Kamis, Mei 13, 2010

Janin 23minggu digugurkan. KEJI.

selamat malam.

tadi i berblogwalking sambil settlekan my report masa practical hari itu. i terserempak dengan belog myrarahim and sgt terkejut dengan entry baby malang hancur. WTF? baby hancur apa pulak ni. KAH KAH KAH wtf tu bukan what the f*** tapi macam what the freak atau bm dia bunyi macam apa yang aneh? AKAKAKA ;ppp




okay sekarang dalam mood serius. and dalam entry hari ini mari kita tengok betapa keji nya kita kalau kita gugurkan anak.satu satu bahagian badan akan baby akan di cabut sampai lah last sekali kepala dia. sebab itu dalam video badan baby tu dah berkecai kecai T__________T yaallah kenapa lah teruk sangat manusia berhati setan ni

engkau dah buat dosa, lagi tambah dosa T__________________T jauh kan lah aku dan keluarga daripada maksiat dan gejala tak berhati perut macam ini. ini baru gugur, belum lagi kes beranak then masukkan baby tu dalam lubang jamban . tsk kejamnyyaaa.

walhal orang yang dah kahwin, yang nak anak tak dapat dapat. dunia sekarang dah makin dipenghujung, budak darjah lima pun dah pandai bermain dalam class ramai ramai . tsk

girls, pandai pandai lah jaga diri. lagi lagi yang masih bersekolah. sebab sekarang budak lelaki dah melampau dah sebab abang abang dorang yang ajar kot ( HAHAHAHA pandai aku salahkan lelaki :P )

// so u guys dh tahu macam mana baby malang di bunuh, jangan lh buat T_________T sama sama kita berdoa sentiasa dilindungi. aminn


repost from : 5/13/10

32 komentar:

  1. T__________T sedihnya .
    apa lah perangai manusia akhir zaman ni.

    BalasHapus
  2. erkkk....kejam yang amat.lansung tak bersyukur tuhan dah kurnia nikmat boleh beranak..tp nak gugurkan plak.

    BalasHapus
  3. senag kan dorang gugurkan anak.. saya dah 3 tahun kawin nk anak sesangat tapi still x ada rezeki lagi.. huhuhu

    BalasHapus
  4. selalu doakan semoge kite dan keturunan kite dijauhi dengan sifat2 macam nie.

    sekarang nie ade je kes bunuh bayi nie..

    BalasHapus
  5. ish3~ apolah yang nek jadik...

    BalasHapus
  6. bahaya tul doktor macam tu... tarik sikit2.. patutlah aiz sakit kaki waktu lahir dulu2 =__="



    Ade sesuatu untuk awak disini
    >> Cara cute tunjukkan mood anda pada pengunjung blog

    BalasHapus
  7. sedih nye tengok baby tu dibuat macm tu. memang damnnn and fukyu btulll, kalau klinik jahat dier akan gune janin tu utk kepentingan dier. kesian kan. Ya Allah, jauhkan la aku,keluarge dan seluruh muslimin dan muslimat dari gejale ini. Aminnn~

    BalasHapus
  8. memang xleyh blah btul la..
    x t'ckp..kejam yg amat..!!
    pasti bayi 2 tuntut ape yg mak die da buat kt die d akhirat nnti..

    BalasHapus
  9. waa macam nak nangis :(
    kesiannya

    BalasHapus
  10. sdeyhnye an ?
    dunie akhir zaman .

    BalasHapus
  11. perghhh siannye bayi tak berdosa ni haa..
    adehh ape laa manusia zaman sekarang ni kan..
    lepas satu² dosa yg bole dikatekan besar diorg buat haa. haishh

    same² laa kite berdoa supaye orang camnie diampunkan, and semoga kte dijauhkan dari perangai camnie. aminnn

    BalasHapus
  12. ya Allah, apalahh kejam sangat orang2 ni :O

    BalasHapus
  13. ksian kan? T__________T i pun tatau lh. kelu nk ckp

    BalasHapus
  14. lolll.. camtu ke?? kalo sape yang penah gugurkan anak tuh, mesti mengigau malam bile dpt tau baby dier hancur sampai tahap mcm tuh..

    BalasHapus
  15. erm. melampau sungguh sampai macam tu.

    sedih sangat video tu. orang yang gugurkan anak tu takde rasa ape ke kalau tengok janin tu?

    BalasHapus
  16. aduhai zalimnya..akk ni yg dh pernah keguguran tnpa rela ni x rase sdih x abis2 bile teringt..ni saje2 digugurkn..mmg xde hati prut langsung..

    BalasHapus
  17. urm seramnyer tgk . mcam tuu ehh nak gugurkan anak ? seriusly . tergamam bile dah tgk badan kene siat3 macam tuu . GOD !! jauh3 kan lahh dari bende macam nihh .

    BalasHapus
  18. uih..kejam nye manusia..binatang pon syg anak..

    BalasHapus
  19. ala ala..nk tgk tapi ngeri T_T

    BalasHapus
  20. T________________T

    takut la tengok benda ni sebenarnya. asik terbayang bayang sahaja tsk

    BalasHapus
  21. emmm....~aku pn penah dgr..ni,kat indon diorg blender janin tuh...sbb x nk ade ape2 kesan yg tingal...huh,kejam..!!

    BalasHapus
  22. baby :( i mimpi pasal ni. i tengah tunggu bas tetiba jumpa ada empat ke lima entah bayi dalam plastik jernih, bergelimpangan dekat bustop tu :( i takuttttt

    BalasHapus
  23. erm.. me as a mummy.. i felt so sad about this.. really...! how they are could be so easy 'doing' and easy eliminate a human being? waaaa.......... me tatau ape2 baba2 DE ni sbb tak de pgalaman gugur anak ke ape ke.. mengandung ade... siap ceaserean lagik huwaaa...moga Allah jatuh hukum paling dasat wat dorg² tu.... iskk iskkkk
    =( =(

    BalasHapus
  24. kapak.

    serius ada ke dia blend?

    rara.

    :(( jgn la i lg seram baca tauu

    kakak nana.

    yaallah susah kan kalau yg dh kahwin susah nk lahirkan anak, susah nk dpt baby tp yang belum kawin ni sekali teran je dh keluar :( siap nk sumbat dlm lubang jamban lagi :(

    BalasHapus
  25. kita sebenarnya tak boleh menyalahkan remaja 100 %. macam kes saya yang tengah mengandung 7 bulan nie (penah ada anak lelaki umur 1 tahu lebih tapi tak kahwin coz parents tak kasi) dari lelaki yang sama, makbapak saya nak bawak saya pegi jumpa doktor buang minggu depan.. risau sangat!!!

    BalasHapus

Terima kasih kerana membaca

Mari luahkan isi hati anda juga :)

1. Jangan emosi sangat tau.

2. Luahkan dengan nada comel.

Loading