abdul rahman yang suka cari gaduh kalau i masuk kedai dia, rindu nasi ayam goreng berempah yang murah gila tapi berbaloi baloi pfft memang akan rindu semua and sekarang tengah berfikir² nak sambung degree dekat mana tsk T_____________T


okay, i sekarang baru je sampai dari kedah. heh dua tiga hari family i dekat sana sebab nak jumpa si manis nur qaisara aqilia binti mohd shafakri, anak dara abang i yang baru 2 bulan tapi berat dah 6kg. memang ikut makcik dia betul takpa, jangan besar nanti ikut sudah tapi ikut kemanisan tidak mengapa hihi

si manis qaisara dah pandai gelak gelak and senyum² tengok makcik² dia duk bercakap dengan dia, cuma malam semalam dia kene kacau T__________T kesian anak buah acik na ( i la ) yang comel ni meraung²malam semalam, semua takut habis nasib baik ada apak yang hot ;p

si manis qaisara dah pandai cakap bahasa baby dengan apak, asik duk nganga nganga mulut buat bunyi comel dengan apak, geram habis i dengan dia. heee lepas tu gembira habis kalau kiteorang panggil dia sara comel. tersenyum girang dia tapi bila panggil sara bucuk dia angkat kening mcm ziana zain konon marah la tu HAHAHAHA


si manis qaisara dah mula sedih and merajuk tengok kiteorang balik tadi, sambil cium dia bertubi² dia dah buat muka sedih lepastu meraung kejap sambil tarik tudung mama jua ( kakak sulung i ) and pegang jari acik na dia ( i la tu HAHA ) taknak lepas tak bagi kiteorang balik. bila babai babai dia pandang tempat lain, bila panggil sara comel pun still taknak pandang kiteorang. dah pandai merajuk dia tu HHAHAA

si manis qaisara ada bantal bucuk jugaaa. i geram nak rampas bantal bucuk tu bawak balik tapi tak dayo T___________T abang i kata TAK BOLEH hwaa sedih i nok. HAHA tapi tak apa, lepas ni nak beli minyak yuyi cap limau sebab nak bau budak qaisara manis ini hihi ;p

rinduuuuu sangat si manis nur qaisara aqilia ini ;)



14 komentar:

  1. eeeee comelnya qaisara ;) dah pandai senyum gelak and merajuk eh. ynn, kita sama lagi. anak buah u panggil u acik na. and anak buah i panggil i as acik jugak :) hihihi

    tapi kenapa dia kena kacau? macamana kena kacau? kesian sara T________T

    by the way, 6kg selalu kalau dah 3 bulan lebih kan. wahh sara baru 2 bulan dah 6kg? comelnya!

    BalasHapus
  2. raraaa.

    HAHAHA comel gilaaa u kalau u dapat dia tu confirm rasa nak gigit habis dia ni tau. geramnyee i. T_________T

    hihi aah, i mula² nak gelarkan diri IBU NA tapi mcm x best je HAha so jadi acik plak nampak muda dh HAHA ;p

    er, die kene kacau mcm er bende x elok la dtg kacau2 dia sampai menangis habis jiran semua tekejut HAHA. apak yg ckp die kene kacau tp dh pulih kn dh kesian sgt air mata dia menitik2 ;(

    er errrr tu la pasall HAHA comel gila sara ni semangat habis.

    BalasHapus
  3. u tak record video dia ke? if adaaaaaaa, upload lahhhhh i nak tengok pleaseeeeee ;(

    BalasHapus
  4. rara.

    HAHAHA ada vid dia mandi tapi nak potong²takut ternampak ehem beliau awww malu la sara nnt HAHAHA

    BalasHapus
  5. u unisel mne ouh? btw comel nye q :]

    BalasHapus
  6. disebabkan tanak sembelit saya terpaksa komen..hahahah...

    comel sesangat la baby tu..awak bila lagi nak berbaby ni??heheh

    BalasHapus
  7. alah comel.mcm anak sedara i.berketul2 badan dia br 4 bulan heee

    BalasHapus
  8. amboi..
    pandai pandang camera erk.... =)

    BalasHapus
  9. cute baby...
    rindu juga suasana unisel..
    hehe
    xD

    btw
    Vote For Me

    http://www.broframestone.com/2009/12/bfundi-bloggers-dengan-broframestone/

    Thanks so much
    hehe
    xD

    BalasHapus
  10. Sama macam umur adik Balqis!
    Adik Balqis yang Kak Ynn cakap semangat tu pun 2 bulan lebih..
    Dah nak masuk 3 bulan laa actually sebab diaa lahir bulan 9 hari tu ;D
    Ni okayy laa, 2 bulan : 6kg..
    Adik Balqis 2 bulan : 7kg..
    Hahhaa..
    Lebih satu kg tapi perbezaan besar juga tu =D

    BalasHapus
  11. nama bestlah, suke ngan nama qaisara aqilia.

    BalasHapus
  12. Gud luck with your future undertaking :) all d best

    BalasHapus
  13. comel budak kecik nih...salam singgah..!

    BalasHapus

Terima kasih kerana membaca

Mari luahkan isi hati anda juga :)

1. Jangan emosi sangat tau.

2. Luahkan dengan nada comel.

Loading