Jumat, Mei 28, 2010

Celebrities Who Stink.

selamat pagi.

hai semua, petang ini mari kita bergosip bersama project alpha jom jom ;p

minggu ini sudah masuk minggu yang ketiga belas project alpha dan minggu ini juga sudah ada dua topik, dan topik kali ini ada lah yang paling funny and paling mengancam dalam hidup lah selama saya buat instant cash blogging ni. HA HA HA HA

okay, tajuk untuk topik kali ini adalah "Celebrities Who Stink" dan semestinya kita kene pilih celebrities yang macam hot hot tapi ketiak dia busuk atau berpeluh atau eew kalau pandang terus macam nak muntah. bila ketiak sudah berpeluh, confirm dalam fikiran kita mesti dia berbau kan? oh nasib baik saya belum jumpa ini celebrities lagi T_____T




kenal mamat dekat atas ni? wah dia memang kacak betul lah. muka ada macam itu japang punya worangg, memang kacak berseri. kalau dia berlakon watak mesti yang mantap. anak orang kaya, pengarah syarikat. dan bekas pakwe ju aziz yang hot. tapi dia hot macam mana pun kalau ketiak dia basah macam menggelikan T__________T


nama saya jehan, sorry ketiak terbasah (T_T)
Credit : Media Malaya


sudah banyak kali saya berjalan di blog blog gosip terkenal, dan artis paling terkenal bertittlekan ketiak basah adalah jehan miskin . tsk dah lah hensem, badan sasa tapi setiap kali tengok gambar dia mesti ketiak dia basah T___________T

okay lah maybe ketiak dia basah, tapi badan dia tak berbau kan? eh tapi mana kita tahu lah kan? cuba nanti tanya azwan ali busuk tak jehan miskin ni, kalau busuk suruh azwan ali rekemen kan dia adidas action 3 lah

tapi kenapa nak suruh jehan pakai adidas action 3 pulak?

kerana adidas action ada perlindungan 24 jam tanpa bau bauan yang harum, dengan pengeringan tahap melampau sampai kau tak rasa geli geli ada benda melekit dekat ketiak dan confirm ketiak jehan miskin tak basah lagi , dengan kesejukan nya serta 0% alkohol memang wajar lah jehan miskin menggunakan adidas action 3. please lah T_T





okay dah tamat sesi mengumpat, entry ini khas untuk project alpha sahaja, jehan kita boleh couple kan lepas ni? HAHAHAHA okay mari kita tengok ninie ahmad jom. i memang suka sgt dengan ninie ahmad. suka suka suka sangat :D









Project Alpha is presented by Adidas Action 3 and supported by P1 and MAS.

35 komentar:

  1. Jehan ni memang orang yang jenis kuat peluh la...isk3..cian die..huhu~

    BalasHapus
  2. tak suka jehan..tp suka tengok dia belakon..

    tak suka sbb asyik kena tngok ketiak basah dia laa..baik jgn tengok..

    BalasHapus
  3. @adrina sidek

    ha ha ha cian dia jadi mangsa ai T________T

    BalasHapus
  4. @FeezMior

    HAHAHAHHA kejam gila T_T lupa nak cakap isu pasal noh tu. awak busuk HAHAHA

    BalasHapus
  5. @rekrazie

    tau tau je saye tgh bc entry awk HAHA :p

    BalasHapus
  6. hahaha..
    sumpah kelakar..
    hilang ke macho'an dia..

    BalasHapus
  7. omg! haha. jehan, laen kali lu pastikan xbasah!

    BalasHapus
  8. pergghh.. hahaha. malu je rupe ade, ketiak basah. haha

    BalasHapus
  9. haha. ketiak basah tanda sehat lah. ahahah.

    BalasHapus
  10. kesian that jehan =) muahahaha

    BalasHapus
  11. xde hal nye dear..
    ltak la..

    BalasHapus
  12. Wah!! Terkejut giler tgk pic jehan miskin. Basah giler!! Still dlm shocking mode lagi nie.. Hahaha

    BalasHapus
  13. @AMOI KUSUT

    HAHA masalah dia ini selalu ketiak banjir T________T

    BalasHapus
  14. @chentaMAYA

    HAHA kene pakai adidas action3 baru tak basah HAHA

    BalasHapus
  15. @otak ketat

    nsib baik kita bukan artis kann, kalau tak habis lah dunia HAHA

    BalasHapus
  16. @~Dr.CiNta~

    HAHA dia kene pakai adidas action 3 utk mengelakkan pembasahan ketiak yg ketara T_T

    BalasHapus
  17. @WZulhilmi

    HAHA sudah terlalu banyak gambar dia banjir HAHAHAHAHAHA

    BalasHapus
  18. FAHRIN AHMAD wehhh!!! itu baru kacak.
    haha

    BalasHapus
  19. @amoi

    ko pergi lh dkt dicky cheung atau stephen chow HAHAHAHHAA

    BalasHapus
  20. Hoiii..apsal kutuk ex bf aii..HAHAHAHA

    BalasHapus
  21. @Liyanaa. erk. aku nak edison chen!!!!

    BalasHapus
  22. @Nadya ©™

    sbb dia ceraikan ai lepas tu nafkah anak anak tak bagi HAHAHAHAHAHAHAHAAHAHHAHA

    BalasHapus
  23. @amoi

    AMBOI HIGH TASTE KAU NI


    HAHAHHAHA

    kawan stephen chow yg comel2 byk lemak cm ai tu ko tanak?

    BalasHapus
  24. @Liyanaa. ai memang high test. yang comel2 tak main lah. tak ada feel.haha. dgn edison chen je ai ada feel taw. ♥♥

    BalasHapus
  25. oh..sudah ramai select dia stinky dalam project alpha..

    BalasHapus
  26. tehehe kesian jehan. keke. memang selalu nampak jugak gambar die cmtu. high metabolism kot. kekeke :D

    BalasHapus
  27. setuju.. jehan la.. artis yang paling.. erm..
    segar sekali. wkakaak

    BalasHapus
  28. erkkkk....dia pn org gak kn....

    BalasHapus
  29. jadi hensem dimata isteri... ok la kot
    kekeke

    BalasHapus
  30. kite pon dari golongan yg kuat bpeluh nih..
    asek bpeluh saje..bule jady rimas,bdn melekit..
    tu sbb suke pkae bju kale gelap2..huhu..

    BalasHapus
  31. @ayuna

    GAGAGA kita tahuuuu acik memang kuat gila peluhh. pening kita tgk sampai basah sapu tangan WAKAKKAA sbb tu acik kurus <3

    BalasHapus
  32. ishh..kcian kn..tp kwn i pn kuat bpeluh jgk,ketiak bsah..tp xda bau tau..cume bpeluh je..mgkin jehan ni jenis mcm ni x?

    BalasHapus
  33. o my Godness.. kesian jehan..
    i da la minat Jehan..
    sampai hati buat entry ni..
    kesian die..

    betul aa org cakap"the truth is always hurt"

    nice entry anyway!

    BalasHapus

Terima kasih kerana membaca

Mari luahkan isi hati anda juga :)

1. Jangan emosi sangat tau.

2. Luahkan dengan nada comel.

Loading