Sabtu, Mei 08, 2010

Contoh Karangan UPSR : saya ingin memohon bercuti dari berblogging.

selamat pagi.

yes, saya ingin bercuti. bercuti dari berblogging untuk beberapa hari. mesti u guys rindu kat i nanti KAH KAH KAH okay nak perasan kejap T____________T

sebab utama i nak pergi bercuti dari belog ada dalam picture di bawah. i suka betul karangan dalam picture di bawah. suka sampai i pun ingin bercuti bersama sama dia KAH KAH KAH karangan di bawah di tulis oleh adik Ng Zi Wen. ini adalah soalan dia. : tulis satu surat memohon cuti.

yang paling tak belah kenapa ada ayat pertama hobi saya ialah memandu basikal? WKAKAKAKAKAKAK memandu? ALAHAI comel betul. siapa lah budak ini kan, kalau jumpa, if dia comel macam lelaki dalam entry sebelum ini (BACA : lelaki, bukan mak nyah huduh okay HAHA ) confirm i dh peluk cium dia HAHAHHAA




KAH KAH KAH KAH

APA KAU CAKAP NI NG ZI WEN. jangan campur bahasa cina dalam karangan bahasa melayu T______________T

okay entry tamat.

26 komentar:

  1. Alahai..comelnya budak ni buat karangan..HAHAHAHA

    BalasHapus
  2. nadya.

    KAH KAH AKH i tergelak2 baca sampai skrg pn gelak jgk T_T

    BalasHapus
  3. haha. what a joke. style. suke penulisan dia

    BalasHapus
  4. HAHAHAHAHAHA saya pon ingin memohon cuti waahahahahaha T__________T anehnya budak tu, kalau jumpa dia, i letak dalam kandang harimau dekat zoo kah kah kah

    BalasHapus
  5. si kosong.

    comel gilaaaaaaaaa, rasa macam terajang je. dah lah sebilah, sesikat, seekor ular takut mengigih 0|0 (?) WAKAKAKA funnyy ah bdk ni T_T

    rara.

    hoi kenapa nak letak dalam kandang harimau macam kesian nanti sesikat harimau mengigih 0|0 dia HAHAHAHAHAHAH

    BalasHapus
  6. HAHAHA. Giler kentang betul budak tu. 0|0 HAHAH

    BalasHapus
  7. hanemmm.

    0|0 << apa tuuu? apa tuuu?? WHAHAHA

    BalasHapus
  8. pesal kau nak cuti dr blogging weh? nak kena lempang? haha

    BalasHapus
  9. haha.sgt siut .gila tul
    1 malaysia pun de dlm krgan ke ?? haha
    :)

    BalasHapus
  10. first tyme bace karangan rojak melayu campur cina, biase melayu campur inggeris. syabas Ng Zi Wen :D

    BalasHapus
  11. eh eh. sekali dia rojakkan semua. aha. memang comel.

    BalasHapus
  12. HAHAHAHAHA kelakar gilaaaaa :P

    BalasHapus
  13. menggigih "OlO"?? hahahaha. apa lahh!!! hahaha

    NISECA suka merapu

    BalasHapus
  14. adeh..lg tu ka surat mohon cuti..hahaha..lawak..sy pernah baca karangan bdk sekolah adik sy...mcm ayat n perkataan jumpaa..kah..

    BalasHapus
  15. haha...klakar.. ni la karangan 1 malaysia. campur semua bahasa. tamil je dia tak letak. hehe..
    sangat "funny"

    BalasHapus
  16. saya suka mengayuh motorsikal...
    budak baru belajar tu..
    hehehee

    BalasHapus
  17. aiyaa..
    sayep pon pening dah bace..mcm ne bule bwk hantu pegy hospital nih..

    O|O?..ape tu..kuning btol otak dak nih..hahaha..

    BalasHapus
  18. boleh lahhh bolehh.

    kan ng zi wen bawak hantu kaki satu lepas tu dua dua kaki dia habis? WKAKAKAKAKAKA

    BalasHapus
  19. apalah kamu tulis karang

    BalasHapus
  20. kah kah kah kah kita tak dpt baca bila tak pakai cermin mata

    BalasHapus
  21. awat terok sangat karangan hang!!!!
    rasa mcm nak gelak puas2............
    hahahahahahahahahahahhaahhahahhaahhahhaahhahhaah..

    BalasHapus
  22. kah kah kah....apa lah Ng Zi Wen nie.....so funny.....

    BalasHapus
  23. hihihihi . .lawak gilerrrrrr . . .

    BalasHapus
  24. kelaka lah awak punya karangan macam budak tadika

    BalasHapus

Terima kasih kerana membaca

Mari luahkan isi hati anda juga :)

1. Jangan emosi sangat tau.

2. Luahkan dengan nada comel.

Loading