Jumat, Februari 05, 2010

free nokia daun layout. pfft




tadaaa. belog i dah bersalin lagi. KAH KAH KAH *gelak jahat*

serius semalam i rasa boring gila sebab zalikha rahman tak datang lepas tu asik kene buli saja dengan senior lepastu i rasa macam edit belog pun nice juga sebab i jumpa background baru dekat making-sweetness lepastu i macam terpikat terus i tukar background lepastu macam tak puas hati i tukar icon and tukar apa tah semua kalau boleh nak tukar.

and hari ini i pergi jelajah belog adik adik tersayang, i terjumpa belog darina terus i nak ubah border. heh selama i tukar border melengkung ni dah ramai pun ada idea nak ubah so i pun ingat nak ubah jadi lain pulak. so tadaa dah berubah jadi nokia daun pulak bak kata raracandyfloss HAHAHAHHAA.

btw thnx v much darina sebab buat tutorial border. hee :D so far i jarang tengok ada belog bentuk nokia daun kan. so sekarang i dah buat, i nak tengok siapa lagi yang buat semacam i KAH KAH KAH SUMPAH POYO GILA CAKAP MACAM INI pfft.

okay okay. babai nak pergi buat kerja.

sekarang nak tanya ;
**cantik tak belog baru? siapa cakap cantik kene sembelit**

19 komentar:

  1. eee tak cantik langsung!!! (takut kena sembelit)

    T__________________T

    BalasHapus
  2. HAHAHAHHAHA

    BAGUs. TAK CANTIK LANGSUNG KAN. i laikeeeeeeee

    BalasHapus
  3. errkkk..taknak kena sembelit so ezah ckp x cantik! eheheheh :D

    BalasHapus
  4. ezzah.

    HAHAHAHA okay terselemat dari sumpahan sembelit HAHAHAHHAA

    BalasHapus
  5. Ehh²..cantiknya..
    (tape la i kena sembelit pun,untuk u i rela..awww..muahaha)

    BalasHapus
  6. alololoooo
    serius i sayang u more than u sayang i tauuu WHAHAHHAA

    BalasHapus
  7. rjuna.

    saya suka pinky bear. belikan :D

    BalasHapus
  8. Taktahu nak cakap cantik ke tak sebab kalau cakap cantik nanti kena sembelit, kalau cakap tak, nanti tipu dosa pulak. HAHAHA.

    Apapun, thanks tauu untuk coding tuuu. Sayang kak ynn! :-*

    BalasHapus
  9. mne nokia daunnya ?

    BalasHapus
  10. tak cantek tapi menarek. hehe. :)

    BalasHapus
  11. kekeke, baru nk puji background br comel XD

    BalasHapus
  12. tak cantik kenapakah pegi ubah? huhu

    comel je belog fancy fancy :)

    BalasHapus
  13. kak ynn,

    lawa la wajah baru ni.
    lagi semangat nk buka blog ni hari2.. :]

    BalasHapus

Terima kasih kerana membaca

Mari luahkan isi hati anda juga :)

1. Jangan emosi sangat tau.

2. Luahkan dengan nada comel.

Loading