Kamis, Februari 25, 2010

cheque ketiga aku. sila jeles.

selamat petang.



Hai kawan kawan. ini hari saya ada sedikit mood kurang elok dan sedikit mood elok. ingat tak semalam saya ada cakap pasal mood elok tentang carlo biggest loser pertama asia? kan saya sibuk nak bagitahu mood elok yang kedua tetapi tak jadi sebab saya terpaku dengan awek comel mata bulat redyoutube sampai tak terupdate mood elok.

tapi tak apa, mood elok hari ini saya akan cerita. KAH KAH KAH serius belagak habis aku hari ini. ada aku kesah? aku nak belagak pun aku punya suka lah ini belog aku ( heh siapa cakap macam itu, esok sembelit, aku tak suka orang belagak macam itu. biar aku saja belagak ) aik, apa ini tiba tiba bagi amaran? pfft okay dah kerana mood pagi tadi kurang elok jadi sila faham.

heh. selasa hari itu ( bermaksud semalam punya kelmari ) sebelum bos hendak pulang, kerana akan pergi holiday di sabah ( holiday bermaksud bukan bercuti, saja nak bagi mood holiday kerana esok adalah holiday untuk saya KAH KAH KAH ) jadi kakak sue yang manis telah menyerahkan cheque kepada kami. saya dan teman terbaik apalagi terus melompat kesukaan kerana mendapat cheque.


ini muka belagak HAHAHA

ini adalah cheque aku yang ketiga sebab sebelum ini pernah dapat cheque pertama dan kedua dari bos saya ENCIK. N HAHAHAHAHA.SILA LAH JELEOUS. *sebenarnya jeles tapi saja nak bagi ayat jeleous sebab macam pelik jeleous tu kan? HAHAHAHAA*

sebenarnya apa ejaan bagi jeleous ni ?

sekian terima kasih.

24 komentar:

  1. eja dia jeles..ha lagi senang..haha

    ingatkan cek nuffnang tadi..daku tak dpt lagi.hahaha

    BalasHapus
  2. gaji bayar pakai cheque ke?
    huhuhu.
    teringat dulu keje dibayar gaji pakai cheque.
    punya excited nk gaji, last2 cheque tendang sbb deposit lebih awal dr tarikh.
    cisss.
    =___=

    BalasHapus
  3. ye
    mmg jeles
    :P
    cpt blanje paintball! ahaha

    BalasHapus
  4. Bukan ke u dah janji nak belanja I mcChicken? T_______________T HAHAHAHAHAHAHHA i nak tuntut masa i datang KL nantilah. wek.

    BalasHapus
  5. erk, betul la ejaan u (j.e.a.l.o.u.s) :D wah, sila belanja I main paintball dgn cek itu bole? HAHA

    BalasHapus
  6. oh. sapa yg tamao belanja I guna cek yg dia dpt itu akan sembelit 3 hari, 3 malam ;p

    BalasHapus
  7. OMG ynnnn sangat comel blog ini. dah lame sangat tak masuk, memang sangat comel dan sangat suka segala2nya yang ada dekat blog ini :)

    hikhikhik dapat check rm300 boleh ah belanja weh. jom ah berjumpa-jumpa an. :D

    BalasHapus
  8. Haa dulu kakynn penah cakap nak belanja kalau mieya datang OU time event NN tu kan? Tapi tak belanja pun kan? So skrg mieya nak tuntut jugak. HAHAHA.

    BalasHapus
  9. hoho. pasnie, leh ar blanje makan. hehe~

    BalasHapus
  10. tersangat la xjeles, sbb satu cek pon aku xdpt.haha.




    http://fitridzulkifli.blogspot.com

    BalasHapus
  11. WHAHAHA

    pengsan i nak kene belanja semua org T__________________T

    HAHAHAHA terus tak cukup 300 tu nak belanja semua HAHAHA

    BalasHapus
  12. uii..
    jeles la ui..
    bule blanje kite nih..
    :P

    BalasHapus
  13. eyy,jelesnyee :D sys kene blanje!:P

    BalasHapus
  14. Yes! Kak Ynn, ari tu kan dah janji nak belanja Sara mkan? Haha

    BalasHapus
  15. woa...
    300 tu...
    banyak wooo...
    mcm2 leh beli...

    bpe lame tunggu tok sampai chek tersebut?

    BalasHapus
  16. wah.. bestnyer.. =D

    regards,
    www.rabiatuladawiyah.com

    BalasHapus
  17. blanje skittt
    heee

    teka dan menang 10 pound
    jom jom
    ;)

    BalasHapus

Terima kasih kerana membaca

Mari luahkan isi hati anda juga :)

1. Jangan emosi sangat tau.

2. Luahkan dengan nada comel.

Loading