Senin, Mei 24, 2010

Gambar awek Iwan AF8 .(Lawa ke?)

selamat malam.

oh tidak, asyik asyik saja akademi fantasia awak ni kenapa? okay sila faham akademifantasia baru habis semalam jadi i macam tak kebah lagi dari demam. semalam demam shahir lepas dia juara sekarang tapi demam iwan pun macam tak kebah. tak apa kasi lah chance i nak berdemam demam (T________T)


hai, nama saya anissa, saya awek iwan. cantik tak saya?

T_____________________T

kini timbul pula cerita yang tidak kurang menariknya tentang kekasih Iwan yang dikatakan bernama Anissa. Khabarnya ,Anissa ni ada satu perangai yang pelik. Dia ni gemar sangat memaksa teman seperjuangan Murai Batu untuk meletakkan wajahnya dalam mana-mana cerita yang ada menyebut nama Iwan.

Bukan setakat itu je, Anissa juga dikatakan sering hadir ke konsert mingguan dengan berpakaian mengalahkan artis dengan harapan agar jurukamera akan merakam fotonya dan wartawan pula akan menemurumahnya hanya semata-mata dia adalah kekasih hati. Oh..Ini kes gila glamlah ni ya?

Yang kelakarnya tu, Anissa dikatakan sedih dan kecewa minggu lalu. Sebabnya dia terasa bila Iwan sedikit pun tidak memandang dan menjeling ke arahnya. Adoi, sampai macam tu pulak jadiknya ya?

Credit : murai.



saya lagi cantik kan? AGAGAGAGA

// lagu VIP dari iwan best :D

43 komentar:

  1. hahaha...slalu nmpk awek ni dtg konsert..ada je muka dia kuar tv...err asal kt gamba tu dia tak lawa?

    BalasHapus
  2. @cik aiLebiu


    GAGAA murai lh keji letak gambar ni x lawa dh dia T______T

    BalasHapus
  3. what,,klau mcam tu la prangai awek iwan,,soh je iwan ptus,,hahaha,,,awek cm tu nti mne2 da iwan,,die pn da,,,menyemak je nti,,,xske2!!

    BalasHapus
  4. jgn nanti aweik dia duk kongkong dia sudah :)

    BalasHapus
  5. betul ke cite ni?? ke saje nak tarik perhatian je ni?

    BalasHapus
  6. kalau perangai cmtu, baik break je la si iwan tu pastu couple ngn I. hahaha :P

    BalasHapus
  7. @Liyanaa.
    hahaha, habis la berebut. :P takpelah I ambik shahir, dia ada kereta. ahaha :P

    BalasHapus
  8. cantek lagi liyana yg bbaju purple..kekeke :)

    BalasHapus
  9. i ni single..tak ada ke awek2 yg nk kat i hukhuk?

    BalasHapus
  10. macam gedik sangat jewk perangaii macam tuhh ! :p baik iwan pilih nad :)) tade laa gedik nak cari publisiti :pp

    BalasHapus
  11. @x-po

    er, i pn single ni GAGA meh i nak kat u

    BalasHapus
  12. kahkahkah..
    gedik towl..tumpang populariti iwan ke ape..
    yiyin lagy comell lahh..
    :D

    BalasHapus
  13. la..cmtu plak perangai..nk tumpg glamor bf la tu..hehe

    BalasHapus
  14. comell lahh awekk dye tapi comel lagii saya ,KAHKAHKAH

    BalasHapus
  15. tengok buat L, tu la iwan dapat no 5. salahkan awek dier. ye la, u lagi cantik. hahahaha..

    eh u ,iwan ni budak taman i, adik dier lh ensem tau. hahahaa

    BalasHapus
  16. haha kak , bukannyer cntekk sangat pon .
    perasan jer lebih minah tuh =P

    BalasHapus
  17. Kalau kat internet gwa gelar GYLER TRAFIK
    Kalau kat dunia realiti gwa panggil GYLER FAMOUS

    inilah FREALITY dunia sebenar
    FREAKY + REALITY = FREALITY

    gyahahahahhahahah~
    lu suke wat gwa gelak an liyana...

    BalasHapus
  18. orang kalau dah nak cari publisiti murah

    cam2 la

    biarlah luncai dengan labu-labunya

    BalasHapus
  19. awek shahir takde ke..he3.

    BalasHapus
  20. ehh, rasenye ni bkn awek iwan laa. ni kawan dia. yg awek iwan name dia nadia, tp bkn yg nad af tu. hee :p

    BalasHapus
  21. liyana sje ltak gmbo xlawa~
    sbb dia jeles tuh~
    alalala=P

    BalasHapus
  22. cantik lagi Nad kutt ! =))
    sempoi punn sempoi si Nad tuh .
    lg sesuai ngn Iwan .

    BalasHapus
  23. huh ?? awek ?? slalo lah nampak kat sini . lala~

    BalasHapus
  24. iwann ??

    x minat ahh..

    mcm separoh pompuan jer..

    opz! sowi iwan fans..

    gagaga~

    BalasHapus
  25. hai liyana :)

    sebelum ape2 i nak minx maaf dulu ok? :)

    sorry to say tp i ni kenal la jugak dengan anissa... seriously dia bukan la mcm ape yang ade dalam murai dot com tu... Lagi2 part yang " Yang kelakarnya tu, Anissa dikatakan sedih dan kecewa minggu lalu. " tu, memang x betul same skali.. Anissa x pergi pn cncrt sebelum cncrt final tu.. she was with me mase cncrt tu.. kami x dapat pergi. so memang sah yang murai memang sengaja nak menghebah2kn cerita nak kasi gempak semua orang.

    Kalau bab yang berpakaian mengalahkan artis tu kn, i rase selalunye anissa pakai tshirt fan club iwan.. mase first few concert sebelum tshirt iwan dikeluarkan je dia pakai baju biase.. kadang2 dia pakai tshirt fc, x pn tshirt putih yang member2 iwan yang terdekat buatkn untuk iwan tu.. so glamour ke pakai baju fc? :)

    tapi nak buat macam mane kan.. sentiasa ade orang yang nak menjatuhkan name orang lain semata2 populariti. I bukan ape liyana, yes i enjoy sangat bace blog u.. tp bagi i, kesian la kat anissa tu.. I bukan nak back up dia sebab dia member i ke ape tau, tapi dia manusia biase.. punya hati & perasaan.. Kalau la ade orang buat cerita mcm ni pasal u ke ape ke, mesti u rase sedih kan?

    anyway i faham ini belog u, u boleh tulis ape saje u suka.. i tak larang liyana... cuma i rase kesian kat anissa yang x bersalah tu.. itu sahaja :) thanks :D

    btw : belog anda sangat cantik! :D

    BalasHapus
  26. @ayunaa

    HAHAHA ayuna lagi cunnn lah bukan yiyin bluek

    BalasHapus
  27. @Anonymous

    hai anon, tq so much sbb puji belog ai yang matang ini tehee. btw i lagi suka if u letak link so i boleh kenal u and i boleh bekenalan dgn anissa. :)

    i fhm perasaan anissa kalau dia baca tapi belog i ni terlalu kerdil untuk dia sampai dekat sini. or myb u/anissa boleh suruh editor murai tu remove entry yg mburukkn anissa ni kan dear? btw thnx tau, i appreciate comment u cuma kalau boleh letak lah link belog/fcebook/mys atau email ey btw thnx byk2 :)

    BalasHapus
  28. @NuR 'aQiLaH

    sparuh perempuan? HAHAHAHA mcm mana tu sparuh perempuan T________T

    BalasHapus
  29. @Dawy

    nad mcm kelelakian lebih kan? so mcm sesuai gila dgn iwan yang mcm jambu sgt hihi

    BalasHapus
  30. @Sabrina

    haaa nadia pulak? okay sekarang dh pening. tak pa lah biar i mengaku i awek iwan lah AKAKAKA ;p

    BalasHapus
  31. hohoho.. lawak2.. serias ke ni?
    adoyai.. iwan.. carik laen. :p

    BalasHapus
  32. ok2 i faham liyana.. tu la kteorang ade jugak terfikir nak buat mcm tu.. suruh dewrang buang artikel pasal anissa tu kan.. tp bila fikir2 balik, nanti keluar cerita lain la pulak.. kate anissa banyak masalah la pperasan ke ape ke.. so kita orang diamkn aje... harap2nye lepas ni cerita ni senyap begitu sahaja..

    lagi pn diaorang ade terfikir nak putuskan rship diaorang tu.. anissa cakap demi kebaikan iwan kan..

    btw i ade email u my details...
    thanks :)

    BalasHapus
  33. hey guys, korg jgn la senang2 nak percaya dgn murai tu.. gebang lebih je tu. aku ni kenal sgt la anissa tu, pasal dia sedara aku. but the thing is, bkn aku nak backup dia pasal dia ni sedara ke ape, but murai ni yg buat cite merepek2.. anissa dressing mengalahkn artis? hahaha lawak gile statement tu.. setau aku, dia ni kalau kuar mmg sempoi gile dressing, slalu pkai tshirt dgn jeans je.. takkan tu pn kira mengalahkn artis kot?? "Dia ni gemar sangat memaksa teman seperjuangan Murai Batu untuk meletakkan wajahnya dalam mana-mana cerita yang ada menyebut nama Iwan." wtf.. ni lagi penipu pnye statement..

    BalasHapus
  34. dik..kau tuw bertudung..bwatlah perangai muslimah skit..jgn nk fitnah sane sini..nnti boleh menimbulkan keraguan kepada agama lain..jgn jaga tepi kain org..abg tgk,bf anissa (iwan) lg hensem dari bf adik..jd,jgnlah memandang rendah kpd org lain yer..salaam..

    BalasHapus
  35. tah kampung memang la! suke buat cite pasal orang.

    BalasHapus
  36. haha ,, anis ni member saye tauu ,, dye uke jee ,, ta la camtuh , ta pena berubah semate2 na glamorr

    BalasHapus
  37. ayyo, annisa dah like dahh.. hahaha..

    BalasHapus

Terima kasih kerana membaca

Mari luahkan isi hati anda juga :)

1. Jangan emosi sangat tau.

2. Luahkan dengan nada comel.

Loading