Rabu, Februari 17, 2010

Entry khas buat si monyet.

selamat pagi ;)

hari ini budak sekolah adalah sedang bercuti secara riang walhal si manis berkaca mata gadis innocent bersama teman terbaik sedang bertungkus lumus bekerjaya. ini sangat tidak adil kepada gadis innocent tsk. gadis innocent mahu berehat T_________________T er takpa takpa, i fikir lagi dua bulan macam tu adalah masa bekerjaya, i terima lah dengan hati terbuka. lepas ini di bulan may boleh berehat dari kerjaya. masa untuk menolong emak kembali HAHAHAHAHAHA



pagi pagi bangun dengan muka comel buka belog baca comment dekat entry serius terharu baca satu komen ini. satu komen sahaja buat awak terharu? habis comment saya? ini tidak adil. tsk bukan lah bukan, saya terharu bila ada orang maki saya. macam tak pernah kene maki tiba tiba ada orang maki mesti lah rasa terharu to da max tiba tiba dia mengamuk sebab saya buat protected tutorial. KAH KAH KAH gelak sampai terkentut tiba tiba.

ini lah sebab nya i buat protected tutorial, sebab i nak cari gadoh. CEPAT LAH GADUH SEKARANG. tapi masalahnya dia guna anonim pulak T___________T habis macam mana nak gaduh? KAH KAH KAH sungguh pengecut memaki hamun menggunakan anonim. kalau berani tampil lah diri.



i memang nak publish secara awam bila start bekerjaya, yakni hari ini lah i nak publish secara awam, tapi bila dah ada si monyet ( i panggil monyet sebab i tak tahu lah siapa anonim ni, adakah manusia atau monyet? ) yang mula bekeliaran siap memaki hamun dan mendoakan kematian itu adalah sangat suck, jadi segala sifat bertimbang rasa sekelip mata sudah hilang.

jangan salahkan i, salahkan si monyet :D

okay, hati i tengah sakit. kalau nak tahu sangat password, EMAIL atau berfacebook-ing dengan i. bukan susah and bukan i mintak upah pun. i cuma taknak ada monyet yang tak sedar diri guna nama ANONIM bermaki hamun sibuk ambil tahu. kalau kau baca ini monyet, baik kau mengaku kalau kau bukan monyet.

kesian monyet dapat nama T________________________T monyet pun ada perasaan, pandai menjaga anak beliau.

er kejap, ada last word untuk si monyet tersebut. ini ayat manis untuk u. ADA AKU KESAH?


37 komentar:

  1. sabar nyer yunk...sape la monyet tue ek..tbe2 nk marah plk kan..pelik2..musykil2...i rasa la jiwa monyet mmg begitu kot..huhuhu

    BalasHapus
  2. bangge monyet tu
    sbb ade entry special dedicated utk dea
    HAHA

    BalasHapus
  3. teman bekerjaya.

    itu lah pasal yang, i baca pun rasa nak tekentut. tiba tiba maki semacam tak ada otak. bukan susah pun, suruh emailkan saja butir diri. bukan i mintak gambar pasport nak pegi rekemen dekat org nepal pun.

    T_________________________T

    BalasHapus
  4. budak matang.

    HAHAHAHAHAH kalau ada link dia, lagi bangga tp tu lah dia tak ada link blog sbb dia monyet kot? kesian monyet T___________________________T

    BalasHapus
  5. ok aloh, bengap sungguh anon tu..haha... tak intelijen langsung . apa kes nk doa org bg mampos sbb tak bleh baca protected entry.. ke dia buang tebiat nak mampos kot...heheehe..

    BalasHapus
  6. HAHA
    tak pepasal je dpt nama monyet.
    gegege xD

    BalasHapus
  7. nasib baik annoy...kalau dia letak link mesti fames..hehe...rugi la dia..blog dot com promote tp dia x letak link..hehe..

    ignore jer..bnyk sgt org2 mcm ni...

    BalasHapus
  8. haha padan muka tak psl2 si dia dpt monyet.bg tenuk je len kali adik ku

    BalasHapus
  9. bersabar saja..meka tu dengki..:)

    BalasHapus
  10. kancilbiru.

    T__________________T
    bukan susah pun, siap dh bg link suruh tinggalkan email. KAH KAH KAH bukan i cakap, 'kau kene jadi anak raja baru dapat password'

    BalasHapus
  11. farah azizan.

    kasihan kan? lagi kasihan kalau i cakap bende lain pulak T___________T dah tak ada identiti.

    eh atleast monyet tu ada lah jgk identiti kan. HAHAHAHAHHAA

    BalasHapus
  12. blackmel.

    kan kan? rugi gilaa dia tak letak link.

    confirm femes, duit nufnang pun melonjak T_________________T

    BalasHapus
  13. kakak manis.

    tenuk? kesian pulak tenuk sbb tenuk ni die jenis pandai jaga perasaan, monyet ni kekadang wt sakit hati je HAHAHAA

    BalasHapus
  14. monica.

    T__________________T baiklah cik adik manis, gadis innocent berkaca mata akan bersabar sebaik mungkin.

    BalasHapus
  15. kesian kt monye tuu.
    tp kesian lg kaka ynn.
    hehe

    BalasHapus
  16. aik kenapa nk kesian dekat i pulak T_______________T

    BalasHapus
  17. sys. eisya gelak pun terkentut2, LOL. ade jugak org mcm tuh kan? yang dia tuh, bodoh macam monyet jeh, boleh je google ape yg dia nak, cume mungkin bodoh sgt, tu dia marah sys protected post. HAHAHA. sebab dia malas macam lembu. LOL

    BalasHapus
  18. ish ish. soo childish anonim itu. sabar je lah

    BalasHapus
  19. eisyaa.

    ada lah dear. i pun tak percaya ada org stupig mcm itu lh i tak percaya itu org, sbb tu i ckp monyet, tak ada akal nak fikir, tahu nak maki org saja. T____________________T

    heh, i tak mintak upah pun, i minx email i saja. bukan susah, siap bg link, emailform je punn :D

    BalasHapus
  20. anna.

    itu lah, i risau dia lebih tua dr i je T_________________T risau betul i.

    BalasHapus
  21. ekekekekekeke...neyh wakil prsatuan monyet sdunia...
    bangga kwn2 eyh...
    ekekekekekeke..
    termasuk geng2 babun bontot merah tue...
    hahahahahaha...
    (gelak guling2)

    BalasHapus
  22. atyn.

    T__________________________T kasihan monyet tak bersalah. tapi sebab takda akal, akal letak dekat bontot itu yg jadi macam tu kot tsk

    BalasHapus
  23. jadi orang hot mudah aje dibenci. sabar ye :)

    BalasHapus
  24. dear, mana ada hot T___________T dia saja bagi i hot adalah tsk

    BalasHapus
  25. huhu , kak ynn :)
    kenape laa wujud lagi org sebegini ?
    ignore je org yg sungguh annoying tue :)

    BalasHapus
  26. syaza.

    HAHA itu lah. i tatau itu monyet ke org T_________________T

    monyet atau org yang sgt annoying. tsk

    BalasHapus
  27. cik epal.

    T______________________T

    identiti tidak dpt dikenal pasti HAHAHAA

    BalasHapus
  28. macam2 hal org ni kan...
    kalo nak ilmu, pe salahnye kalo usaha sket..antar e-mail, bukan kena charge pun..huuhuhu

    BalasHapus
  29. wow monyet pandai blog. hahhaa

    BalasHapus
  30. itu makan taik punyer orang. haha.

    BalasHapus
  31. kesian sbb dy cm bg kata2 yg kurang enak kt kak ynn la , sori sis

    BalasHapus
  32. saba kak :D
    btw..
    kuangaja gile orangg tuh!
    apa masalah dyer heh
    -____________-"

    BalasHapus
  33. ishh . kak ynn dah buat tuto , dah kira bagus tau . asal nak maki maki pulak ?? kurang ajar tuh .
    ape ape pun , sabar ea kak :) budak terencat akal tuh :DD

    BalasHapus
  34. yana , i gelak guling2 baca entry u y ni :P hadoi , pathetic gle hater zaman skrg ni , dh nk maki , pakai lk anonymous :D

    BalasHapus
  35. sape si anon tu?babuntot btl al..ibaru tau kisah u ni yang..sbr eh.

    BalasHapus

Terima kasih kerana membaca

Mari luahkan isi hati anda juga :)

1. Jangan emosi sangat tau.

2. Luahkan dengan nada comel.

Loading