Kamis, Desember 31, 2009

Tahun Baru . Selamat Tinggal 2009



ye lah ye lah i update. dah dua tiga empat hari tengok muka nizam kambing saya pun jadi boring bukan anda saja. ( pfft i tengah tunggu nizam kambing habis download sebenarnya. lambat bebeno T_T )

okay sekarang kita mula ;

sayang 2009. banyak kenangan yang masam dan manis untuk diri i. sayang 2009. lagi beberapa jam akan berganjak ke 1 januari 2010. okay sekarang kita dah mula count 10 pula kalau tidak mesti ada kosong depan tu. yes! semakin tua i tahun 2010 ini, semakin berganjak usia ke 21 dan semakin takut sebab zaman budak budak semakin hilang ( heh, byk lah kau semakin semak je semakin tu pegi backspace semakin tu boleh tak? okay kesian semakin kene marah pulak padahal bukan salah semakin T__T )

2009 banyak gila pengalaman i dapat, pengalaman masam dan masin eh silap manis terlampau banyak sampai i tak dapat nak huraikan tapi i tetap rasa macam apa salahnya kalau huraikan bukan kah setahun itu hanya sekali jadi itu menjadi tanggungjawab i untuk menghuraikan juga pengalaman masam manis i dekat belog i ( okay cuba bayangkan i pegi huraikan pengalaman i dekat belog anda yang terpilih cewahh pasti macam aneh lah kenapa pengalaman liyana dekat belog dotdotdot bukan? ;p )

pengalaman manis ;


nuffnang ; heh bulan 2 i dah mula guna nuffnang. itupun setelah di racun minda oleh si candyfloss ini. i dah cakap candyfloss ini memang racun manis yang buat hidup i semakin manis, and bulan october for the first time i dapat cashout rm99. okay berbaloi sebab i hanya berblog and menolong kawan² yang lain. sekarang tengah tunggu another cheque maybe akhir bulan januari baru dapat yey.

domain ; akhirnya bulan 8 haritu i decide to buy this domain, rm29 selepas di racuni secara manis oleh candyfloss juga. yes i cakap dengan anda, memang i ni selalu diracuni secara manis oleh candyfloss T__________T

deanlist (DL) ; tahun ini, azam i nak dapat DL tercapai. 3.61 kau ingat senang aku nak dapat kalau aku rajin macam hanis zalikha tak apalah juga ni waktu exam aku boleh layan the sims3 itu belum lagii hobi mengumpul tahi mata datang. pfft ;p

kakak ipar ; fewittt, i dapat kakak ipar lagi ;p tahun 2008 i ada seorang kakak ipar, tahun ini i dapat lagi seorang . total = 2 orang kakak ipar HAHAHA ;p and yang manisnyaaa perkahwinan abang i dibuat dekat rumah. serius manis gila walaupun penat hee

anak buah ; 9.9.09 nur qaisara aqilia binti mohd shafakri yeyyyyy i sekarang dah join group aunties macam candyfloss jugaaa. i dapat anak buah yang seiras comel mcm i HAHAHAH

belajar drive ; for the first time i belajar bawak kereta. wkakaka ;p skrg belum lepas lepas lagi kasihan T___________T

dating dengan rara & eny ; for the first time juga kiteorang jumpa yeyyy. syg korg even dh tak rapat mcm dulu kan tp atleast happy sgt korg dh okay. hrp sgt kite leh jadi karipuff girl balik ;p

attended wedding kakak yna
; bulan 10 hari tu dapat jugak jumpa huda, nurull, kakak lyana , aina, melz and YNAAAA ;) hihi yang penting sekali i dah jumpa raracandyfloss twice in a year :DDDDDD yey.

pengalaman masam ;

unisel ; i dah habis study for diploma. sedih pulak T__T

h1n1 ; i di syaki, terkena h1n1 sebab i demam. tapi alhamdullilah sekarang i masih sihat walafiat.

okay cukup lah dua pengalaman masam sebab i dah lupa HAHA kebanyakkan i belog pasal pengalaman manis je haaaaaaa tengok banyak tak pengalaman manis? sebenarnya banyak lagi tapi tak apa, cukup lah tu sebenarnya kalau banyak sangat nanti koma pulak anda nak baca HAHAHA.

btw
**
* * HAPPY NEW YEAR. * *
* * selamat datang 2010 ;) **
**

*copy style yna HAHAHAHAHA ;p

15 komentar:

  1. fuyoo...mayak benda dah erk y sudah dicapai oleh ynn..baguih2...
    tahniah atas apa y telah digapai...
    dan teruskan berpaut pada jalan yang lurus...
    jangan ikut jalan bengkang bengkok tau....
    All the best 4 2010...
    tertarik tgk gambar tu...kat ne tu erk?

    BalasHapus
  2. banyak kenangan manis ek,Alhamdulillah..hope tahun 2010 pon u akan dapat banyak lagi kenangan2 yang sweet k..
    selamat tahun baru 2010..muah2..;p

    BalasHapus
  3. Happy New Year !
    semoga 2010 lebih semakin manis daripada semakin masam. haha

    :D

    BalasHapus
  4. Fuhhhh memang i sayang sangat dekat 2009. Sayang nak tinggalkan dia. Tapi masalahnya dia yang tinggalkan kita semua. Memang 2009 sangat manis buat I. Paling manis bila i dapat berjumpa blogger secara beramai-ramai masa wedding kaklong. Fuhh memang happy habis kan masa tu. Manisnya T________T

    Okay i malu sebab i banyak meracuni u sygggggg :P

    Untuk jadi karipuff girl balik i rasa tak mungkin lah kan. Hati masing-masing dah tercalar balik dan takkan menjadi macam dulu balik. Hati i dah hancur luluh koyak rabak semua tapi tak apa, itu dikira pengalaman manis juga yang mengajar i bermacam jenis perasaan :P hihihihihi

    memang banyak sangat kenangan manis sepanjang 2009. dah lah semakin hari kita berdua semakin rapat. harap-harap akan datang juga still macam itu tau? Tammo tinggalkan i tau? :(

    Happy New Year my very kawan baik. I harap tahun ini akan lebih bermakna buat u sekeluarga and faweez jugak.

    Muah muah I LOVE YOU SYGGGGG :*

    BalasHapus
  5. aaaaaaaa jumpe pun..

    hye liyana!

    slmt thn baru 2010 semoge sukses sllu ea..!

    sorry lame x kemari

    peace no war !

    BalasHapus
  6. epi new year.!!!
    ceria2 selalu k.
    :)

    BalasHapus
  7. Sebelum i dapat sembelit baik i komen.hakshaks

    Okey la tu awak dapat RM 99.haha!

    geli la AWAK.haha

    BalasHapus
  8. good luck and all the best..:)

    BalasHapus
  9. haha.
    pengalaman masam ko hampir sama dengan aku.
    disyaki H1N1,
    staf kesihatan mintak buat pemeriksaan kali kedua,
    malam tu aku minum air cap badak 2 botol, panadol 2 biji,
    esoknya settle.:)

    BalasHapus
  10. wuhuu~
    congratz dpt DL~
    btw, ktne bli domain rm29 tu?
    nak tawuu sbb mcm murah je~

    BalasHapus
  11. Oleh sebab saya takut kena sembelit diatas sumpahan cik tuan rumah, maka saya terpaksa tinggalkan kesan tapak kaki kat sini..oke Selamat Tahun Baru, babai..*jangan la kena sembelit jangan la kena sembalit..

    BalasHapus
  12. Selamat Tahun Baru. Semoga tahun ini lebih bermakna dari tahun lepas.

    BalasHapus

Terima kasih kerana membaca

Mari luahkan isi hati anda juga :)

1. Jangan emosi sangat tau.

2. Luahkan dengan nada comel.

Loading