Kamis, Mei 27, 2010

Header kasi tukar, tak lawa letak gambar awek iwan.

selamat petang.

semalam saya ada minta pendapat kawan kawan liyanaa.com dekat friend pages ( siapa belum like, boleh like sekarang :P ) tentang perubahan dekat belog ini. so ada dua tiga orang yang mintak saya ubah header saya yang tak lawa itu. ye lah saya kan kononnya nak matang jadi letak satu je gambar sotong kononnya saya dah matang lah tak nak letak gambar comel comel yang lain.



oh lupa, header sotong saya sudah pakai dua ke tiga bulan sejak saya berubah dari belog comel ke belog matang ( KAH AKH KAH sekarang dah macam comel balik since ramai cakap belog awak comel T_T ) tapi tak apa, asalkan tidak sakit jiwa bila masuk belog tiba tiba ada
1. auto play music.
2. tulisan macam orang uganda
3. ada popup widgeo T_T
boleh baca lagi dekat belog huda . ika bunny hunny ,

okay dah habis entry. sila lah tengok header saya dah berubah wahai pengomen di friend pages. HAHAHAHHAHA T_T
ailyl : i tak boleh lepas kan sotong sebab sotong tu mcm idola i HAHA

rjuna : tq sebab cakap header sotong tak lawa HAHAHA

kak izah ( HA HA HA ) : tak dapat print screen gambar awek iwan T_T

dah boleh koyak masuk dalam tong sampah T_T

Update : Tentang header i tu, ada gambar seksi i kan? yang ternampak bahu, boleh refer dekat entry ini HAHAHAHAHAH :P

// mintak tolong kasi komen sikit, komen yang keras sila bagi di contact takut saya menangis nanti HA HA HA

51 komentar:

  1. gbr dalam kereta tu tak leh blah. haha

    BalasHapus
  2. salam ynn..
    lma lak xkomen kat ynn nye blog..
    btw header bru ni sgt2 la cantik auwww..
    like3x..

    BalasHapus
  3. header baru ni nampak sweet je.
    suka tengok.

    tapi blog ni still nampak comel..
    :) comel macam owner nya.
    hehehe

    BalasHapus
  4. yang dulu uh lagi lawa. simple but nice. :P

    BalasHapus
  5. @amoi

    AHAHAHAHAHA gambar dalam kereta paling hot okayy. me and you *nyanyi lagu cassie me & you HA HA HA HA

    BalasHapus
  6. @fyka

    hai fykaa <3 lama tak nampak u juga HIHI haaaaa betul ke cantik? tak serabut / semak ke? T_T

    BalasHapus
  7. @AMOI KUSUT

    phewitt amoi kusut comment i (terharu)

    tq amoi, heee tp i tak boleh tanding kecomelan u T_T

    BalasHapus
  8. comel jgk.. eh u buat header ni gune ape er? i jelez melihat kematangan u. hahahaaa

    BalasHapus
  9. @Nur -al- Ain

    HAHA perli T_T okay i guna photoshop terima kasih.

    ha lagi, kalau suka gambar yang ketiga tu i sebelah jacob lautner ye HAHAHAHAHA

    BalasHapus
  10. yayyy! BEST. header u dah cantik. hehee :-)

    BalasHapus
  11. @** a i l y **

    jujur sikit T_____________T

    HAHA tq syg <3

    BalasHapus
  12. eyh dari dulu i nak tanya...camne nak wat header..tapi still leyh nampak background tu? paham tak ngee?? =P

    BalasHapus
  13. eh u buat header guna software ape ek?

    BalasHapus
  14. HOI. gambar bahu sexy tu jugak dia nak ltk HAHAHHAHAA

    BalasHapus
  15. @adrina sidek

    guna photoshop yangg, then masa nak create new tu ada tiga pilihan, ada white - color - transparent. so pilih transparent. nanti i update link utk download photoshop if u tak ada ;p

    BalasHapus
  16. @Alynn Notnot

    gua (tiba tiba gua pulak HAHA) guna photoshop <3 u ada tak? kalau ada try la guna photoshop :D

    BalasHapus
  17. @neyra shazeyra

    itu paling mantapppppp. berani mati tau sbb mse i minx pandangan ada orang ckp tayah letak gamba tu then i ckp tu gamba photoshop baru die sedar dia tertipu T_T

    BalasHapus
  18. cantik je i tengok ur header..
    wat untuk i satu boleh??hehhe

    BalasHapus
  19. hahaha...gambar2 tu mmg cantik..yg last tu lagi cantik..haaha..

    BalasHapus
  20. @deena awanis

    ele ele lee ele elee eleee :P

    HA HA HA i pemalu tamo lahh suruh i buatkan nanti u kecewa T________T

    BalasHapus
  21. header dulu simple,tapi yang ni pun comel jugak.yang paling best TL la yea :)

    BalasHapus
  22. wah.
    header cntek meyh ~
    mawu gak. HAHA .

    BalasHapus
  23. wah...header baru...lambang kematangan ek...
    aku guna bahasa melayu je.tak pon orang putih..haha..

    bahasa uganda ada translatenya ker?huhu

    BalasHapus
  24. waa, header tu comel, sotong tu ade juga ea ;) lalala ~ comel sotong tu.

    BalasHapus
  25. comel tapi kalau yang sambungan antara header dengan content tu bukan pink tapi putih saja macam biasa, lagi comel ;)

    BalasHapus
  26. waaa, header baru cun. letak gmbr dgn kekasih hati. fewwit =DD MATANG,MATANG. hehehe

    BalasHapus
  27. maCy suke sotong. tapi yg baru oke jgk. nape maCy ta jmpe blog ni waktu guna sotong? hihi

    BalasHapus
  28. comeeelll gilaaa lah. jeles jeles!

    BalasHapus
  29. ynn...siyes..header u cantik...i jeles boleh? hahaha

    BalasHapus
  30. @Rara

    tq babyy <3 oh lepas tu border dekat bawah header tu buang ey? so dia mcm melekat saja berdua ey . okay jgk

    BalasHapus
  31. @maCy

    ehh ada saja sotongg tu, hihi saja nak selitkan jgk :P

    @Lisa

    eleh tipuu tak cantik pun. lisa lagi terel buat header ;p

    BalasHapus
  32. @~Miss_eiyDa ~

    hihi tapi tak cantik punnn lah tak mau jeles ey? :P

    BalasHapus
  33. @Liyanaa.

    xlahhh..
    lg suweet tau coz da nmpak muka yg tersayang ynn..ngeee..
    fyka bwu abesh stdy,tu yg lma xberblog..

    BalasHapus
  34. @fyka

    eh ehhh tu kwn baik la HAHA :P
    er ohh skrg dh abis study eh? jom berblogging balik :P

    BalasHapus
  35. yanaa. baru terperasan kott entry ni. patotla mcm pelik bile tgk traffic apesal ramai yg datang dari blog liyana. hehe.. thanks diorr. ekeke. terase dihargai kejap walaupun update macam ape je tu. hihuu.. :)

    BalasHapus
  36. jujur ni dr mata akak :)

    1 - header lama lagi menarik
    2 - kalau 3-3 gambar bertudung lagi sweet :D (even gambar ke tiga tu awak pakai wig hahaa)

    eh tadi mcm nak ckp banyak tiba2 takde point hahaa.okay,sekian

    BalasHapus
  37. macam mana lah gua tak perasaan yang die dah tukar header baru? ya allah ~ hehe. btw comel doe ! haha ;DDD sotong tu pun kalah. haha

    BalasHapus
  38. @yonna

    kakak yonna tq sgt <3 btw gambar ke tiga tu kan gambar lawak T_T saja letak sebab mcm nk buat org tertanya2 AHAAAAHAH

    oh oh thnak you sgt sgt 4 ur comment yg bykkkkk hhihi

    BalasHapus
  39. @ika honey bunny

    HAHA u perasan yg ada jehan miskin je tu yang xperasan belah bawah hihi ;p

    elele i pun rasa terharga pulak *tiba tiba

    BalasHapus
  40. @Mysara Newrie

    sotong dh turun pangkat, duduk bwh diam diam HAHAHAHA

    BalasHapus
  41. @intanurulfateha (◡‿◡✿)

    HAHAHA aww jugak. terima kasih intan si gadis manis <3

    walhal i tahu serabut :O

    BalasHapus
  42. siyes lawa! tepuk tepuk! kombinasi warna sudah sempurna..cewahh~ tp siyes cantik. thumbs up! XD

    BalasHapus
  43. dem lawanya ;)

    camna kau buat plaster tuh ? meh ajar aku ahaha

    BalasHapus
  44. haha comell =P
    tp comel lg sotong =P

    BalasHapus
  45. @cik aiLebiu

    mwahh mwahh <3 tq cik lebiu. heee tiba tiba mcm nak nangis terharu <3

    BalasHapus
  46. @Melz

    fuhh secret babe, sgt2 secret. kalau nak boleh tekan contact, buat pemohonan :P hihi

    BalasHapus
  47. Hai awak. First sekali saya nak cakap awak jangan merajuk ye sebab saya dah lama tak comment blog awak. Bukan apa sekarang ni saya busy kerja, takda masa nak comment sebab selalu saya baca entry lepas tu blah macam itu saja. Tapi minggu ni saya last kerja, so lepas ni boleh lah saya comment entry awak selalu. HAHAHAHA.

    Hoii nak cakap ni nak cakap niiiiii.
    HEADER MALATOP GILAAAA! I LIKEEE SAMPAI DAH CLICK BUTTON LIKE SEKALI :-*

    BalasHapus
  48. @Ery Farieha

    myb sebab aku letak gambar kot sbb tu org cakap sotong lagi comel. okay lepas ni tak ada gambar dh :D

    BalasHapus
  49. allaa..
    ta rty na wat headr sndri la..
    leyh tlng ta??

    BalasHapus

Terima kasih kerana membaca

Mari luahkan isi hati anda juga :)

1. Jangan emosi sangat tau.

2. Luahkan dengan nada comel.

Loading