Selasa, Desember 08, 2009

tips untuk meninggi diri heh.

i jarang cerita pasal family i kan kalau i cerita pun mesti pasal chibi, pasal mama and apak and pasal adik. jarang cerita pasal kakak sulung, abang sulung and abang kedua. eh tipu padahal cerita abang sulung dengan abang kedua pernah cerita sebenarnya kalau terror sila lah teka dimana ceritanya pfft ayat sangat tak blah aw ;p





okay sekarang i nak cerita pasal kakak sulung i, nur baizura binti ainul. lebih tua dari i sekitar 6-7-8 tahun (sila teka sendiri berapa umur si manis ini HAHA) heh tapi lebih muda dr i dari segi ketinggian WHAHAHA kalau nak tahu i ni dah mcm gergasi tinggi gila dalam rumah okay tipu sebenarnya takda lah tinggi mana cuma kakak sulung dengan mama agak rendah dari i HAHAHAHAHAHHAA tak baik hoi berkata semacam ini


adik i, nur syafawati binti ainul pulak muda 7-8-9 tahun dari i, baru nak masuk tingkatan satu tahun depan tapi dia nampak macam tua gila kot HAHAHAHAA siapa budak hillcrest nanti pegi cari dia, i bagi kebenaran heh ;p btw sila belek berapa jauh beza umur i dengan kakak sulung dan adik bongsu memang jauh T___________T


tapi tak apa walaupun jauh umur pun kiteorang still sama tetap gatal merenyam and suka mengarut memang betul adik dengan kakak i ni mental gila kadang² kalau dorang takda rasa rindu gilaaa sebab takda member nak layan kepala i kalau dh gila susah kalau i dah gila nanti i boleh nangis sorang² nasib baik kakak and adik i ada layan i okay dah penat taip takda behenti macam ini HAHAHAHA


abang i pernah baca entry i takda tanda noktah dia baca sampai semput KAH KAH KAH serius kelakar tapi i kalau menaip memang takda henti bila dah habis satu perenggan baru baca balik rasa macam susah gila nak baca kalau takda tanda noktah tapi tetap macam ni juga still malas nak kasi tanda noktah jadi uols pandai² lah bagi stop baca heh






er, sebenarnya nak bagitahu i ada kakak and adik yang berbeza umur ketara dengan i. i juga paling comel tengah² kan? HAHAHAHAHA

8 komentar:

  1. ohh adik kak ynn tu bape A?

    btw, mmg kak ynn pn yg paling comel sbb kak ynn pakai spec. ekeke org pakai spec comelllll.

    BalasHapus
  2. alya.

    eceh adik kak ynn tu tk teror mcm alya ;p die 3a je huuuuuu.

    er, org pkai spek comel ek? HAHAHHAHA sebenarnye kakak sulung kak ynn pn pkai spec tp die teror pkai lens. kak ynn takut woooo

    BalasHapus
  3. tipu-tipu x comel pon..
    hahahaha.confuse kakak u tu ank nmbr brpe sbnrnye?abang sulung?sudah adakah

    BalasHapus
  4. zety.

    hahaha betul ni i x comel ni betul ni? wkakaka ;p

    er, kakak i tu la paling sulung, abang sulung plak kedua, abang kedua plak ketiga, i and adik

    wakakakaka ;p

    BalasHapus
  5. hahaha..
    kutuk kakak sampai tak ingat dunia yuk..??
    hohoho

    BalasHapus
  6. KAK YG COMEL ,
    pompuan yg tengaaaah tu sekali chantek laaa
    nasib baek wani pompuan
    fuhhhh

    BalasHapus
  7. i dah terbiasa bace entry u takde tanda noktah sebab i rase cam best je bace sampai i pon terikut cara u tulis entry nie dan buat pertama kalinya i rase seronok la plak tulis takde tanda nokhtah nie haha

    p/s: jgn marah ek. hehe.

    BalasHapus
  8. hehehe~

    memang sangat sweet ahh~

    BalasHapus

Terima kasih kerana membaca

Mari luahkan isi hati anda juga :)

1. Jangan emosi sangat tau.

2. Luahkan dengan nada comel.

Loading