Minggu, Mei 16, 2010

Lirik Ost Lagenda Budak Setan : Filianti Vlee - Bila Cinta

selamat pagi :)

saya tak pernah baca novel ini serius saya tak pernah tahu. walaupun saya pencinta novel juga setiap kali kakak beli novel mesti saya nak curi curi baca dan saya selalu kene paksa pergi library dekat unisel dengan kawan kawan saya tu. AKAKA ;p

saya masih ingat masa tu, lagi lagi masa sem tiga empat lima kami rajin pergi library. selalu sangat kene paksa kalau tak mesti masing masing nak merajuk dengan saya HAHA T_T

lagenda budak setan

Lagenda budak setan, 3 jun 2010 akan keluar. saya macam tak berapa nak suka mula mula macam asyik asyik maya eh lisa surihani. asyik asyik lisa surihani. lepas tu ada farid kamil pula lagi lah macam ishh muka im not single ini lagi HA HA HA tapi satu saja yang buat saya rasa macam eksaited nak tengok bila saya dengar lagu ini.

sedih T___________________T

Penyanyi: Filianti Vlee
Tajuk : Hilangnya cinta




Bila cinta kini.
Tak lagi bermakna
Yang ku rasa kini
Hanyalah nestapa
Ditinggalkan cinta masa lalu

Dulu kau tawarkan
Manisnya janjimu
Yang ku sambut itu
Dengan segenap hatiku
Bila engkau pergi
Tinggalkanku

Hilangnya cintamu
Menusuk hatiku
Ternyata memilih
Cinta yang fana

Perginya dirimu
merobek jantungku
Hingga ku terjatuh
Dalam harapan

Hilangnya cintamu
Menusuk hatiku
Hingga ku terjatuh
Dalam harapan
Uuu...
Dalam harapan

ost lagenda budak setan

dan lagu ini adalah lagu favourite buat masa sekarang. memang nak tengok tapi macam tak ada siapa nak bawak T___________T (er sebab boyfren saya tak suka cerita melayu tsk )

// hanya mampu dengar lagu ini dekat trailer dia saja, dh puas cari pun tak jumpa :(

CREDIT : chokilala & oyiehan

38 komentar:

  1. yeah ! akhirnya dah taw jugak tajuk lagu ini ! yeay ! thanx kak ynn ! haha ;DDD dan jugak dpt lirik lagu die. hehe :DD

    btw 6t kak ynn dah jupe link utk download lagu tu. kak ynn gtaw lah kat blog eh? i nak download ! hehe ;D


    nah burger mekdi satu ! :D

    BalasHapus
  2. Dulu² i suka baca buku ahadiat akashah..
    Tapi bila sekarang i selak² balik buku dia,i tertanya² macam mana la i boleh minat buku² camni?

    BalasHapus
  3. tak sabar nak tgk,
    i dari dlu mmg gilakan novel ni
    :)

    BalasHapus
  4. wouh~ nak tengok nak tengok! :D

    BalasHapus
  5. macam besh je cite ni. ada maya dengan adam la. haha imnotesingle

    nak tgk apa yg kamu sudi komennn = BLOG PALING MENYENGAT

    BalasHapus
  6. sy suker citer ni.. feelin bler bc novel dy...

    BalasHapus
  7. Kak ynn. Kite tak pernah dengar pn lagu ni kakk. Kak ynn letak lahh lagu nihh sekali dalam entry nihh. Nak dengar. Boleh tak? Please please pleaassseee

    BalasHapus
  8. sara.

    haaa tu lah kalau dpt lagu download mesti kene kongsi, if sara dpt pn kene tau :P

    beger mekdi double spicy tauu <3

    nadya.

    haa best lh u mcm berminat nk kumpul, i suka pnjam saja ;(

    BalasHapus
  9. wawa.

    ada novel dia? bestnya nak pinjam :(

    izzati.

    jeles nye T_T

    nurul syahida syamira.

    alahai dpt dekat trailer saja :( tgh mcari jgk full song dia

    BalasHapus
  10. this story macam best

    HAHA

    BalasHapus
  11. wah macam enak je..em akan dipertimbangkan..hahaha


    follower saya? amekla award ye http://maladagreat.blogspot.com/2010/05/sila-ambil-award-anda.html

    BalasHapus
  12. mesti tengokk :) ada lisa and fazura. hehehe. kak ynn, filem ni tayang masa birthday saya. belanja boleh? :D

    BalasHapus
  13. cik ynn mahu tengok cerita ini?
    nanti citer nih kuaw kat pawagam tempat saya kerja.saya boleh tengok free.kalau cik ynn mahu jum tengok free dgn saya
    hehe~
    :))

    BalasHapus
  14. wak..thankz sbb g tau nma tajuk lagu cte nie..sy dh dpt dowload..http://search.4shared.com/q/1/Filianti%20Vlee..coba nie.. =))

    BalasHapus
  15. assalamualaikum....trima kasih untuk lirik dan tajuk lagu...

    ini link untuk download lagu 2..
    http://www.4shared.com/get/291954023/8899e2de/Filianti_Vlee_-_Hilangnya_Cint.html


    jgn lupa singgah....
    http://www.ceritasekupang.blogspot.com/

    BalasHapus
  16. penah baca novel nih...memang best..menyentuh perasaan..ayu & kasyah..huhuhu

    BalasHapus
  17. mohamad farhanKamis, Mei 20, 2010

    lagu ni nama dia hilangnya cintaku...

    BalasHapus
  18. http://www.4shared.com/get/291954023/8899e2de/Filianti_Vlee_-_Hilangnya_Cint.html

    BalasHapus
  19. erm.. nice blog! i like.. he2

    BalasHapus
  20. Ynn title diaa Hilangnya Cinta ke Bila Cinta?
    aku download kat putra rocker rupenyer dia record dari trailer ciss...

    BalasHapus
  21. gile suke novell nih..besss sgt..
    pg lah tgkk..
    msti xrugi pnyer..(:

    BalasHapus
  22. Cari dalam 4shared.com.taip filianti vlee...ada lagu tu dalam sana..free download...try k...anyway...great song...

    BalasHapus
  23. kak, lagu ni best . but kat mane nak download lagu ni?

    BalasHapus
  24. sy ngat nk tgk cite ni ngan bf sy...
    tp bez ke cite nie?

    BalasHapus
  25. thx for the song title :D

    BalasHapus
  26. hee,, fara da download dah lagu niyh :DD

    BalasHapus
  27. best ! suke jugak lagu tu. sediih.

    BalasHapus
  28. tieha ada lgu nie versi lelaki..syok gilerrr.....

    BalasHapus
  29. Salam, maaf tuan tanah...cuma nak berkongsi...
    Chord lagu nih...semborono je

    Em
    Bila cinta kini.
    Am
    Tak lagi bermakna
    D
    Yang ku rasa kini
    G
    Hanyalah nestapa
    B7 Em
    Ditinggalkan cinta masa lalu


    Dulu kau tawarkan
    Manisnya janjimu
    Yang ku sambut itu
    Dengan segenap hatiku
    Bila engkau pergi
    Tinggalkanku

    Am
    Hilangnya cintamu
    D G
    Menusuk hatiku
    Am
    Lalu ku memilih
    B7 E
    Cinta yang fana

    Perginya dirimu
    merobek jantungku
    Hingga ku terjatuh
    Dalam harapan

    sekian...

    TA

    BalasHapus
  30. Salam,
    maaf sekali lagi menceroboh...
    link untuk soundtrack (version lelaki - Gio)
    http://www.4shared.com/get/PkJe6Bk6/gio_-_bila_cinta__ost_lagenda_.html;jsessionid=F976F1956C76A524B931DC5527256CB2.dc209

    salam,
    TA
    tandas_awam@yahoo.com

    BalasHapus
  31. eleh pape tah pkwe ko 2...
    die bkn mlayu eh?sbb 2 xnk tgk cite mlayu?

    BalasHapus
  32. ak copy lirik lagu kaw! kre halal la ekh.haha :D
    shantek blog kaw.aku dew probs ngan cmne nak uat layout.. ajar ow... bg tuto kew.plshh.plsshh =,= bole laa..

    BalasHapus
  33. syok layan lagu ni bile time feeling2....

    BalasHapus
  34. LAGU DIA SWEET SGT2

    BalasHapus

Terima kasih kerana membaca

Mari luahkan isi hati anda juga :)

1. Jangan emosi sangat tau.

2. Luahkan dengan nada comel.

Loading