Sabtu, Mei 15, 2010

gua pun nak buat fan pages facebook. lu tanak?

selamat petang :)

hai hai hai, semua orang dah ada friend pagaes / fan pages / muka surat masing masing. i pun mana boleh ketinggalan. mesti lah kene ada cuma i lebih suka guna nama friend pages sebab lebih simple untuk kawan kawan yang i tak kenal maybe dia readers and tak ada mutual friend dengan kawan dalam list.



ye lah tak semua orang kita boleh approve , gua pulak bukan hamis jalikha yang semua orang nak berbuat baik. buat apa berbuat baik dengan gua, gua tak femes pun and tak dapat nak tolong kalau kau orang ada udang di sebalik batu KAH KAH KAH.kita kene fikir macam tu sebab sekarang tak ramai orang baik.

jadi tercipta lah friend pages untuk kawan kawan yang bukan kawan dalam muka buku i. friend pages ini serius terbuka bila mana i perasan ramai yang minta tutorial dekat shoutbox yang i tak mampu nak layan sebab laju benar dia kebelakang, so dengan ada friendpages ini tidak mungkin permintaan anda saya tidak nampak.

so ia terbuka untuk anda nak mintak tutorial, atau tips atau mintak couple pun boleh AKAKAKA ;p dan dan dan friend pages ini akan jadi macam org tengah kalau i ada problem masa nak bertukar ke self hosted nanti kan sebab follower belog ni dah nak cecah 1k. karang bila i dh bertukar confirm follower semua dh behenti, jadi bila ada friend pages kau org tahu lah saya dh bertukar :P




semalam baru create dah ada 100 orang tidak termasuk Ynn Ainul sendiri yang LIKE. ha ha haa so kalian di alu alukan untuk LIKE. button LIKE i letak bawah shoutbox sajaa kalau nak LIKE tekan sahaja LIKE tapi bila macam tiba tiba tak suka boleh tekan lagi unlike pulak (SEDIH) HA HA HA :)


hai nama gua chibi


mintak maaf saya tidak mudah approve orang yang saya tak kenal. jadi kalau nak add make sure cakap u bloggers atau bg url blog ke apa. mari kita berkawan ♥

20 komentar:

  1. hehe..bagus2 dah create pages tuk kengkawan. haishh asal i x terfikir nk create pages mcm ni masa nk bukak 2nd acc fb tuk kengkawan bloggers..kita sama gak klu nk approve request kena tapis betul2...tu sbb i create satu lg fb..tp apsal la i tak terfikir nk create FRIEND PAGE!! waaaa...T________T

    BalasHapus
  2. aku tak layak lah nak buat :((

    BalasHapus
  3. i dah like smlm. u like i pnya juga k

    BalasHapus
  4. Err, nak buat jgk laa fan pages.. walaupun kebarangkalian org nk LIKE mcm 0 saja.. HAHA

    tak glamer, nak buat jgk.

    BalasHapus
  5. gua taknak fan-fan page ni..tunggu gua jadi artis dulu..

    BalasHapus
  6. cik ailebiu.

    haa i lg kwn br 200 je HAHA tp dh siap ada friend page :P

    alynn

    hahaha kenapa tak layak pulak? semua org boleh buat, tiada masalah tauu

    neyra.

    i like u baby <3

    kakak feez.

    eh ehh apa pulak, kan untuk kwn2 kalau siapa yg kita taknak approve tu dia boleh like saja :P

    ailyl.

    yey <3

    fndrocka

    haaa bila lu nk jadi artis? AHAHA

    BalasHapus
  7. yeahh
    kak ynn pn da buat fan page
    hehehehe

    wahh serabutnya warna chibi tu
    =P

    BalasHapus
  8. ery.

    hahahahahah KAK YNN? kentut kang.

    hoi abang gua marah lu kata warna dia serabut HAHAHA

    BalasHapus
  9. zida pun dah ada. join la sekali ;)

    BalasHapus
  10. wahh! ymm dah maju! heheheheeeeee. baiklah i akan cari n like skrg!

    BalasHapus
  11. sorry typo.. *ynn :P (tetibe jadi yahoo mama messenger) jangan marah aaa

    BalasHapus
  12. miss rouge.

    skrg i dh nk menangis ;( hwaaaaaa

    BalasHapus
  13. weeewitttt :P i orang terawal yang like. meh nak angpau

    BalasHapus
  14. nurain hassan.

    mwahh mwahh <3 HAHAHAA

    rara.

    i bagi angpau masa raya cina tau AHAHAHA

    BalasHapus
  15. lassie nk wat gak lerh .
    tp de ke org nk like :(

    BalasHapus
  16. dah lama nak tanya. cam ne ko buat print screen fan page ko tu condong mcm 3D? haha

    BalasHapus
  17. lassie.

    cuba lh buat sbb kalau kita tak try kita tak tahu <3

    amoi.

    HAHAHA secret baby ;p

    BalasHapus

Terima kasih kerana membaca

Mari luahkan isi hati anda juga :)

1. Jangan emosi sangat tau.

2. Luahkan dengan nada comel.

Loading