Selasa, Februari 02, 2010

pemandangan di regency hotel, port dickson.

dua februari.

orang kata bulan cinta, orang kata lah tapi i tak tahu siapa yang mula mula suka hati kata ini bulan cinta padahal setiap bulan pun bulan cinta lagi lagi kalau ada orang yang memabalas cinta. habis kalau bercinta dengan laptop apa yang dapat? macam tiada respon saja bila menulis kata pujangga pada laptop KAH KAH KAH



macam funny habis bila baca hmetro hari itu ( maksudnya i tengah cakap pasal cerita basi sekarang ) ada perempuan mana tah kemaruk bercinta sampai hendak kahwin dengan lappy WTFreak, i semacam teringin nak tanya lappy jenis apa tah tu KAH KAH KAH

baik lah baik lah, sekarang bukan lagi mood berholiday sebab i tengah busy perbaiki gantt chart yang i buat minggu lepas( maksudnya i tengah berkerjaya sekarang, jangan buat aku emosi ) KAH KAH KAH tapi macam teringin nak bagi kalian berjeles sambil menikmati gambar gambar yang i capture.



selalu bila i dalam kereta, i akan capture gambar sebanyak mungkin sampai i satisfied baru i tidur. thats me, kadang² mengamuk juga sebab gambar semua tak puas hati langsung. pfft



i suka pemandangan dekat regency hotel ini. sangat nyaman, tenang. i nak puji sikit lah laut dia sangat bersih, jernih dan boleh lihat kaki sendiri di dalam laut. sangat jernih air dia. itu baru laut, belum lagi kolam renang lagi jernih i cakap memang jernih sampai boleh lihat kaki pasangan anda di bawah KAH KAH KAH tak funny langsung pfft.



tapi ada yang kurang. seperti keadaan hotel yang agak uzur lagi lagi tang lift mereka. sangat small hanya 8org sahaja muat tapi family i sekali masuk 10orang KAH KAH KAH very big and happy family. i like :)

and our tempat penginapan bukan bawah hotel regency actually kiteorang menyewa dengan orang lain. so kebersihan dia sangat poor, kebetulan anak dara abang i, nur qaisara aqilia ( sekarang dia tak panggil cik na, tapi panggil cik andak T___________T alololo comelnyee cik andak ) sangat suka tidur di bawah aircond jadi sangat teruk sebab aircond dia teruk T____________T macam apatah sangat teruk sebab aircond dia teruk. macam boleh membawa kesedihan kepada cikgu bm saya ketika di tingkatan 5 ( aik, tingkatan lain tak ada belajar BM kah? )


ikan toman nama dia, besar gila semacam chibi dah besar nya. semua takut nak dekat dengan kolam ini, takut die lompat KAH KAH KAH


YELAH I TAKDA DSLR, i ada NOKIA 5610 je pfftt

12 komentar:

  1. kesianya..ayat bawah tu takbleh blah.haha :D

    BalasHapus
  2. i nak ikutttt T____________T

    haritu majlis bertandang effa ke PD pun, family Syafi menginap dekat hotel ni. hik. tapi syafi tak ikut sebab i tak datang sana. Lol T____T

    Bestnya. Honeymoon dekat situ okay tak? HAHAHAHAHAHAHAHA

    BalasHapus
  3. uish bestnyer .. rasa cam nak pergi plak haha

    BalasHapus
  4. wow...macam best jerk tmpt..hohohohoho

    BalasHapus
  5. nanti ada bajet lebih gi hotel best sikit dear.lalalala

    BalasHapus
  6. ko tak takut ke gi PD ni, arituh masuk paper kaki pelancong kena gigit menatang misteri hoho diulangi misteri

    BalasHapus
  7. Hurm ~ Regency hotel?? kat mana erk?? area Tanjung Tuan ker?? Sebab sara pernh stay kat PD 5thn

    BalasHapus
  8. gambar2 diatas membuatkan aku nak pergi ke sane juga..hahah

    BalasHapus
  9. cantik gambar kak liyanaa tangkap :)

    BalasHapus
  10. wow...cantiknyers...cam best ni..heheh nak g gak lah..cam pomosi lak kan..heheh

    BalasHapus
  11. aelfi.

    kesian kan? T___________T belanja lah HAHAHA

    weh korg wajib la pegi regency hotel tanjung tuan ni. best :D kalau taknak regency,boleh pergi selesa beach resort pn :D yg pntg pantai dia lawa

    BalasHapus

Terima kasih kerana membaca

Mari luahkan isi hati anda juga :)

1. Jangan emosi sangat tau.

2. Luahkan dengan nada comel.

Loading