Kamis, Februari 04, 2010

pilihan raya belog liyana ainul.

selamat pagi.

hari ini i berkerjaya seorang diri. sambil ditemani mr.fadil senior i. zalikha rahman amik mc hari ini tanpa memberitahu i awal awal kalau tak boleh join mc sekali tapi tak apa, saya seorang pekerja yang berhati mulia. belum betul betul perlukan cuti HAHAHHAA heh ;p

btw i nak tanya u ols,


1.


2.

mana lagi okay? HAHAHAHHA T______________T

selamat mengundi. pfftt

27 komentar:

  1. Adik undi untuk no 2 :)

    BalasHapus
  2. i love u adik :P

    BalasHapus
  3. vote for no 2. =)

    BalasHapus
  4. i vote for no 2 yeah!

    =p

    BalasHapus
  5. ceh nampak sgt nombo 1 tu dh boring hihi tq korg :P

    BalasHapus
  6. syafiqah.syahirahKamis, Februari 04, 2010

    no 2;cantek :)

    BalasHapus
  7. wewit tq :P hee

    *padahal background saje T____________T

    BalasHapus
  8. i undi no 1..

    tp mcm mana nak wat header macam tu.. cantikkkk..

    BalasHapus
  9. yg baru ni lg cantek la kaka ;p

    BalasHapus
  10. mushigirl & blackmel.

    undi no1? wuuuu i dh tukar habis semua dh HAHAHAHA jadi nxt time baru tukar yey.

    btw header? guna photoshop yang :D

    farhana.

    errr, yg baru ini memang nk bg hodoh la T_______________T

    BalasHapus
  11. N01 jerlaaa , lebih suka simple

    BalasHapus
  12. i suka yg baru ni yang =]

    BalasHapus
  13. touya.

    hee okay tq tq ;)

    nadya.

    i pun suka yg baru sbb nmpk bored :D

    BalasHapus
  14. yg skrg nie cun habes ;)

    BalasHapus
  15. awakk mana ada T_________________T yang sekarang ini saye buat bagi hodoh biar takda siapa teringin nak mentiru HAHAHA

    BalasHapus
  16. waaa.. sgt kretip.. apa kata buatkan sy 1 header mcm ituuuuuu.. hahaha..

    BalasHapus
  17. HAHAHAH saya tidak kreatif la yang.serius itu lah header yang paling huduh pernah ada tau :(

    kalau nak buatkan tu boleh, cuma tu la sy ckp, sy x kretif :( takda idea dh

    BalasHapus
  18. tqq ezzah :P no.2 sangat semak sbb tu i sukaaa hihi

    BalasHapus
  19. memula mcm konpius, apakah yg nk diundi...then bila usha betul2....


    bground no2 dan header no1 dah ade sni kan :)

    mana dapat background cecome ni?? mcm same ngan rara ^_^ mmg besties aa korang

    BalasHapus
  20. number 2. sebab yang pertama tu, macam tak ceria jeee.

    hehee :)

    BalasHapus
  21. disebabkan pertama kali saya baru terjah sini.. bagi saya dua2 cantik.. hehehe.. (^__^)

    BalasHapus
  22. heee

    tq theera n farihin. ;)

    BalasHapus

Terima kasih kerana membaca

Mari luahkan isi hati anda juga :)

1. Jangan emosi sangat tau.

2. Luahkan dengan nada comel.

Loading