Senin, Desember 28, 2009

Cerekarama : Nizam Kambing Download.



happy birthday nur hafida mazuki
*kakak ipar i lah ;p
28 December 1982

pernah tak uols jumpa seseorang yang bau badan dia hamis, bucuk, bacin , and bukan tu je malah die sangat selekeh tsk i pernah. memang ada orang macam ni tak pandai jaga diri heh dia ni cakap orang kadang² dia pun terbucuk and terbacin jugak tapi siapa berani cakap macam tu mahu kene sekeh dengan i ;p

okay semalam lepas habis sehati berdansa dengan pantas i tukar tv3 selalunya macam susah gila nak tengok cerekarama tapi since i tertengok iklan nizam kambing hari rabu hari tu terus macam semangat gila nak tengok sebab i dapat rasa cerita tu memang lawak gila, haru biruu woh tengok heh



Nizam Kambing

Lakonan :
Piere Andre
Yasmin Hani
Jue Aziz
Zed Zaidi

mula² ramai ingat nizam kambing ni pengembala kambing tapi dia sebenarnya lah kambing tu tsk kasihan betul satu pejabat ejek beliau kambing sebab bau badan dia and selekeh habis wa cakap sama lu.



i bagi lah sikit sinopsis dia, seorang jejaka yang tidak pandai menjaga kebersihan diri , seorang arkitek bergaji rm5k and minat kawan sepejabat dia tapi that girl sangat sangat pisau cukur and suka maki dia. oneday dia pegi farmasi and terjumpa seorang gadis yang cun habis and uols kene tengok apa kesudahan dia T________T




cerita dia i dah cakap banyak kali cakap kan memang lawak gilaaaaa sampai rasa nak terkentut lah sambil bergelak ketawa memang menghiburkan dengan pierre blur tu and yasmin hani yang comel habis, i sukaaa gilaa cerita tu heh.




so hari ini i gugel dah ada yang bagi link untuk download muvie dia means korang tak rugi apa lah kan sebab tak dapat tengok semalam. cepat berhorayyy sebab i baik ;p HAHAHAHAHA



credit to jiwang and dimensi2u


Download Link


Rapidshare
Off-Topic:
http://rapidshare.com/files/326458553/Nizam.Kambing.2009.SDTV.DiMENSi.part1.rar
http://rapidshare.com/files/326457999/Nizam.Kambing.2009.SDTV.DiMENSi.part2.rar
http://rapidshare.com/files/326458450/Nizam.Kambing.2009.SDTV.DiMENSi.part3.rar
http://rapidshare.com/files/326458833/Nizam.Kambing.2009.SDTV.DiMENSi.part4.rar
http://rapidshare.com/files/326458156/Nizam.Kambing.2009.SDTV.DiMENSi.part5.rar

Megaupload
Off-Topic:
http://www.megaupload.com/?d=X9QURAY4

http://www.megaupload.com/?d=U6NKMPUX
http://www.megaupload.com/?d=568FROXI
http://www.megaupload.com/?d=GDWMCJ7F
http://www.megaupload.com/?d=9D42RA55

Hotfile
Off-Topic:
http://hotfile.com/dl/21983780/17d510c/Nizam.Kambing.2009.SDTV.DiMENSi.part1.rar.html
http://hotfile.com/dl/21983882/3ae93d2/Nizam.Kambing.2009.SDTV.DiMENSi.part2.rar.html
http://hotfile.com/dl/21983942/17c87f3/Nizam.Kambing.2009.SDTV.DiMENSi.part3.rar.html
http://hotfile.com/dl/21983975/5f36a7a/Nizam.Kambing.2009.SDTV.DiMENSi.part4.rar.html
http://hotfile.com/dl/21984005/0bf0f36/Nizam.Kambing.2009.SDTV.DiMENSi.part5.rar.html

22 komentar:

  1. HAHAHA! Giler glamer si Nizam kambing ni sampai u buat 1 entri utk dia. Harus download ni. Thanks ynn.

    =)

    BalasHapus
  2. pierre andre dengan kawan² dia macam abang wan, abang mi, abang dharma dalam cerita tu semua kawan angah. actually kawan baik abang nizam (ex angah) hihihi =D

    satu sekolah dengan i dulu. dulu pierre skema gila wehhh. pengawas lah katakan hakhakhak T___________T

    BalasHapus
  3. woi. lanun lanun! polis! tangkap beliau! :P

    BalasHapus
  4. cter ni mmg besh..
    mmg gelak je tgok.

    da la i suka pierre..huuu

    =]

    BalasHapus
  5. citer ni memang best..kelakar tak ingat..aku suka kalau citer kelakar gini..hampir2 nak buat entry pasal citer ni..haha

    BalasHapus
  6. haha tu laa.. lawak jugak. layannnnnn :P

    BalasHapus
  7. nak kena tgk gak nie...mcam sangt la the best...haha

    BalasHapus
  8. Cerita baru ke ni?Knapa tak pernah dgr ya?

    About Her

    BalasHapus
  9. ngahaha... kelakar dowh citer nih!

    BalasHapus
  10. x tgk lagi cita nieh..
    kalau boleh nak downloads..
    nice blog...
    :P
    adakah anda pun berbau? haha

    http://lowlucky.com/

    BalasHapus
  11. mcm best je..
    mcm akn d donlod nnt~

    heheh!

    BalasHapus
  12. kene donload ni..mcm best je cite die...

    BalasHapus
  13. cite nie sgt kelaka gile kan babe. hahaha..

    BalasHapus
  14. cam best..hehehe...tp malas la nk dload

    BalasHapus
  15. alamak..tak tngok sbb tgk sehati berdansa...aiyok aiyok!!!

    http://kancilbiru.blogspot.com/

    BalasHapus
  16. cun ar yasmin hani ni. minat plak tgk die!

    BalasHapus
  17. HEEEE korgg, mmg best habis cerita ni. i suka okayyy :D

    zack : gatal tp kalo u tgk drama ni kan mmg cun gila tau dia and comel dr lisa tau ;p

    BalasHapus
  18. kak liyana. cmne nk buat header transparent? suda cuba byk kali tp tak jadi.

    BalasHapus
  19. Nanti nak donlod gak :) Ok, TQs.

    BalasHapus

Terima kasih kerana membaca

Mari luahkan isi hati anda juga :)

1. Jangan emosi sangat tau.

2. Luahkan dengan nada comel.

Loading