Sabtu, Mei 22, 2010

shahir juara akademi fantasia 8.

selamat petang semua.

lagi beberapa jam konsert af8 yang terakhir dan selepas itu tiada lagi wajah kacak shahir lepas ini (T__T)d-

shahir af8

er kejap, ini entry nak memuji shahir seorang yang lain i dah tak pandang, even si iwan yang kononnya cute tu ai dah tak pandang dah. sebab makin lama ai tengok iwan ni makin lembut pulak AGAGAGA okay saya cuma bergurau sahaja (T_T)

shahir af8

jadi sekarang ini, ai dengan bangga nya cakap shahir adalah juara af8 walaupun i tak undi dia atau orang lain yang juara. ai tetap beranggapan shahir adalah juara. yee haww :P



// laptop saya da gila. saya nak layan industan kejap ;p

// okay nak sambung jadi mak nujum belalang kejap sebab ai kan suka perasan kan AGAGA

pertama : shahir

kedua : adira

ketiga : iwan

keempat : daus

kelima : maulana.

eh eh kenapa maulana last? sebab sepatutnya ain yang number tiga tauuuu. maulana patut keluar awal awal AGAGAGGAGA ( aku nak cari gaduh ni aww )

UPDATE : eh eh iwan potong rambut. adik gua cakap ensem. TAK TAK bagi gua shahir org paling hensem AGGAGAGA

32 komentar:

  1. Fuhh fuhh nmpk post terbaru pasal syahir dr kak ynn trus sy klik! Hahahaha! -.-"

    BalasHapus
  2. dah kompem2 dia yg menang kang...hehehe...

    BalasHapus
  3. yeahhh
    shahir will win ! :)

    BalasHapus
  4. @cik aiLebiu

    eieeiei tak confirm lagi lah sbb mcm persaingan dgn adira tu T___________T

    BalasHapus
  5. @Ery Farieha

    panas doh tengok dia skrg rasa cair je aku

    BalasHapus
  6. kau ni cepat berpaling tadah la. sekejap iwan sekejap shahir. haha. tapi aku tak kesah pon sape sape menang malam ni. sebab aku tak dapat apa apa pon. haha

    BalasHapus
  7. @cik EPAL

    iwan kan mcm lembut sgt sekarang jadi aku macam rasa tak sesuai lah dgn minat aku.

    shahir lagi gantang skrg GAGAGAGAGA

    eh, aku dapat tengok muka shahir waktu dia menang. mesti kacak <3

    BalasHapus
  8. aaaaaaaaaaaaa.... aku sokong adira no 1.. orang kampung aku tu.. agagagaga

    BalasHapus
  9. @~ Ann ~

    AGAGAAGA baik baik, adira pun comel tp shahir tetap kacak <3 agaga

    BalasHapus
  10. walau apa2 pun..shahir tetap dihati saya...wahhh... ;P

    BalasHapus
  11. ain menang..eh2 silap..
    adira mnang.,hehe

    BalasHapus
  12. Yes. Ai pun mahu syahir juara!
    HAHAH. Maulana last pun. kire bole lah jugak!
    Keokeokoe.

    Mau nyanyi best, tp ai benci attitude dia. >.<

    BTW, Suke gila tgk time rozita che wan dtg, syahir malu2 kucin'!

    BalasHapus
  13. Yeahhh. shahir. Go go! even tk undi, memang sokong dia :) ada pakej dia ni. lengkap!

    BalasHapus
  14. @adrina sidek

    gatal ye awk ;p dia dalam hati saya dhh siap kunci dh HAHAHA

    BalasHapus
  15. @nanie ;)

    tak tak adira suara nyaring. tak suka i tau agagaga

    BalasHapus
  16. @Dilakochan

    yes yess tak kisah pun maulana tu cuma x berapa suka attitude dia jgk hihi

    err, i pn suka AGAGA

    BalasHapus
  17. @syue

    ekeke tu lahh, dah lah tak undi lepas tu mcm eksaited dia pulak juara boleh lah kan AGAGA

    BalasHapus
  18. he deserved it tp kenapa iwan no 5 uwaaaaaaaaaaa

    BalasHapus
  19. DAH JUARA. GOOD GOOD ^^.

    BalasHapus
  20. 5 SEBAB SAYA BENCI AKADEMI FANTASIA!
    http://asyrafhamasaki.blogspot.com/2010/05/5-sebab-kenapa-saya-tak-gemar-menonton.html

    BalasHapus
  21. suka lagu dia..huu..yeahh..finally shahir menang..;)

    num 3 sampai num5 ynn dah jadi tunggang terbalik sikit..heee..

    BalasHapus
  22. sumpaaa iwan sgt KACHAK okai!!!!!

    BalasHapus
  23. shahirah dtg. ai tak suka la shahir hahahah

    BalasHapus
  24. hehe, minat shahir juga ;)

    BalasHapus
  25. Yah !!Shahir the most hensomest !!!! xD

    BalasHapus
  26. dan akhirnya shahir juara af 8..GO SHAHIR..GO..GO.SEMOGA BERJAYA MGHARUNGI CABAran dlm dunia artis..

    BalasHapus
  27. akhir nya shahir mnang juga jd jura..all the best

    BalasHapus

Terima kasih kerana membaca

Mari luahkan isi hati anda juga :)

1. Jangan emosi sangat tau.

2. Luahkan dengan nada comel.

Loading