Jumat, Februari 19, 2010

Felt ; Dinosauria dari raracandyfloss.

selamat pagi.

ini hari pun i busy, bukan busy bekerjaya tapi i busy nak mendelete belog. serius i nak delete belog tapi sebelum i delete i nak buat entry terakhir. heh entry terakhir yang agak happy sebab i telah berjaya menempah lagi satu felt untuk adik dan kakak tersayang daripada si manis hati raracandyfloss. boleh picit sini untuk order juga .

sejak i buat post pasal kakak tersayang tu terus i dipuji puji selalu . puji lah sebab i sayang kakak selama ini terbuku dalam hati saja HAHAHA. tapi tak apa, i tahu kakak bangga walaupun i ini macam useless tak reti nak bawak kereta walaupun ada P. heh penakut jugak liyanaa ini. HOI SIAPA BERANI CAKAP MACAMTU esok sembelit. i peduli hape. HAHAHA

oh oh, last week, i ada order felt dengan rara. jangan siapa tak tahu rara sangat pakar sekarang dalam felt felt ini. dulu macam buat aiskrim saja, sekarang sudah terel ( terror ke ha ejaan T_____T ) membuat dinosaur. apa ingat senang ke nak buat dinosaur? susah tahu?



er, kenapa u pilih dinosaur untuk adik dan kakak u? i pilih dinosaur kerana i suka dinosaur yang comel macam hypsilophon, Triceratops, and trynnosaurus. KAH KAH kAH serius banyak lagi yang comel tapi i suka tiga ekor ini saja sebab i suka tengok jurassic park T__________________T lagi pulak, adik dengan kakak i garang macam dinosaur KAH KAH KAH.

kejap lagi kita sambung. nak memasak kejap T_____________________T


22 komentar:

  1. kak.. jgn la delete..

    BalasHapus
  2. Nice blog kenapa nak delete?? Updated blogger terhebat

    BalasHapus
  3. farah.

    HAHAHAHAHHAAH T___________________T sbb nk meneruskan hidup tanpa blog HAHAHAHAHAHA tak boleh belah tsk

    BalasHapus
  4. Hoi yang..kenapa nak delete blog pulak ni T____________T

    BalasHapus
  5. Jai.

    T_________________________T kecewa tak da org nak buat ulasan blog dekat gengblogger AHAHaHhAhahahahahaa

    BalasHapus
  6. nadya.

    kecewa T_____________________T

    BalasHapus
  7. Cik Puan DrunbellaJumat, Februari 19, 2010

    baru tahu ini namanya felt.
    huhuhuhuhu.
    =___=
    sedeyh macam jakun tataw nama.
    agagagaga.

    BalasHapus
  8. Kalau u delete blog, petang karang u akan mendapat sembelit selama tujuh hari. i peduli hape :P

    Awwwww rawrrrr rawrrrrr =))

    BalasHapus
  9. cik puan drunbella.

    i pun tatau nama dia felt, tp sejak si manis candyfloss dh addict dengan felt terus i pun ikut sama asik nk menempah saja HAHAHAHAHAHA

    mknace.

    :))

    BalasHapus
  10. rawwr rawrr uh la laa ;p

    HAHHAHAHAHAHAHAH terus bengkak bontot hoi ;p

    BalasHapus
  11. hoy pesal nak delete? nak kena belasah?

    BalasHapus
  12. nak delete ke?? tak yah aahh

    BalasHapus
  13. otak ketat,

    u rindu i heh? aww gay nya i T_______________T

    BalasHapus
  14. cik epal.

    u cepat lah terjah i, confirm tak delete T_______________________________T

    BalasHapus
  15. nape nak delete?

    BalasHapus
  16. 1st, sila jangan delete blog ni. kalau tak, satgi pas makan tengahari, ang kene cirit birit!

    2ndly, dainosor tu kiut ah! geram plak tengok! ahaha!

    lastly, jgn delete!!!

    BalasHapus
  17. neyra.

    i nk meneruskan hidup tanpa belog. tapi surely mesti rindu gila nnt hwaaa T________________________T

    BalasHapus
  18. zack.

    taknak ah makan cenggini T______________T

    errr kecewa ko tak terjah belog daku HAHAHAHAHAHAHHAHAHaHaHA *kentut

    BalasHapus
  19. mcm nak buat gimik je cik liyana nih. lalala..~

    BalasHapus
  20. meoww.

    mana ada ini serius i tgh besedih ni ha T________________________T

    BalasHapus
  21. Kesian akak baju biru belakang tuh..
    Macam sedih je..

    http://manis18.blogspot.com

    BalasHapus

Terima kasih kerana membaca

Mari luahkan isi hati anda juga :)

1. Jangan emosi sangat tau.

2. Luahkan dengan nada comel.

Loading