Jumat, Mei 14, 2010

tan boon heong walaupun kalah tapi tetap kacak ♥

selamat malam.

sekarang, tiba tiba i dah terjatuh hati dekat



♥♥
♥♥♥
♥♥♥♥
♥♥♥♥♥
♥♥♥♥♥♥
♥♥♥♥♥♥♥
♥♥♥♥♥♥♥♥
♥♥♥♥♥♥♥♥♥
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥



tan boon heong. HA H AH AH AH HA



dekat sebelah mana tan eh? HAHAAHAHA

sedih T_______________T
kalau si tua ( wong chun han ke apatah nama dia ) ini kalah habis lah malaysia
tsk saya tetap jatuh hati pada tan boon heong.

// eh apek chen ji ni mata sepet HAHA

24 komentar:

  1. Bos i lagi hensem hoii...tapi masa muda² dulu la..sekarang da tua sikit..HAHAHA

    BalasHapus
  2. perut dia mesti dh buncit. i tamooo HAHAHAHAHAHAHA

    BalasHapus
  3. kenapa kena kalahhhh ??? :((

    BalasHapus
  4. Oitt..mana de..maintain jek bos i tu..nanti i curik gamba dia..hehehe

    BalasHapus
  5. u, i nak ingatkan je, sebelum u tersayang jauh sangat....




    dier belum sunat tau.

    HAHAHAHAHHAHAHAHAH ;))

    BalasHapus
  6. kacak dan terpacak kena amukan lawan ;(

    BalasHapus
  7. handsomenya lin dan T___________T

    BalasHapus
  8. Tan muka penyet. Lin Dan hensem kan rara? sila ke blog i hahaha

    BalasHapus
  9. belah kiri belah kiri kann?
    haha,sape yg mister kening tebal dari china yg lawan ngan tan boon heong tadi? hensem !! ^^

    BalasHapus
  10. lin dan sgt ensem.dh jtuh kerusi kt lin dan
    :)

    BalasHapus
  11. ain.

    u memang gengsterrr sbb ingatkan i die belum sunat AKAKAKKKA ;p

    neyra.

    u gedikkkk ;p

    mahira.

    i pandang tan je :(

    SIAPA SOKONG LIN DAN BOLEH PERGI DAFTAR DIRI DEKAT RARACANDYFLOSS . I SOKONG TAUFIK (pulak)

    BalasHapus
  12. choong han pun cute gak. hahaha.

    BalasHapus
  13. amanina.

    haaa kuda tua gagah perkasa tauu jangan main2 HAHAHAHA

    BalasHapus
  14. org sibuk2 tgk perlawanan badminton...ini keja kaum hawa ye..hahhaha

    BalasHapus
  15. fazreen.

    wkakaka kami sibuk tgk pemain cute cute :(

    BalasHapus
  16. hahaha. kenapa panggil dia kuda??

    ehe, maaf, lupa nak undisplay blog yang tak guna sangat. haha

    BalasHapus
  17. lin dan lagi hensem tp takley kalah ngn mr khong :p

    BalasHapus
  18. amanina.

    sbb smlm masa borak dengan kwn2 dekat twitter semua ckp dia kuda tua sbb berumur tapi masih kuat HAHA

    eny.

    tak hensem tak hensem (mr khong) AHAHAHA

    BalasHapus
  19. ahahahha. camtu pulakkk. tapi tabik ohh, dia dah berusia dah. tapi still smgt nak main. patut dah ada pemain yg layak ganti dia kan.

    BalasHapus
  20. TBH kacak :D
    Wong Choong Hann juga oklah :D

    BalasHapus
  21. It took me a long time to search on the web, only your site explain the fully details, bookmarked and thanks again.

    - Kris

    BalasHapus
  22. http://myheartbrain.blogspot.com/2010/11/ouh-my.html
    we share the same interest. <3

    BalasHapus

Terima kasih kerana membaca

Mari luahkan isi hati anda juga :)

1. Jangan emosi sangat tau.

2. Luahkan dengan nada comel.

Loading