Minggu, Mei 02, 2010

Syahir Af8 tersingkir. serius aku kecewa.

selamat malam .

selepas nad keluar, gua memang dah malas nak layan af, sebab ada farina HA HA HA tapi sekarang baru nak layan konsert semalam. lepas tu tengok debaran. lepas tu terkoma sebab syahir keluar T__________________T

syahir keluar okay. syahir keluar. benci gua dah dua minggu peserta kesayangan gua keluar. *ecece* rasa kecewa. sebab syahir keluar. dulu tak hensem, sejak potong janggut + misai rambut terus hensem.



kasihan syahir, dah la kene dera nyanyi lagu susah, kene dera sampai menangis2, kene dera konon konon berada di padang pasir. lepastu senang senang je suruh dia keluar :( benci i tau, i benci af, i tak sokong siapa siapa dah. (eh, iwan dah comel pulak KAH KAH KAH)
bersabar lah peminat syahir. walaupun gua tak undi syahir tapi gua suka dia sebab dia hensem. ciri ciri lelaki idaman ada dekat syahir T_T ada ke abang gua cakap dia tekeluar sebab pakai braces? wtf HA HA HA

sedih ( lepas ni tamo tengok af, gua bajet maulana keluar, gua tak suka dia dia sbb tak selalu diuji *tiba tiba)

babai.

25 komentar:

  1. T_T Tak nak tgk AF dah. mana boleh lelaki pujaan i keluar. ishhh. MAULANA FARINA. cepat berambus.

    *emosi plak beb

    BalasHapus
  2. T___________T i pun kecewa rasa nak menangis tsk (poyo) KAH KAH KAH eh ehh kesian kan dia, dh la comel sepatutnya maulana tu lah T_T

    BalasHapus
  3. huhu..cdey gak..smlm dgr shahir nyanyi lgu tiara..perhh lentok beb

    BalasHapus
  4. sedeyh jugakkk..huu..nak farina kuar..

    BalasHapus
  5. shafaa.

    kecewa kan? dia selalu kene uji macam macam dia kene T_T

    renex.

    i macam tak nak farina keluar sebab farina makin cantik HA HA :P

    sekarang i tak suka maulana ( dah lah gedik, mengada ngada) , bluek :P

    BalasHapus
  6. aq benci ngn maulana tuh..lagak macam bodoh...shahir lagi baguz..asl pengkritik tu cam xsuka shahir??pelik tol

    BalasHapus
  7. L3onydus .

    ngee sbr tamo emosi. dia mmg mcm poyo. mula mula mmg suka tp lama lama macam eh poyo betul. tak apa kita sokong adira juara :P

    BalasHapus
  8. benci benci
    patutnya maulana plastik or farina gedik tu keluarr
    ops over plak kan
    go iwan
    ahaha

    BalasHapus
  9. ingatkan Maulana yg kua . huh T_________T bajet bagus dy tu .

    BalasHapus
  10. laa, syahir out ke. tak sangkanya. saya bet dia sampai final. kat rumah x dpt tgk tv sbb astro rosak, adoyaii. sis liyana jom kita boikot af, x yah tgk da. hahaha! c(: sy pon da jarang tgk af since alif keluar hari tu. huhu~

    BalasHapus
  11. saya jugak suka shahir. tapi shahir bagus jugak keluar. dia selalu jd imam dekat sekolah,selalu menang tilawah.bekas budak nasyid.antara yang famous dekat sekolah. Dia masuk af ramai cikgu2 tak percaya. Dan dia tak jaga pergaulan kat sana.
    Sedih jugak shahir keluar. :(

    BalasHapus
  12. same aaa entah apsal shahir kuar..
    org smenanjung kurang vote kut..yg tinggal semua sbrg laut kan?

    BalasHapus
  13. ouhh,lmbatnya farina kluar..
    sis,ary 2 ckp xsuke farina sbb dye gdik..
    now,suke lak kt farina..

    BalasHapus
  14. gileeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee...............................................dah la i ak tgk debaran tu, tanya korang kat twitter...mmg dah rasa nak pengsan shahir yang kuar...waaaaaaaaaaaaa....nak tgk muka dia time kuar tu... +______________+

    BalasHapus
  15. Syahir hensem seh dengan new look nie HAHA Kalau ada AFKELUAR , Farina lah yang firstly I vote HAHA Gedik gedik gedik !

    Daus comel okay HAHA

    BalasHapus
  16. a'ah bnyk btul ujian dye.. yg kene mrh ngn norman suruh p prktis blik n nagis ngn ramli sarip

    BalasHapus
  17. hahahaha! pasnu lu masuk la af. gua undi lu :))

    BalasHapus
  18. biasalah artist segera

    BalasHapus
  19. syahir yang innocent
    i lap youuuuu

    BalasHapus
  20. memang tak sangka shahir keluar -.-" sedih! bila turn farina maulana ni? benci. dorg lagi bajet bagus!

    BalasHapus
  21. OMG benci gilaaaaa dekat AF! syahir is my fav okay!!! suka dia sejak awal lagi espc time dia nyanyi khatimah cinta omg omg. ARGH nasib baikade adira. i like adira & syahir jaaaa! adira must win!
    p/s: bising je kite ni, afundi tak jugak HAHA

    BalasHapus
  22. bagus ar dia keluar. ai pn dah lama tak g dating dgn dia. rindu dah neh. waakakaka.

    BalasHapus
  23. afundi out maulana.......

    BalasHapus
  24. zaman skang nih, kalau pnyanyi x de rupa, org x undi.. tgklah yg tinggal semua yg handsome2 and cantik2 plus gedik2.. kan kan??

    btw,

    iwan the best ! =D

    BalasHapus

Terima kasih kerana membaca

Mari luahkan isi hati anda juga :)

1. Jangan emosi sangat tau.

2. Luahkan dengan nada comel.

Loading