Jumat, Mei 21, 2010

koleksi makanan yang sedap dan comel tapi tidak boleh makan. kenapa?

selamat pagi.

hari ini macam nak share makanan yang sedap. serius sedap dengan keenakan bentuk. keenakan bau, juga keneakan rasa. best nya kalau dapat sekarang T___________T

sekarang pergi sediakan towel supaya tidak meleleh saliva anda sampai rosak nanti lappy anda. haa tak ke hari biru nanti KAH KAH KAH ♥




Cake Vanilla berlapisan berry merah dan straberry ♥



comelnyaa cupcake ini T________T



menawan habis. menjilat jilat bibir oh kalau makan ini ♥



puding berbentuk ♥ suka tgk polka polka dia.



okay jom breakfast pagi pagi dengan makanan yang di reka dari pada sabun

HAHAHA ;p

46 komentar:

  1. aku ingatkan felt. haha

    BalasHapus
  2. haaa kenape pulak felt hoi AGAGAGA ;p

    BalasHapus
  3. sedapnye..tp sayang sabun la plak..hehe.. tetibe rase lapa lak memalam ni.. ade lg ke kedai kek bukak malam-malam camni?? huuhu

    BalasHapus
  4. ingtkan makanan betull tadie xD~

    BalasHapus
  5. haaa? sume guna sabun ke? hahaha. nasib baik tak meleleh lagi. ;p

    BalasHapus
  6. mrsup.

    haaa kedai liyanaa.com ada 24jam AGAGA ;p

    tu lah tiba tiba lapa pulak T_T

    BalasHapus
  7. ilaaa.

    dh meleleh air liur ke? HAHA

    tiqa.

    ala kenapa tak meleleh lagi HAHA ;p

    geramm gila mcm mana dorg boleh design mcm tu comel gila T_T

    BalasHapus
  8. hafiz ismi.

    haa tahan tahan, dh midnite tak boleh makan T_T

    BalasHapus
  9. belum sempat meleleh lagi. haha. nasib baik kalau x lepas nih kena mcd delivery lah. aiyoo ;p tuh lah psl. kreatif btol lah org2 nih.

    BalasHapus
  10. haha
    patut xleh makan
    tp chantek gila.

    BalasHapus
  11. pic nombor satu sedap!! :)

    BalasHapus
  12. huwaaaaaaaaaaaaaaaaa

    i dah meleleh air liur oke!!

    palsu rupanye huk3

    BalasHapus
  13. tqa.

    haaa bila tqa sebut mcdelivery lagi lah terasa berkeroncong perut ini HAHA.

    ery farieha.

    buatkan aku satu hoi ;p

    WZulhilmi.

    HAAA betul nombor satu paling mantap <3

    heart~.

    haaa baik baik nanti menitik dekat kebod susah nak kene beli baru HAHA

    BalasHapus
  14. pergh...
    kek dari sabun...
    kek dari bantal..
    pas nie kek dari ape ek?macam-macam ada...haha

    BalasHapus
  15. eh nak makan boleh je.. makan je la.. nasib la ape jd. hahahaaa. tapi cantik sgt tak smpi ati wooo nak mknnn

    BalasHapus
  16. bedal je la...
    nampak sedap....
    hehehee

    BalasHapus
  17. teringat siri the nanny, kek comei diperbuat drpd batu kapur kot..jimat wat eksyen2 je...takyah makan :)

    BalasHapus
  18. sabun pun sabun la...

    nmpak macam sedap jer...

    tengah lapa nie...

    hehehe

    BalasHapus
  19. errr, ada jual tak kat sini? boleh laa letak jd salah2 satu hantaran nnt . :D

    BalasHapus
  20. kak ynn. comel yang amat. dah teliur habis dah. sekali sabun daa. ^^"

    BalasHapus
  21. alahai .. sedapnya !

    tp kenapa sabun ? sungguh memikat hatiku .. haha

    BalasHapus
  22. terbaik lah ni babe. haha

    BalasHapus
  23. melampau lah sabun macam neh.
    hahahahaha.
    :)

    BalasHapus
  24. sabun ke tu.sgt cute tau adik

    BalasHapus
  25. nampak sedap je sumer tu..ynn ni saje wat akak jadi mengidam tau!!huhu

    BalasHapus
  26. yiyinaa..
    kalo mkn kek tu mesty berbuih mulot..
    kek rase sabun lux,xpon rse brezze..hahaha..

    BalasHapus
  27. haaaaaaaa nmpk cute tapi sekali makan habis berbuih nanti mulut tau T_T

    BalasHapus
  28. oh saya tertipu! saliva sudah merata-rata tadi. wakaka! XD

    BalasHapus
  29. anna.

    habis lahhhh :( nanti org tersayang mcm terkejut apahal banjir satu rumah T_T

    BalasHapus
  30. ingatkan ape, rupanya sabun...

    BalasHapus
  31. arghhhh..sedapnya kek vanilla itu.
    amaran: jgn tulis entri ni dibulan puasa :P

    BalasHapus
  32. hehe.mula2 tengok nampak macam sedap sngat----sekaliiiii.....saboonnnn.hehe.mesti menarik kalo makan neh.soapy satu mulut.=)

    BalasHapus
  33. comel nye larh! nak cupcake!!!!!! :P

    BalasHapus
  34. makan ni boleh buat sakit perut, bukan memenuhkan perut..hehe

    BalasHapus
  35. comel lah !

    blog awak pon comel :)

    BalasHapus
  36. waaaa sdapnye. tp tp tp rupe rupenye sabun je. adoyy. :P sbaikla comel :)

    BalasHapus
  37. eh!!ingatkan dah betul tadi yang pic no.1 tu!!!sampai nak meleleh air liur!kahkah

    BalasHapus
  38. kalau makan,mati x ek?? haha

    feel free,go here :)
    izyan's

    BalasHapus
  39. mak ai..apo ko sodap bonar sabun tuh??
    tu kalau lapar tu gigit jugak r..hahaha

    BalasHapus
  40. sabun ke tu ?? sedapnyeeee. kalau makan boleh berbuih perut. hahahaa

    BalasHapus
  41. yan.

    bolehh bolehh berbuih sahajaaa ;p

    gelarez.

    gigit pun boleh AGGAGA

    BalasHapus
  42. da meleleh da ni,tertipu upenye,HAHA

    BalasHapus
  43. wahh,mg npk sdap la sume ni.. :)

    BalasHapus

Terima kasih kerana membaca

Mari luahkan isi hati anda juga :)

1. Jangan emosi sangat tau.

2. Luahkan dengan nada comel.

Loading