Selasa, Desember 15, 2009

Black & White Photography Contest.

Black & White Photography Contest

heh contest yang i rasa very the interesting sampaikan i tengah study malam² ta perlu mandi pun sempat nak pegi photoscape kasi pic sendiri kelihatan black and white aww nice i suka HAHAHAHA

er, sebenarnya i tengah kenoneng ( pening ) sebab teman terbaik and i sedang bertungkus lumus lah sangat untuk paper yang ke 4 n 5 hari khamis ini. serius i cakap kejam nak gila letak dua paper dalam satu hari. tahu tak kejam? pfft and and teman terbaik and i belum dapat tempat practical lagi sampai si tembam ( our lecturer heh ) kata kite orang cerewet. sebenarnya dia cakap dekat i je T____________T

er, btw ezzan cakap tak payah cakap banyak² untuk contest dia which is sangat senang, tak payah buat sticky entry tak payah follow dia tak payah letak banner dekat sidebar tak payah buat cerpen which is sangat annoying untuk student busy nak gila macam i ( buat masa sekarang je annoying, nanti i dh free confirm i cari contest seperti di atas juga HAHAHAHA )


Black & White Photography Contest

i bagi pic ini. i suka lah nampak comel KAH KAH KAH

btw ezzan, nice contest u buat babe ;)

ps ; u guys nak join? okay click sini saja. jom join sbb i pun sibuk nak tengok pic korg secara B&W heee

ps II ; contest kecil kecilan i belum ada winner lagi, mcm mana ni? cepat picit sini untuk menjawab. bukan susah pun T________________T

12 komentar:

  1. lawa gambar tu.takde lah.tipu je.tak lawa.

    hahahaha.gurau2.lawa2.serius.

    BalasHapus
  2. ringo

    kejap.

    rasa nak pengsan
    tapi bangun balik
    tapi pengsan balik
    tapi bangun balik

    *nangis*

    whahahaha

    BalasHapus
  3. wow, gila cool gambar :D memang kak liyana comel la. hehe. kak haneem pun join kan? btw, tyra sama birthday dengan kak haneem :)

    BalasHapus
  4. i dah join hehehe..
    thanks ats segala tunjuk ajar;P

    xcomel xcomel...i suke lagi gmbr kat tingkap tu

    BalasHapus
  5. atheera.

    JANGAN PUJI SANGAT NANTI MAKIN KEMBANG MAKIN TERKOYAK BAJU KELAWAR I

    HAHAHAHHAHA

    er btw thnx darl hihi

    *kak haneem mana? myzatulhanim si kaki potpet ke?

    BalasHapus
  6. zety.

    i bab ni boleh lah ajar, cuba bab KIRA² serius lembap macam kura-kura. nasib baik bukan LIMPAP tapi lembap HAHHAHAHA

    er, i rasa funny gambar itu mcm syok sndiri jadi model terlampau saja T_________________________)

    BalasHapus
  7. kak ynn ! sayee pon joinn .
    haha , rase mcm nk kalah je . -.-'

    BalasHapus
  8. alisa.

    yeeee akak dh tgk dhhh ;p HAHA
    gudluckkk, kite semua pemenang tiada pengalah ;p

    *hoiii, mcm takda langsung can nk mng kan? :(

    BalasHapus
  9. mcam nak masuk.
    tpi takda gambar yg sesuai.
    haih (ishishish.)
    lagipun,
    gambar kakynn mmg unika hoho
    ^^

    BalasHapus

Terima kasih kerana membaca

Mari luahkan isi hati anda juga :)

1. Jangan emosi sangat tau.

2. Luahkan dengan nada comel.

Loading